• Wed 10 Apr 2019 20:09
    1520 visningar
    96 svar
    96
    1520

    Varför tror ni att andra kvinnor inte verkar tycka om mig?

    Väldigt svårt att svara på när vi inte känner dig. Men om du ser väldigt bra ut skapar det lätt avundsjuka hos andra kvinnor. Ett annat skäl kan vara konkurrens, de känner sig hotade av dig. Men det borde ju inte gälla när du handlar då ni aldrig träffas igen.

    Man jag (man) känner igen det, folk som träffar mig för första gången får nästan alltid ett negativt intryck av mig. Jag hat ingen aning om varför. Någon man utstrålar kanske?

  • Wed 10 Apr 2019 20:28
    #3
    elliss skrev 2019-04-10 20:18:01 följande:
    Hej och tack för ditt svar :)

    Jo jag har hört att jag ser bra ut. Min syster sa det vid ngt tillfälle att de helt säkert känner sig hotade (?) Sen så har jag väl även hört att jag ser tuff ut, kanske är det därför. Att de tror att jag är liksom "hård" på något vis? Men det är synd, att man blir bedömd på det sättet, gång på gång. Jag blir så glad då någon ny i min krets är trevlig mot mig i första taget, kan till och med bli paff. Jag har mycket lättare för män/killar, att umgås med samt ta kontakt med. Detta de sånt som otrevligheter aldrig händer då. Men det gör att jag har massvis med killkompisar med nästan ingen tjejkompis. Kan sakna det, att han någon bästa tjejkompis att snacka med och ha kul med. Men det händer liksom inte, mycket pga av den inställningen de har till mig.

    När det kommer till dig, är det då oftast andra män eller både och? Som är otrevliga?
    Det är både-och. De är inte direkt otrevliga, de är bara mer reserverade mot mig än mot andra.

    Vissa kvinnor har lättare att umgås med män, det brukar bero på att andra kvinnor känner sig hotade eller underlägsna.
Svar på tråden Varför tror ni att andra kvinnor inte verkar tycka om mig?