• Anonym (Fia)

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Mitt råd till dig är att inte blanda ihop de två problemen du har. Den ena rör ditt nuvarande förhållande, den andra en kille du träffat som gör dig knäsvag. I get it! 

    Med det sagt vill jag säga att det faktum att din sexuella attraktion är borta så här tidigt i ett förhållande är en stark indikation på att det inte kommer fungera för er i längden; likaså era bråk.

    Nu är det dags för dig att ta tag i din situation med din pojkvän. Tror tyvärr inte ni har väldigt goda förutsättningar för att få det att hålla "in the long run". Ofta är det sexuella "kittet" som kan hjälpa ett förhållande genom svåra perioder, men om ni tappat det, så här tidigt i förhållandet dessutom (innan hus/barn), och dessutom bråkar ser jag det inte som något att satsa på in the long run baserat på erfarenhet, tyvärr. Jag kan ju givetvis ha fel! Min magkänsla säger mig dock att du har en bra chans att lämna innan ni försöker "lösa" detta genom att gå djupare in i förhållandet och skaffa barn (katastrof! Parkera alla barntankar innan ni verkligen har det superbra och har haft det en lång tid!).

    Ta allt i tur och ordning. Om du kommer fram till att ditt förhållande inte är värt att satsa på, så tycker jag inte du ska låta bli chansen att träffa den här som du blir knäsvag av.

  • Anonym (Fia)
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-17 17:00:22 följande:
    Tack för ditt svar ???? Idag gjorde jag slut.
    Jag känner inte dig personligen men baserat på vad du skrivit tror jag du gjorde helt rätt. Nu behöver du dessutom inte känna dåligt samvete över att utforska den andra killen Glad och jag antar att du inte kommer vilja ha tillbaka förhållandet du är i nu även om det skulle visa sig att den andra killen inte är rätt för dig.

    Har han svarat?
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?