Inlägg från: Anonym (Töntigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Töntigt)

    Hur ser man stilren/klassisk/fashion ut?

    Vilken tråkig tråd och vilken tråkig trend. Skala bort din personlighet, tänk inte själv, var ängslig och statusfixerad.

    Jag går mot strömmen här. Vill du se ut som en människa utan intelligens som bara vill passa in och försöker vara något hon inte är så släng din garderob och följ råden i tråden.

    Vill du verkligen ha stil så välj kläder du själv tycker är snygga och våga vara personlig och egen.

  • Anonym (Töntigt)
    Anonym (Hej!) skrev 2019-05-13 09:53:03 följande:

    En klassisk stil blir aldrig tråkig. Trender däremot är för dom nervösa utan personlighet som försöker pressa sig in i en mall. 


    Jo men jag tex har alltid klätt mig klassiskt eftersom min familj/släkt ser ut så. Jag älskar tweed, jag älskar tidlöst. Jag frågade inte andra på ett internetforum hur man ska klä sig klassiskt, jag går efter det som känns mest som ?jag? och jag tycker är snyggt. Sen blandar jag och lägger till saker jag gillar utan att bry mig om i vilket fack det passar.

    Trots detta får jag alltid höra att jag har en väldigt egen stil (dock att den är elegant)

    Men har man ingen aning blir det ju falskt och tillgjort, att ?klä ut sig?. Jag tycker det är jättetråkigt att alla ser likadana ut på gatan fast jag bor i en storstad. Väldigt få verkar ha en egen personlighet. Att då försöka se så slätstruken ut som möjligt förstår jag inte poängen med.

    Tänk ?hel och ren? isåfall och blanda som du själv tycker se bra ut.
Svar på tråden Hur ser man stilren/klassisk/fashion ut?