Inlägg från: Anonym (GB) |Visa alla inlägg
  • Anonym (GB)

    Du vuxen kvinna, vad fantiserar du om?

    Gangbang eller trekant jag som en ensam tjej, men inte med några perversa gangbangtyper eller swingers eller sådana äckliga människor. Utan med vanliga killar som egentligen inte sysslar med sånt eller fantiserar om sånt utan det skall hända bara för att de vill ha mig.

  • Anonym (GB)
    Anonym (Snuskisen) skrev 2019-05-16 18:09:57 följande:
    Hmmm, så alla swingers är äckliga människor? Skön inställning GB! Du lär nog få fortsätta att bara drömma om ett riktigt gangbang med den människosynen!
    Ja. Jag har haft GB med sådana människor tidigare, vilket var en fruktansvärd erfarenhet. Män som söker sig till sådana saker är inte en typ av män jag är intresserad av. Alls. Det är därför jag vill ha GB med vanliga killar. Gärna unga, oerfarna och framförallt snälla killar. Ingen som behandlar en som om man var lägre stående som skall "knullas sönder", inga som bara kastar runt mig vrider och vänder och bara trycker in den djupt i halsen så att jag håller på att kräkas. Inget sånt. Jag vill känna att jag har full kontroll, inte att jag är utlämnad. Att de njuter av mig för att jag låter dem göra det men det är jag som bestämmer och allt är på mina villkor.

    Kanske en grupp killkompisar i 18-20 års åldern som aldrig har haft sex förut. Så får de ha sex med mig allihop. Vanliga killar som gillar vanliga saker, inga perversa snubbar som sitter och tittar på tyska gruppsexfilmer och vill låna ut sin fru.
  • Anonym (GB)
    Tom Araya skrev 2019-05-16 21:34:31 följande:
    Statistiskt bevisat alltså, att sådana män är av ett alldeles särskilt slag, som bara kan ha sex på ett sätt...Drömmer

    Har du genom din närvaro på ett sådant GB bevisat något om vilken typ av kvinnor som söker sig till sådant?
    I mitt fall ordnades det av min ex. Han bjöd in en massa udda snubbar att ha sex med mig. Jag var full och hög. Psykiskt trasig. De kallade mig fula saker, var hårdhänta och hade sex med mig. Han med. Han gick igång på att andra var med mig mer än han gick igång på mig. Men jag gillar ändå tanken på att flera män eller killar vill ha mig och de får det men inte på det sättet. Jag gillar att känna mig sexig och åtrådd men jag vill att männen ser upp till mig för detta och inte ser ner på mig. Så jag vill helt enkelt inte ha killar som söker sig till sådant. Inga gangbangtyper.
Svar på tråden Du vuxen kvinna, vad fantiserar du om?