• Daimstruten

    Trädgårdstips för äldre trädgård med grannhus nära

    När maken och jag flyttade till vårt 60-talshus så stod det ett antal stora träd mot grannens tomt vilket egentligen var ganska naturligt eftersom grannens baksida av huset står nära vår tomtgräns. Träden var nu gigantiska så det enda som nu skymde grannhuset var inte lövverket utan stammarna. Och det som lövverket faktiskt skymde var solen så mossan trivdes kanon. Vi tog därför ner dessa träd så vi fick tillbaka solen men grannens tvåvåniga mexitegelhus blev VÄLDIGT påtagligt och dom har boendeytorna på andra våningen så dom ser ner mot vår tomt.

    Jag har nu satt några lagerhägg "Etna" för att få en vintergrön del istället för att se hela deras vita vägg samt en klotlönn. Ett träd lämnades kvar sen tidigare och det var en lönn som var inklämd mellan två stora träd så den har breddat sig lite efter dom försvann samt en buske/träd som ev är fläder som börjar bli flera meter hög.

    Vad har ni andra gjort eller har för idéer vad gäller hus nära er tomt med stora väggsektioner samt boendeytor på övervåningen?

Svar på tråden Trädgårdstips för äldre trädgård med grannhus nära