Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

  Ons 15 maj 2019 21:00 Läst 0 gånger Totalt 112 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Hjälp) - Visa alla inlägg
  Anonym (Hjälp­)
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:00

  Är i ett förhållande sedan 2 år tillsammans, vi är sambos.

  Via jobbet för 3 månader sen träffade jag en person som tog mig med storm, det var som en blixt från klar himmel. Jag kände fjärilar i magen och blev svimfärdig, naivt men jag funderar på om detta är vad som kallas kärlek vid första ögonkastet.

  Jag och min pojkvän har haft det dåligt under en lång period, det går upp och ner mycket bråk och inget sex på ett halvår.

  Jag kan inte släppa den andra killen, han har suttit fast på näthinnan.

  Nu har killen hittat mig på sociala medier och kontaktat mig och mycket riktigt fått samma intryck som jag fått.

  Detta är kanske mitt livs kärlek men jag är i en relation som sagt var. Vad svarar jag honom? Vill ge honom en hint om vad jag kände men ändå vara öppen med att jag är i en relation men också kanske något om att det tyvärr inte är så bra just nu i relationen.

  Har ni förslag?

  ?Sitter i ett förhållande just nu, som kanske inte varit hundra på länge. Jag fick ett intryck av dig som satt sig på min näthinna.?

  Usch hjälp mig utveckla?

 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:03 #1

  Han skrev något med att ?han inte vet vart jag står eller är i mitt liv men vill gärna träffa dig om du vill prata någon gång?.

  Tänker att jag kan svara något kopplat till det?

 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:21 #9
  Vargaflickan skrev 2019-05-15 21:11:38 följande:

  Känns nästan inte lönt att skriva här för du kommer nog med största sannolikhet att vara otrogen i vilket fall som helst. Men du ska självklart skriva att du är i ett förhållande, och sen ta och red ut ditt förhållande innan du går över till en ny för det är inte kärlek du känner utan lust, och du känner bara så för att du är i en svacka i ditt förhållande och då är det klart att det känns så när någon ger dig den uppmärksamhet som saknas från partnern. Så ta tag i ditt skadade förhållande innan du drar till med förhastade åtgärder.


  Tackar ödmjukt för ditt svar, så kloka ord. Otrogen skulle jag aldrig vara, kanske jag var lite velig och otydlig i min tråd när jag skulle förklara. Min pojkvän är bäst men har inte känt någon lust till honom på 6 månader och vi har bråkar under hela vårat förhållande väldigt stors bråk. Vi är väldigt olika på ett negativt sätt.
 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:24 #11

  Jag förstår vart du vill komma. Vad skriver jag till killen som uppvaktat mig för att avfärda honom vänligt men ändå vara ärlig?


  Anonym (555) skrev 2019-05-15 21:22:26 följande:

  Hur hade du reagerat om din pojkvän varit i din situation och haft en back up vid sidan av?


 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:25 #13

  Tack du är också klok, är så tacksam för din synpunkt också. Verkligen.


  Anonym (Jag) skrev 2019-05-15 21:17:10 följande:

  Hur vet du vad ts känner? Många har träffat den partner de gifter sig och skaffar barn med när de varit i förhållande med fel person. Självklart ska ts reda ut sitt eget förhållnde först. Men att säga att ts endast känner så för att de har en svacka och att hon enbart känner lust då tror man för mycket om sig själv.


 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:26 #14

  Inga barn ingen bostad som är köpt tillsammans .


  Anonym (k) skrev 2019-05-15 21:25:35 följande:

  Har du och din sambo barn?


 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:28 #17

  Tackar för ditt sista stycke, den uppskattar jag.


  Deacon skrev 2019-05-15 21:21:40 följande:

  Fråga din sambo vad han tycker att du ska göra eftersom du har tillåtit dig själv att falla för den nye kavaljeren. Han kanske ber dig dra och då kan du med gott samvete träffa den nye.

  Din lojalitet nu ska, i mina ögon, ligga hos din sambo i detta läge (även om relationen inte är bra). Vill du inte fortsätta med sambon så får du ju lämna o sen träffa nya eller försöka reparera relationen med honom. Alternativt sällar du dig 100% till de otrognas gäng för du är redan emotionellt otrogen. Steget att även vara det fysiskt är inte så jättestort i det läget...

  Till den nya killen säger du därför att det inte är aktuellt nu eftersom du är upptagen. Att relationen är dålig är inte hans business utan bara din och sambons. Spricker det sedan med sambon kan du alltid kontakta den nye igen.


 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:38 #19
  Anonym (k) skrev 2019-05-15 21:31:32 följande:

  Då skulle jag ha meddelat killen att jag gärna tar en kopp kaffe.


  Är det sant, tycker du det?
 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 21:42 #20

  Tackar så hemskt mycket för ditt svar. Jag uppskattat det. Men det känns så främmande och sjukt att inte leva med han som är min bästa vän som man alltid pratar och gör allt med men attraktionen och lusten finns inte kvar.. men hur tusan vågar man ta steget :/


  Anonym (satsa) skrev 2019-05-15 21:28:00 följande:

  Även om din pojkvän är "bäst" behöver ni inte vara rätt för varandra. Snarare, verkar det som om ni är väldigt väldigt fel för varandra. Man mår sannolikt inte bra av att leva med någon där det varit stora bråk under hela förhållandet, och där man är olika på ett negativt sätt. Han har säkerligen bra sidor, och ger dig vissa bitar, men allt finns inte där, och du måste vidare.

  Mitt förslag är:

  1) Gör slut med pojkvännen.

  2) Gör vad du vill med andra mannen.


 • Anonym (Hjälp­) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 15 maj 2019 22:04 #25

  Tack för din synpunkt, du har helt rätt. Visst måste det finnas attraktion? Det är väl inget som dyker upp en vacker dag igen? Fy jag är 30, du har helt rätt vi är unga och redan nu har vi inte sex .. Ser verkligen din poäng, tack.


  Anonym (satsa) skrev 2019-05-15 21:54:30 följande:

  Han kan vara din bästa vän hur mycket som helst utan att för den sakens skull vara en passande partner. För att han skall kunna vara din pojkvän måste det finnas en attraktion. Annars kan ni såklart leva i ett sexlöst oattraktivt förhållande i 35 år till, där ni konstant bråkar... men det har jag svårt att se att det blir ett bra liv.

  Ta ansvar för din situation. Är ni så bra vänner så kan ni prata om hur ni inte längre har attraktionen som krävs för att vara ett par, men ni kan ändå fortsätta vara vänner.

  Hur man vågar ta steget? Jag funderar snarare på hur man ens vågar tänka sig att stanna kvar en längre tid i något som är dömt att misslyckas. Du är troligtvis ung, men ändå vuxen, och behöver ta ditt ansvar för att du själv skall må bra. Inte bara nu, utan även om 10 år. Känn efter. Är detta ett förhållande du vill ha när du är 45? Har ni då barn tillsammans mitt i alla gräl och avsaknad av lust, eller vill du aldrig ha barn? Fundera över hur du vill att ditt liv skall se ut, och fatta beslut efter det.


Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll