• Smlan

    BIM maj

    Mens i lördags så nya BIM blir 4/5.

    Detta blir försök 4 efter MA i december (vecka 11). Börjar tyvärr känna stress inför att inte bli gravid innan mitt tidigare BF 3/7 vilket var mitt mål när MA:t upptäcktes. Då kändes det som oceaner av tid men nu är det egentligen bara 3 försök kvar... Suck! Lite uppgivet idag.

  • Smlan
    t123 skrev 2019-04-23 21:11:37 följande:

    Såg att vi är ganska många som har BIM kring 5/5, spännande!! Hur känner ni hittills? ÄL har ju precis varit, så kanske inte är någon som har känningar på det viset än, men hur mår ni rent allmänt? Spända och hoppfulla? :)


    Jag har BIM 4/5 och har inga känningar än. Hade dock inte förväntat mig det 2-3 dagar efter ÄL :) Vi körde på varannan-dag strategin istället för att mysa till det varje dag under 4-5 dagar som vi vanligtvis har gjort. Hade dock inte samma starka ÄL-känningar som tidigare månader så det drog ner förhoppningarna något. Men egentligen hoppas jag innerligt att detta är vår tur!

    Hur mår du?
  • Smlan
    Trettitvå skrev 2019-04-25 21:13:03 följande:

    Måste dela detta med någon =) Fick detta på kvällsurin. Mannen ligger och sover bredvid mig. Så jag tänkte berätta för honom imorgon. Har köpt en tröja som det står storebror på till våran grabb. Hoppas verkligen skrutt vill stanna =)

    Kanske uppfattas som skrivet i fel tråd men jag har BIM i maj.


    Grattis!! Hur ska du kunna sova nu ;) Lyxproblem i och för sig, haha.

    Vilken ÄL+ dag är det för dig idag? Har du haft några symptom?
  • Smlan
    luthia skrev 2019-04-26 22:34:59 följande:

    Upptäckte nu ikväll en ljusrosa lite tjockare flytning. Jag förstår ingenting?


    Kanske en nidblödning? :)
  • Smlan
    luthia skrev 2019-04-26 23:51:38 följande:

    Är det inte försent då? Äl+12 eller BIM-5... har som mensvärk så känns mer som att det sitter i äggstockarna. Kanske mensen som kommer tidigare än jag trott!


    Hmmm, låter kanske lite sent. Kanske en mellanblödning innan mensen... Men jag hoppas såklart på nidblödning för din skull :)
  • Smlan

    Imorgon fyller min man år så jag tänkte ta ett test på morgonen för att förhoppningsvis kunna ge honom bästa födelsedagspresenten :) Har BIM på lördag så det är såklart tidigt men jag kan inte hålla mig. Har inga känningar alls men förhoppningar är ändå skyhöga då vi träffade ÄL så himla bra den här månaden. Wish me luck!

  • Smlan

    Jag plussade imorse! Är helt i chock men såklart överlycklig!

    Jag fick MA i december i vecka 11 så jag tar veeeeerkligen inte ut något i förskott men jag är hellre gravid och orolig än icke-gravid och bitter som jag har varit den senaste tiden. Mitt tidigare BF var 3/7 och mitt mål efter missfallet var att jag minsann ändå skulle ha en BF 2019-bebis. Sen krossades det målet och då blev nästa mål att i alla fall bli gravid innan mitt förra BF. Jag kände att det började krypa sig närmare och närmare så nu är jag så lycklig att det äntligen tog sig!

    Jag har inte haft några som helst symptom mellan ÄL och BIM ifall det kan trösta någon som inte känner av något. Ingen trötthet, ingen molvärk, inget illamående, yrsel, etc. Igår kände jag mig uppblåst i magen men det kan jag vara inför mens också så jag tänkte inte på det. Jag har BIM imorgon men är något av en testoman så kunde inte hålla mig idag. Tog även ett test i förrigår som var negativt. Nu fick jag svagt på en sån billig sticka och tog därefter ett test med Clearblue digital och fick "Gravid 1-2" veckor.

