• Anonym (&)

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 11:12:07 följande:

    Men svårt att lämna sin bästa vän. Dock ingen attraktion eller lust till sex längre vilket är väldigt ledsamt.


    Men så länge du är tillsammans med honom kan du ju inte träffa någon annan. Vill du leva med din bästa vän resten av ditt liv och aldrig mer få ha en partner som du är attraherad av och vill ha sex med?
  • Anonym (&)
    Anonym (illusion) skrev 2019-05-16 18:20:05 följande:

    Vadå aldrig mer, man kan hitta tillbaka till varandra


    Kanske. Enligt mina erfarenheter återkommer dock inte attraktion som en gång försvunnit.
  • Anonym (&)
    Anonym (illusion) skrev 2019-05-16 18:20:05 följande:

    Vadå aldrig mer, man kan hitta tillbaka till varandra


    Hur länge ska TS vänta på att de hittar tillbaka till varandra? Finns det ens någon garanti för att de hittar tillbaka till varandra? Jag väntade i många år på att jag skulle få tillbaka attraktionen för mitt ex. Vi hade barn ihop och tanken på att lämna kändes otrygg och skrämmande. Men attraktionen kom inte. Tvärtom kändes han bara mer och mer som en bror eller bästa vän för mig och mindre och mindre som någon jag var kär i och ville ha sex med. Såvitt jag kan se är det betydligt vanligare att folk lever i relationer utan attraktion, lust och passion alldeles för länge för att de är rädda för att lämna tryggheten, än att folk gör slut förhastat. DET är den illusionen jag kan se att många lever i: ?Vi ska nog hitta tillbaka till varandra, attraktionen kommer nog tillbaka. Jag väntar några år till.? I mitt fall hittade vi inte tillbaka till varandra. Istället var vi modiga nog att till slut ta steget och separera. En kort tid därefter träffade jag min nuvarande fästman och blev kär på riktigt för första gången i mitt liv. Jag hade aldrig velat vara utan det.
  • Anonym (&)
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-17 16:59:14 följande:

    UPDATE:

    Jag har gjort slut idag.

    Absolut inte på grund av den nya killen, han är jag inte ens så sugen på att ta upp kontakten med och kommer vänta några månader. Men ni i tråden bland annat fick mig att inse att vi inte är rätt för varandra. Tack.


    Hur reagerade din pojkvän när du gjorde slut?
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?