• Anonym (***)
    Thu 16 May 2019 15:59
    2505 visningar
    109 svar
    +1
    109
    2505

    Vad gör man när ens kille har en liten?

    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-15 20:25:12 följande:

    Långt inlägg, ska försöka svara på det. Ja med vanligt sex menar jag ju samlag, för det är ju vanligt sex hehe. Ja de flesta kvinnor kanske inte kommer så men jag vill komma vid sex!

    Min partner tycker inte om oralsex eller att ta på mig därnere. Jag vill inte tvinga honom direkt.


    Nähä. Vilken kul kille. Men din fitta ska han få tömma i? Tycker DU om det då? Ställ inte upp för honom då om du får ut noll av sexet. Om du vill komma vid samlag (sex är liksom allt man gör, inte bara penetration) så får du ta på dig själv samtidigt. Varför skulle de vara nåt konstigt? Det är väl minst lika konstigt att stoppa kuken i fittan isf.

    Och om du vill ha ett tillfredställande sexliv, snälla sluta fejka!
  • Anonym (***)
    Thu 16 May 2019 16:22
    #74
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 16:05:29 följande:

    Han tömmer inte i mig då ingen av oss har skydd. Jag tycker om sexet pga närheten såklart. Men trodde liksom att sex skulle vara skönt.


    Okej, men då behöver han inte stoppa in den ens. Varför ha sex om det inte är skönt?? Då kan man kramas istället.... Jag skulle aldrig acceptera att ha det som du. Och jag tycker sex är underbart, men det handlar om att ge och ta, jag skulle inte heller känna nåt, även om han var 20 cm (möjligtvis smärta då) om det bara var att stoppa in den utan att han rörde vid mig först, fick igång mig först. Det är så ego.

    Man får ju anstränga sig lite om man vill njuta också, ställ krav, gör det du tycker är skönt! Då kommer du även njuta av penetration, jag lovar.

    Du har, förstår jag, aldrig varit med om sex som är njutbart för dig. Det är tragiskt :/
Svar på tråden Vad gör man när ens kille har en liten?