Inlägg från: Anonym (Linné) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linné)

    Hur ser man stilren/klassisk/fashion ut?

    Det viktigaste är att du inte har allting på dig samtidigt. Att se stilren ut handlar om att "less is more". Klockan och diskreta örhängen är de enda smyckena, tex. Försök att inte överhäng dig med accessoarer, smink och kläder.

  • Anonym (Linné)

    Tror du kan titta lite på kronprinsessan Victoria och hur hon klär sig både privat och till representation. Där får du många bra tips på vad stilren kan betyda. Tex enkel slät klänning i en diskret färg, ballerinaskor, klocka, slätkammat hår och inga andra smycken.

  • Anonym (Linné)
    Anonym (Töntigt) skrev 2019-05-12 22:16:24 följande:

    Vilken tråkig tråd och vilken tråkig trend. Skala bort din personlighet, tänk inte själv, var ängslig och statusfixerad.

    Jag går mot strömmen här. Vill du se ut som en människa utan intelligens som bara vill passa in och försöker vara något hon inte är så släng din garderob och följ råden i tråden.

    Vill du verkligen ha stil så välj kläder du själv tycker är snygga och våga vara personlig och egen.


    Tvärtom faktiskt.

    Det handlar inte om att passa in, utan att verkligen gilla en viss stil. Att lyckas se "lyxig" ut utan att se tacky ut.

    En hårdrockare/punkare skulle ju inte direkt ta på sig ballerinaskor och knytblus, för att det inte är deras stil. Samma sak här. Att gilla enkla raka välpassande kläder från tex Lacoste, Gant mfl är en egen stil och inget annat.
Svar på tråden Hur ser man stilren/klassisk/fashion ut?