  • Smlan
    Susanned skrev 2019-05-03 06:53:31 följande:
    Jag är verkligen i total chock. Bara gråter och springer runt i lägenheten. trodde verkligen inte detta.
    Grattis! Såg att vi hade samma BIM och plussade samma dag :)
  • Smlan
    Tessi1 skrev 2019-05-06 11:46:18 följande:

    Jag vet typ att det redan är kört denna månaden med:( känner inga symptom . Visst bim är runt 14-16 maj så det är ett tag kvar men jag kommer inte ur dessa deppiga tankar:( sitter på toan på jobbet och gråter nu. Enda sen man gick över till 2020 bebis har jag varit deppig och har svårt att känna mig peppad igen :(


    Jag förstår att det är tungt. Jag plussade i fredags på BIM-1 och har fortfarande inga som helst symptom så ge inte upp hoppet än. Det är många dagar kvar till BIM för dig.

    Jag fick ett MA i december med BF beräknat 3/7 och var väldigt deppig därefter och gav mig f*n på att jag skulle få en 2019-bebis. Det var väldigt tungt när det slog över till 2020 men i en annan grupp kring MF/MA som jag var med i var alla så himla peppade över nystarten med 2020-bebis så det smittade över sig på mig också. Humöret går upp och ner i denna bebis-görar-karusell. Snart kanske du hittar lite hopp igen och det positiva med att få en bebis i 2020 istället. Det är svårt att skicka pepp över nätet så här, jag vet hur tungt det kan vara.
  • Smlan
    Tessi1 skrev 2019-05-06 14:14:56 följande:
    Tack så mycket och grattis såklart!! Det ger mig hopp <3 ja och det gör det inte lättare att alla mina vänner precis har fått barn i mars och maj eller är gravida. Det gör nog det extra tungt med eftersom vi är inne på 2020 nu ;( de blev gravida på första och andra försöket och här är jag på försök nr 9.. livet känns orättvist då. ja det är verkligen en bergochdalbana. Vem hade trott det ;(
    Inget är så tungt som när "alla" i omgivningen får barn eller är gravida. Min svåger och svägerska berättade att de skulle ha barn bara nån vecka efter mitt MA (vi hade inte berättat om graviditeten eller MA:t för dem) och då brände tårarna innanför ögonlocken. Jag kunde hålla mig just då men efter att de hade gått så bröt jag ihop. Jag tror att man måste tillåta sig själv att bryta ihop så att man kan komma igen <3. 2020 kommer vara ert år också, jag känner det på mig :)
  • Smlan

    Min lycka blev dessvärre inte så långlivad :( Är på BIM+4 idag och fick ?inte gravid? på Clearblue i morse. Plussade svagt på BIM-1 och testen har blivit svagare för varje dag sen dess så jag anade att allt inte stod rätt till.

    Nån annan med erfarenhet som vet när man kan förvänta sig att det börjar blöda? Ska man höra av sig nånstans för att höra om man kan göra nånting, ex ta piller, eller om det bara är att vänta ut det? Jag har ett MA tidigare men inget tidigt missfall så det här är helt nytt för mig.

  • Smlan
    Lyra78 skrev 2019-05-08 10:46:07 följande:
    Tråkigt att höra Smlan Rynkar på näsan! Då jag har haft tidigt missfall eller kemisk graviditet så har kroppen själv tagit hand om det. Men kanske kolla upp om inte blödningen dyker upp om någon dag?

    Misstänker kemisk grav här med, svaga plus som inte vill bli starkare trots att BIM passerats. Blir i så fall mitt andra i år. Rätt deppad idag Rynkar på näsan
    Tack! Känns väldigt motigt idag. Och så har jag sjuuukt mycket att göra på jobbet men kan inte sluta tänka på det här. Känner hur tårarna bränner innanför ögonlocken. Vill bara att arbetsdagen ska ta slut så jag kan gå hem och gråta.

    Funderar på om man ändå ska ringa till MVC för att på nåt sätt "registrera" sitt missfall eftersom detta blir mitt andra. Om jag får ett tredje vill jag ju få en utredning utan att behöva tjata. Hur har du tänkt kring det?

    Det låter tufft för dig just nu! Jag hoppas innerligt att testerna vänder och blir starkare nu genast Hjärta
Svar på tråden BIM maj