• MaryM

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 13:04:29 följande:

    Är så illamående på mig själv.

    Kan inte sluta tänka på den andra killen men det kanske ger sig med tiden? Risken finns ju att jag kommer tänka på honom vid varje gång vi bråkar och har det dåligt här hemma. Jobbigt bara att jag inte varit tänd på min sambo på ett halvår och jag fantiserar om den andra killen, han är lång, har tatueringar, mörk röst och har allt som jag tänder på. Jättejobbigt det är, mår illa då jag är så kluven.


    Helt ärligt förstår jag inte varför du ska kämpa med din sambo om du inte ens VILL det. Innerst inne vill du ju vara fri. Jag tror den här förälskelsen är ett sätt för dig att ta dig ur det här förhållandet. Och det är inget fel i det! Om ni bara är 30 och bara varit ihop i två år och du redan nu känner att ni inte har attraktion och ni bråkar mycket, så gör slut.

    Skaffa inte barn med honom.

    Fortsätt inte med din sambo av pliktkänsla. Ge honom fri och låt honom träffa nån som är rätt för honom.

    En sak bara. Om du gör slut är det inte säkert att det kommer funka med den nya. Du måste vara beredd att vara singel. Känns det bra, och till och med lite lockande, så lyssna på dig själv och vad du innerst inne vill och gör slut. Och dra inte ut på det. Har man redan börjat tänka på att göra slut och hur man ska våga, då är det nästan alltid det man innerst inne vill.
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 19:02:38 följande:

    UPDATE:

    Efter att ha läst flera av era kloka ord här har jag skrivit till den andra killen. Jag har frågor om vad han anser om en tjej är i ett förhållande som inte varit bra på riktigt länge om han anser det moraliskt fel att träffa en annan kille för en pratstund som hon fått upp ögonen för.

    Jag säger inte att jag skall göra det, jag vill bara veta hans respons.

    Som ni säger, attraktionen är noll i min relation, han har inte kysst mig sen 2018. Jag är ung och jag måste våga. Känns som en stor process att flytta isär bara. Hjälp.


    Du kan väl för all del träffa honom och prata lite, men se inte honom som din "räddare" nu och häng upp dig på honom. Du är ung och är i ett tråkigt och dåligt förhållande där du inte trivs. Gör slut redan kväll.

    Börja inte smyga med den andre killen mer nu innan du gjort slut!

    Har du nånstans du kan bo under en period, tex hos föräldrar? Är det svårt att få lägenhet i din stad? Börja gentest kolla upp sånt och lägg energi på det och inte den där killen.
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM

    Och TS, den nya killen kommer tycka du är mycket mer attraktiv om du inte kastar dig i armarna på honom och hänger upp hela ditt liv på honom. Se det som att du ska bli fri från en dålig relation och må bra i dig själv först och främst. Det är bra att han har påmint dig om att det finns andra män i världen än din sambo men gör dig inte liten nu och förvänta dig att han ska ordna allt och ta hand om dig. Det är oattraktivt.


    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
  • MaryM
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-17 16:59:14 följande:

    UPDATE:

    Jag har gjort slut idag.

    Absolut inte på grund av den nya killen, han är jag inte ens så sugen på att ta upp kontakten med och kommer vänta några månader. Men ni i tråden bland annat fick mig att inse att vi inte är rätt för varandra. Tack.


    Bra gjort TS!! lycka till nu! Kram till dig!
    She knows she's more than just a little misunderstood. She has trouble acting normal when she's nervous.
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?