Inlägg från: Anonym (Taskigt läge..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Taskigt läge..)

    Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?

    Okej! Jag vill börja med att säga det att jag har alltid litat på min fruga till 100% jag har det tankesättet att om jag inte litar på någon så kan det lika gärna vara.  


    Min fruga har precis kommit hem från en resa med sina vänninor. Dom var 7st som drog iväg varav en av dom är en väldigt god barndomsvän till mig. Det var inget snack innan, utan vill dom resa och dra i sig lite drinkar så tycker jag självklart att dom ska göra det. Jag är iväg på galejj ibland och i mina ögon är det bara sunt. 


    Men nu 4 dagar efter resan har jag fått höra av min barndomsvän och frugans vännina att kanske inte allt har hänt som min fruga har återberättat resan. Tydligen har min fru haft kontakt med en man under resan dessa två träffades under dag 3 av resan och snacka lite skit med varandra på fyllan, men det visar sig att min fru har försökt bjuda med han till tjejgänget för drinkar dagen efter också, men då kände kände resten av hennes vänninor att de bara ville vara "gänget" inte behöva ha med en engelsktalande främling.


    Då hade hon mött upp han ensam, detta hände sedan de resterande 4 kvällarna. Hon kom hem och sov men vem fan vet vad som hänt när dom träffades?


    Anyway... Jag undrar hur jag ska ta upp detta utan att outa min barndomsvän och hennes vännina och utan att jag ska framstå som en svartsjuk galning. Jag menar det är väl ok att hänga lite med nån snubbe så länge inget händer, men då kanske hon borde ha nämnt det för mig?  


    Vad tycker ni jag borde göra? Vad är eran "take" på situationen? 

  • Svar på tråden Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?
  • Anonym (Taskigt läge..)
    Anonym (A) skrev 2019-05-02 16:14:38 följande:

    Prata med henne


    Ja det är ju just det. Hon kommer anklaga mig för att smyga bakom hennesrygg och snacka skit med hennes vänninor, och att jag är sjukligt svartsjuk osv.
  • Anonym (Taskigt läge..)
    Anonym (Hm) skrev 2019-05-02 16:27:32 följande:

    Misstänker du att han har satt på din fruga?


    Ja faktist. Låter ju väldigt suspekt att lämna sina vänner, istället vara ute och dricka med en okänd man flera kvällar i rad och dyka upp sent på kvällar/nätter på hotellet för att sova. Vet inte vad jag ska tro... 
  • Anonym (Taskigt läge..)
    Anonym (man) skrev 2019-05-02 18:01:12 följande:

    Jadu, ingen lätt sits. Och egentligen finns det väl ingen generell lösning. Det bästa är ju alltid att ha is i magen och samla på sig bevis INNAN man konfronterar för så gott som alla ljuger alltid när det blir konfronterade. De vet ju lika bra som någon vad som står på spel och kommer försöka ljuga sig ut knipan. Konfronterar du utan bevis så har du heller ingen möjlighet att avgöra om hon talar sanning eller ljuger och det blir mest ett slag i luften och gissningar.

    Jag tycker du borde samla på dig bevis innan du konfronterar och innan hon fattar att du misstänker, snoka i hennes telefon, dator, etc, se om det finns konversationer som tyder på något.

    Lyckas du gräva fram något så konfronterar du och har lite mer kött på benen för att avgöra om hon ljuger eller talar sanning. Lyckas du inte gräva fram något så har du inget annat val än att gå på känsla och försöka gissa dig fram vilket inte är det enklaste för vissa är väldigt duktiga på att ljuga när det gäller och du kommer aldrig kunna veta om hon talar sanning eller ljuger och du får ta dina beslut på en gissning.


    Jag svarar dig men har läst allt och vad ni har att säga, det verkar generellt som att jag borde få lite mer bevis innan jag gör något drastiskt. Jag pratade precis med min barndomsvän och har fått kontaktuppgifter till mannen i fråga då hon lagt till honompå facebook under första kvällen.(Min fru är inte vän med han på facebook vad jag kan se.) Min idé är att få min vän att luska lite information från honom vilket hon är villig att göra. Känns som om jag tar kontakt kommer ingen information delas.
  • Anonym (Taskigt läge..)

    Update! 


