Inlägg från: Anonym (katte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (katte)

    Fullkomligt knäckt

    Tror att det är så svårt ibland att acceptera att vissa saker i livet bara är dåliga, tragiska och av ondo. Att människor beter sig illa mot en och att de sen går vidare som ingenting och till och med lever bra liv. Att, som någon skrev, det inte finns någon karma eller rättvisa. 

    Det hon har gjort och hur dina sk. gemensamma vänner agerat är bara skit, och det vet du ju. Det finns gått om folk i världen med andra värderingar, men oftast behöver man bränna sig några gånger för att lära sig att välja med omsorg. 

    Även om det absolut är bra att älta och prata med psykolog m.m. tror jag att du också måste börja fundera över om du vill leva hela sitt liv i skuggan av det som har hänt, eller om du måste hitta ett sätt att släppa det och skapa ett nytt liv åt dig själv.
    Jag tror att du måste börja tänka mer på dig själv, på ditt liv, vad du förtjänar, vad du mår bra av och behöver och hur du ska nå dit.

    Vill du att det här alltid ska vara något du grubblar över och ältar i lång tid framöver eller finns det annat du vill ha i ditt liv de kommande åren? Nya vänner? Ny kärlek? 
    Hur vill du leva resten av ditt liv? Svaren på de frågorna kommer du inte hitta när du grubblar över hur svinen har behandlat dig. 

Svar på tråden Fullkomligt knäckt