• Anonym (tja)

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-15 21:21:48 följande:

    Tackar ödmjukt för ditt svar, så kloka ord. Otrogen skulle jag aldrig vara, kanske jag var lite velig och otydlig i min tråd när jag skulle förklara. Min pojkvän är bäst men har inte känt någon lust till honom på 6 månader och vi har bråkar under hela vårat förhållande väldigt stors bråk. Vi är väldigt olika på ett negativt sätt.


    Om du tappat lusten till honom och ni har så mycket bråk redan efter två år tillsammans har ni nog tyvärr ingen framtid tillsammans. Gör alltså slut med honom, sedan kan du eventuellt börja träffa den andre.
  • Anonym (tja)
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 11:12:07 följande:
    Men svårt att lämna sin bästa vän. Dock ingen attraktion eller lust till sex längre vilket är väldigt ledsamt.
    Hade varit ihop i tio år och haft barn hade det kanske varit värt att försöka hitta tillbaka till varandra. Men har man sådana problem som ni har tidigt i förhållandet är chansen liten att det ska hålla i längden.
  • Anonym (tja)
    Anonym (illusion) skrev 2019-05-16 18:19:31 följande:

    Ja men precis. Håller med. Tror det är en illusion man har för sig själv (därav mitt nickande ) men att det är förhållandet man måste lösa.

    Håller inte med alla som säger att om det är bråk efter 2 år är det kört. Det finns fler faktorer som spelar in om det är kört. Saker går upp och ner.


    Ts skriver att de bråkat under hela förhållandet, så det är inte troligt att det är en tillfällig svacka.
  • Anonym (tja)
    Anonym (illusion) skrev 2019-05-16 18:20:05 följande:

    Vadå aldrig mer, man kan hitta tillbaka till varandra


    Som sagt, hade de varit ihop i många år och haft barn hade det varit meningsfullt att kämpa, men efter bara två år och utan barn ser jag ingen vits med att hålla ihop förhållandet till varje pris.
  • Anonym (tja)
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 19:02:38 följande:

    UPDATE:

    Efter att ha läst flera av era kloka ord här har jag skrivit till den andra killen. Jag har frågor om vad han anser om en tjej är i ett förhållande som inte varit bra på riktigt länge om han anser det moraliskt fel att träffa en annan kille för en pratstund som hon fått upp ögonen för.

    Jag säger inte att jag skall göra det, jag vill bara veta hans respons.

    Som ni säger, attraktionen är noll i min relation, han har inte kysst mig sen 2018. Jag är ung och jag måste våga. Känns som en stor process att flytta isär bara. Hjälp.


    Ja, det är jobbigt att flytta isär men jag kan lova dig att det i längden är mycket jobbigare att leva kvar i en destruktiv relation.
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?