    Ser att många verkar tro vi är medelålders, förståeligt när jag skriver "frugan" och är gift. Men vi är mellan 20-30år så relativt unga. Varit gifta i 5år dock. 


    Jag tog tillfället i morse vid frukost att prata om hennes resa, mer generellt som en intresserad make. Frågade lite mer ingående vad dom gjort, om dom var iväg på nån tour eller liknande. Inget för grävande för att outa mig själv ännu. Men nu till saken, hon berättade om nån rolig kareokekväll med "gänget" där dom hade druckigt sen varit ner till hamnen och åkt pariserhjul. 


    Min barndomsvän har också bekräftat att dom har gjort allt detta, men min fruga var inte med på något. Så det är definitivt nått som inte står rätt till här.. Har själv också börjat fundera på om min barndomsvän kanske sitter på mer information som hon inte törs berätta. 

  • Anonym (Taskigt läge..)

    Hej alla! 


    Har varit lite upptagen och har inte kunnat svara på tråden senaste dagarna. Jag grävde lite djupare ner i allt detta och fick mer information av min barndomsvän. Jag tog sedan upp detta med min fru hemma, ställde henne mot väggen med allt jag visste och krävde svar. Vi kan säga så här jag fick inga tydliga svar om vad som hänt och hon förnekar det mesta men jag hör/ser på henne att hon ljuger.


    Svaren var inte i närheten av nog för att förklara vart hon varit och varför. Först försökte hon även ljuga att hon varit med en annan tjej ur gänget dessa kvällar, men det visste jag inte stämde och hon ändrade sin historia när hon förstod att jag hade viss info. 


    Jag talade om för henne att det här är oacceptabelt för mig och lämnade. Jag bor nu hos min vän och min fru är i panikläge det ska gråtas och ringas och "Du måste tro mig, det var inget" "Jag ångrar att jag ens umgicks med han osv osv." 


    Jag är ganska säker på att jag skiter i det här, jag har inget intresse av att fortsätta och försöka reparera nått med någon som jag nu anser saknar riktiga värderingar. Men jag vet inte jag ska sova här ett tag tänka på mitt  sen låta henne förklara när jag lugnat mig. Är fortfarande bara 80% säker att något har hänt mellan dem, men vill jag ha kvar någon som kan göra sånt som bara smyga med en karl bakom ryggen? 


    Är detta för att jag alltid haft 0% svartsjuka, jag litar på allt hon gjort och aldrig ens haft tanken på att vara svartsjuk eller tro nått sånt om henne, jag anser det är härligt att slippa sånt skitdrama men kanske hon tycker jag ska vara lite svartis så hon får känslan att jag är rädd att nån ska ta henne från mig? Känna sig åtrod, trodde jag vissade dessa känslor på andra sätt men vem vet. 


    Jag vet inte.


    Vad tror ni? 

  • Anonym (Taskigt läge..)

    Hej alla! 


    Tack för all feedback från allihopa kommer inte orka svara på er alla men har läst allt. 


    Tänkte ni vill veta lite mer då det börjat bli lite komiskt det hela. 
    Jag bor fortfarande hos min vän pratat lite med min fru men har sagt att jag måste ha lite mer tid för mig själv innan jag orkar ta den stora konversationen för nu känns det som jag bara är förbannad och inte kommer lyssna. 


    Men till det komiska, jag har fått en facebook-meddelande förfrågning från den här mannen min barndomsvän påstår att min fru varit med. Han har skrivit ett meddelande för att försäkra mig om att inget har hänt etc, detta är uppenbarligen gjort på min frus önskan. Varför han gör det? Beats me. Jag hade nog inte gjort det. Han har också gjort bort sig i meddelandet där han nämner att han inte var klar över att hon hade en man hemma och hade han vetat det skulle han aldrig ha umgåts med henne. Så hon har inte nämt det liskom... Så han har ju garanterat försökt varför skulle han annars hängt med henne. Så har hon gjort nått med han eller bara flörtat och hållt han runt fingret för uppmärksamhet? Lutar ju åt att dom gjort något.... KOMSIKT hela skiten. 


    Blir väl att börja käka finduslådor och leva ungkarlsliv igen.... 

Svar på tråden Tror frugan ljuger för mig... Hjälp?