• Sun 5 May 2019 19:51
    1394 visningar
    25 svar
    +1
    25
    1394

    Min sambo och hennes lögner

    Jag har inga tips, men min känsla är att du förstorar upp detta in absurdum - med den reservationen att det finns mer som du inte berättat. Men då kan du inte heller kräva bra råd.
    Ingen kan hjälpa att man får känslor för någon annan, huvudsaken är att man inte agerar på det. Nu gjorde hon det på sätt och vis, det var fel av henne men vad jag förstår har hon begripit det och bett om ursäkt. Ingen är ofelbar, inte du heller. Din önskan att hon skulle berättat det direkt förstår jag däremot inte, hade du mått bättre då? Hur hade du agerat? Vaktat henne varje sekund och blivit en kontrollerande psykopat?
    När man får känslor för fel person är det bäst och vanligast att man hanterar det själv och låter det gå över. Att göra partnern orolig gör inte saken bättre. När du fick reda på det var det över, som jag fattat det, och då borde det vara lättare att bearbeta. Hotet är borta så att säga. Eller det aktuella hotet, man kan aldrig garantera att hon - eller du - inte får känslor för någon annan i framtiden. Om du fortsätter att skuldbelägga henne och älta detta blir det självuppfyllande och du kommer att förlora henne. Är det så du vill ha det?

Svar på tråden Min sambo och hennes lögner