• Tecum

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Anonym (Hjälp) skrev 2019-06-03 17:43:14 följande:
    UPDATE igen:

    Jag gjorde slut, hittade lägenhet och vi sov inte ens i samma säng under tiden i samma hus. Jag mötte killen ute på gatan med en kompis o pratade lite, sen tackade jag nej till honom då han inte var min typ.

    Därefter visar min nuvarande kille hur mycket han vill ha mig i sitt liv och har gjort alla förändringar som jag hade hoppats på. Jag blev kär på nytt, han har ansträngt och visat mig ett nytt jag och nu ger vi oss en sista chans.

    Men jag har så dåligt samvete, vi VAR ju inte tillsammans jag hade faktiskt gjort ett avslut och vi bodde med varandra som vänner. Men fortfarande dåligt samvete att jag träffade de andra killen på en pratstund. Bör jag säga något eller för alltid vara tyst om det och förtränga det?
    Om du bara pratade med honom är det väl inget du behöver ha dåligt samvete för? i synnerhet då ni faktiskt gjort slut.
  • Tecum
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-06-03 18:04:43 följande:
    Det är sant faktiskt. Borde jag berättade det eller bättre vara tyst om det? Mitt samvete säger det första men är ändå rädd att jag förstör mellan oss då. Han kanske yrkar på att han inte skulle gjort så mot mig när vi fortfarande bodde under samma tak.
    Bättre att vara tyst. Egentligen är det inget värt att nämna men om du tar upp det tror han kanske att det var mer än det var.
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?