• Thyr

    MS, jag är helt säker.

    Fruktansvärt jobbigt låter det.

    Med din bakgrund med ångest så gissar jag att du känner till att ångest kan ge otroligt kraftiga fysiska symtom? Värt att kolla upp om det kan vara något sånt kanske.

    Hoppas det blir bra snart.

  • Thyr
    Hannsiie skrev 2019-05-24 13:39:09 följande:

    Men herregud vad ditt inlägg berörde mig. Blir väldigt orolig över att du inte skrivit ngt på ett tag. Hur går det för dig? Uppdatera gärna! Styrkekramar till dig!


    Ts skrev ju i natt?
  • Thyr
    nanakung skrev 2019-06-14 19:16:49 följande:

    Jag läste min journal nu. Har en tumör i frontalloben.


    Har du inte talat med din läkare om det? Loggade du in i vårdguiden och läste provsvaren? Oj i så fall.
  • Thyr
    nanakung skrev 2019-06-14 19:39:16 följande:

    Det står på latin i journalen. Men enligt google är det en godartad tumör som sitter på blodkärl i hjärnan. Enligt journal vänster frontal. Brukar inte ge några symptom om den är med född. Men är det en nytillväxt så ger den exakt dem symptom jag har.


    Du borde verkligen inte läsa sånt en fredag, och du borde inte googla efter svar. Du borde prata med remitterande läkare och därefter med specialister.

    Samtidigt förstår jag ju att du är desperat efter att få veta vad du har drabbats av. Men nu borde du antingen lugna dig till på måndag och då kontakta läkaren för att få veta hur tumören ska behandlas. Eller också åka in och sätta dig på akuten i förhoppningen att få träffa någon som kan förklara.

    Varmt lycka till hur du än gör.
  • Thyr
    nanakung skrev 2019-06-17 15:36:01 följande:

    Jag var till vårdcentralen idag och fick mitt sjukintyg förlängt. Jag försökte få han att förklara vad jag drabbats av men han ville inte säg någonting alls. Han sa att neurologen skulle informera mig på onsdag. Det kändes som han bara ville att jag skulle gå därifrån så fort jag fick mitt intyg, vilket kändes oroväckande.


    Hur gick det i dag?
  • Thyr
    nanakung skrev 2019-06-29 23:25:51 följande:

    Jag har en godartat tumör i hjärnan. Den ökar risken för hjärnblödning.

    Jag kommer försöka lägga in mig själv på psyket så snart som möjligt. Mina självmordstankar tar över mitt liv.


    Tack för att du uppdaterar. Tänker ofta på dig.

    Om du har en GODARTAD tumör ska du inte tänka på självmord. Förstår om man gör det om man har en elakartad, men du har ju alla möjligheter att få må bra igen om den opereras bort!
Svar på tråden MS, jag är helt säker.