Inlägg från: Bananböjaren |Visa alla inlägg
  • Bananböjaren

    Greta Thunberg är överskattad

    Varför bry sig överhuvudtaget? Det är mest rödgrönvänstern eller "kultureliten" som beundrar henne. Hon har ju kommit på ett helt nytt sätt att sitta på röven och göra absolut ingenting och bli berömd på köpet.

    Att göra så lite som möjligt är alltid nått som rödgrönvänstern strävar efter. Sen kan man kalla sig "miljöförkämpe" eller "konstnär" eller "filosof" istället för att säga arbetslös slacker så låter det bättre.

  • Bananböjaren
    Anonym (G) skrev 2019-07-07 12:17:27 följande:
    Sverige kommer förövrigt att gynnas om vi nu får 2-3 grader varmare.
    Absolut. Den geografiska sanningen är att betydligt större landytor kommer att gynnas och bli odlingsbara och beboeliga i hela världen om temperaturen ökar.
    Det finns så otroligt stora landmassor i sibirien, kanada, alaska och norra europa som kommer bli bättre lämpade för bosättning om det blir några grader varmare.

    Klimat"krisen" är bara en ploj för energisektorn för att tjäna mera pengar på förnybarenergi och diverse leksaksbilar. Politikerna tackar och ser sin chans att skamma folket för att höja skatterna.
    De nyttiga  rödgrönvänsteridioterna begriper inte detta, dom springer och gör reklam för ekokapitalisterna och elbilstillverkarna istället.
Svar på tråden Greta Thunberg är överskattad