• Anonym (Vänd)
    Äldre 15 Apr 21:19
    1255 visningar
    71 svar
    71
    1255

    Fråga till låg-lustade fruar

    Vänd på frågan istället.

    VAD SKULLE DU OCH DIN FRU KUNNA GÖRA FÖR ATT HA ETT FREKVENT SEXLIV IGEN?

    Är det inte det du egentligen vill?

  • Anonym (Vänd)
    Äldre 16 Apr 09:24
    #11
    +1
    Anonym (Därför) skrev 2019-04-16 08:37:17 följande:

    [quote=79568828][quote-nick]Anonym (?) skrev 2019-04-16 08:05:25 följande:[/quote-nick]Till er som säger att det skulle vara skönt/glädjande att slippa - varför då?[/quote

    Eftersom han inte sköter om sig själv, har blivit fet och tvättar sig inte ordentligt. Och framför allt för att han är egoistisk i sängen. Det handlar om att han ska komma och när han har gjort det så är det klart. Inte en tanke på att jag ska njuta.


    Ni som har så egoistiska män borde lära er att öppna flabben. Varför godta dålig sex och ställa upp-sex när ni kan göra något åt det. Har svårt att tro att en villig man hellre avstår sex än har sex på bådas villkor.

    Nä, i fall som ditt är det oftast inte mannens fel eftersom kvinnan tiger ihjäl sin egen lust. Har aldrig haft sex med en man som inte velat att jag ska ha det skönt. Och då har jag tyvärr haft många partners.
  • Anonym (Vänd)
    Äldre 16 Apr 13:01
    #22
    Anonym (Därför) skrev 2019-04-16 10:25:57 följande:

    Fast du vet ingenting om mitt liv! Jag har inte tigit utan sagt det rakt ut flera gånger. Det blir bra vid nästa tillfälle och sedan går det tillbaka.


    Det är du själv som finner dig i det.

    Vägra sex så slipper du det bekymret. Du verkar ha större nytta av att onanera. Kramar och närhet kan man ju få på andra vis än via sex.

    Klaga inte sen när han struntar i hushållet bara utan säg varför.

    Sen finns ju alternativet att skiljas eller acceptera. Men varför acceptera att man är ett hål och inget mer. Du är värd betydligt bättre.
  • Anonym (Vänd)
    Äldre 16 Apr 15:32
    #25
    Anonym (Ja) skrev 2019-04-16 15:15:18 följande:

    Haha ja men självklart är det kvinnas fel.

    De flesta män vill göra det skönt för kvinnan ibörjan av förhållandet, så om du haft många partner så har du har knappast haft många långa förhållande, med vardag, barn osv, alltså har du inte många att använda som exempel.

    Efter x antal år så slutar dom bry sig. Och även om man pratar och pratar och pratar och dom säger att dom självklart vill att både ska ha det skönt så blir det lik förbannat så att dom kommer och sen är det över när man väl kör.

    Sen är det otroligt osexigt och avtändande att behöva tjata på en man att "Snälla ta hand om mig också". Gäller även tjat om hushållsarbete och fsmiljetid.


    Är det mannens fel om kvinnan tiger om sina könslor menar du?

    För det första är jag snart 40år. Alltså har jag varit gift, fött barn, skilt mig och är nu sambo i en seriös långvarig relation. Min erfarenhet som ung är samma som nu. Att de män jag haft sex med gärna vill att jag oxå njuter. Jag har aldrig i hela mitt liv behlvt ta på mig själv under sexet. Det har alltid killarna gjort frivilligt. Jag skulle aldrig i hela mitt liv tjata på en man att jag oxå vill ha det skönt. Är det så för dig så hoppas jag verkligen att du säger nej. Har man så dåligt sexliv så finns det ingen anledning alls att fortsätta. Då kan man onanera istället.

    Att män är lata och bekväma är inget nytt. Men varför belöna dom gång på gång och ta på sig offerkofta istället för att faktiskt göra något konkret. Så många trådar men kvinnor som bara klagar och gnäller och tycker att allt hänger på mannen. Man är två i ett förhållande. BÅDA är skyldiga att få det att funka. Annars hade det inte kallats för partnerskap. Då är man inte jämnlikar längre när en ska göra allt. Jag vet att det krävs enormt med energi för att få en familj att gå runt.
  • Anonym (Vänd)
    Äldre 17 Apr 08:09
    #33
    Anonym (hmmm) skrev 2019-04-16 23:19:50 följande:

    Många kvinnor har ju också smått hysteriska krav på hur mycket hushållsarbete som måste utföras.

    Ibland kan det vara okej att gå ut och njuta av vårsolen med dammsugarroboten gör jobbet.

    Är det verkligen katastrof om vissa fönster är lite smutsiga under den mörkaste delen av året.

    Kan man laga en lite enklare middag 2-3 dagar i veckan eller måste det vara fyrioelva ingredienser i varje måltid?

    o.s.v. Jag tror många fruntimmer missar att mannen i hushållet kanske hellre prioriterar lugn och ro framför rabiata krav på perfektion på varenda j-a mellanmål.


    Vilken superhjälte du lever med! De flesta hinner och orkar knappt dammsuga eller göra mer avancerad mat. Fatta så mycket energi det går åt att vara besviken och irriterad på sin man som inte gör sin del av partnerskapet.

    Om ni män är ute efter lugn och ro så ska ni ALDRIG sätta er i en relation med en kvinna.
  • Anonym (Vänd)
    Äldre 17 Apr 18:37
    #41
    Anonym (Fiskmås) skrev 2019-04-17 18:14:59 följande:

    Men snälla människa, du ÄR fortfarande ung! Skriv då inte "min erfarenhet som ung".

    Snart 40 år, lika med 30-nåt... oj, så gammalt. 


    Ja du.. allt är relativt men jag kan säga så mycket som att jag känner mig betydligt äldre nu än för 20år sedan. Nu känner jag mig inte ung alls. Jag har många krämpor och sjukdomar så inombords är jag 70+
Svar på tråden Fråga till låg-lustade fruar