• Sommar15

    IVF-resa våren 2019

    Hej! Jag väntar också på testdag, 8/5 är min så är just nu i samma sits som du, men lite skillnader. Jag är 33 år, och har framförallt problem med missfall. Började försöka få barn 2014, fick 2 mf, sen en dotter 2015. Efter det bara 6 mf, varav ett var utomkveds så jag förlorade min äggledare = har varit mkt svårare att bli gravid. Vi betalar för vår ivf, som gjordes i januari med totalfrys. Fick många blastocyster till frysen och detta är nu vår andra återföring (första blev inget). Jag äter en massa meciciner bla dubbeldos lutinus så jag blöder en massa :( så psykiskt påfrestande... ska du vänta till testdag eller testa innan dess? Förra försöket fick jag mens på bim så kommer testa däromkring så jag kan sluta med medicinerna i tid om det inte blir något.

  • Sommar15
    Viennah skrev 2019-04-28 10:45:53 följande:

    Blev något knas i mitt inlägg men se ovan ????????


    Ja jag är rätt van vid misslyckanden - tyvärr - så funkar det inte nu kommer jag såklart bli ledsen men det är ändå inte det värsta som kan hända. Hoppas det går bra för dig! Om det är din allra första så har du ju goda chanser! :) jag tar förutom dubbel lutinus också blodförtunnande så jag antar att det också gör att det blöder lättare. Men blod är ju aldrig ett gott tecken annars liksom så det känns inte så skoj!
  • Sommar15

    Bim idag, blöder fortfarande och negativt test, så nu slutar jag med alla mediciner :( känns riktigt jobbigt att båda mina FET misslyckats pga för tidig blödning. Något är ju fel med min kropp men vet inte alls vad. Jag har en konsultation med Olga clinic i st petersburg om några veckor, har ett litet hopp att de kan hjälpa oss där, de är mkt längre fram i forskning än i Sverige.

Svar på tråden IVF-resa våren 2019