Inlägg från: Dessiire |Visa alla inlägg
  • Dessiire

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Hittade den andra tråden förut och skrev i den sen var den plötsligt borta! Trodde det var jag som blivit blockad eller något, inte så haj på familjeliv :D

    Hej iallafall! Hoppas det är okej att jag hoppar på såhär bara! Jag är beräknad till den 31:a maj med första barnet. För mig känns det fortfarande overkligt och jag kan inte förstå att jag ska få en bebis! Fastän det är så nära :)

  • Dessiire

    Ni som redan "känner" varandra, när är ni beräknade? :D

    Har ni några känningar? Jag känner inget alls, inga sammandragningar som "alla" andra har. Det sticker och hugger dock i ljumskarna, ibland kan det göra riktigt ont. Bebisen rör sig jättemycket också och så är jag kass i magen (trevlig info, hehe) men annars känner jag inte av något.

  • Dessiire

    Ni som redan "känner" varandra, när är ni beräknade? :D

    Har ni några känningar? Jag känner inget alls, inga sammandragningar som "alla" andra har. Det sticker och hugger dock i ljumskarna, ibland kan det göra riktigt ont. Bebisen rör sig jättemycket också och så är jag kass i magen (trevlig info, hehe) men annars känner jag inte av något.

  • Dessiire
    värmlandsjänta skrev 2019-05-16 22:28:20 följande:

    bra att ni skapade en ny tråd!

    välkommen Dessiire! vi har bf samma dag :) jag har känningar men är rädd att det mest är inbillning. va på en kontroll i typ vecka 28-29 pga minskade fosterrörelser å då pratade de om att jag hade en lättirriterad livmoder. känner nån igen det? magen är hård nästan hela tiden... så känns som jag oftare har sammandragning än inte. vet inte alls hur det ska tolkas.

    har nån provat hallonbladste? jag har druckit 0-2 koppar per dag senaste 2 veckorna, men nu vågar ja knappt dricka eftersom ja går runt å är "sammandragen" mest hela tiden


    Tack! Åh vad spännande att vi har samma dag! Undra vem som hinner först :)

    Oj, lättirriterad livmoder, har jag aldrig hört innan :D Tycker man läser och hör att alla har sammandragningar och haft det flera veckor innan det är dags. Min BM sa att hon heller aldrig haft några sammandragningar innan och att det bara startat. Känns som det skulle vara bättre att känna lite innan så det inte bara blir pang på med värkar, så man är lite van liksom, haha.
  • Dessiire

    [quote=79630933][quote-nick]värmlandsjänta skrev 2019-05-17 09:39:21 följande:[/quote-nick]ja det blir spännande hehe. hoppas du på nåt särskilt? jag vill gärna att det blir 27e maj då jag och sambon har jubileum den dagen :) annars vore 26e fränt också i och med att det är mors dag i år. bli mor på mors dag liksom!

    nej jag hade inte heller hört det innan... men när jag var inne på kontrollen kollade de livmodertappen och den var inte påverkad, så då tror jag inte sammandragningarna är något man behöver bry sig om. de gör inte heller ont. är bara lite "omständigt" att ha en stenhård mage. igår kändes det även som den tryckte uppåt, så jag fick magkatarrskänsla... det borde väl trycka neråt vid det här laget? haha

    även om jag haft mkt sammandragningar så känner jag mig tyvärr inte alls förberedd inför värkarna, eftersom sammandragningar inte gör ont. så det är nog ändå bättre att ha det som dig :)[/q

    Ja morsdag hade varit häftigt! Samtidigt vill jag inte att den ska komma tidigare, jag känner mig inte helt redo hehe, men tror inte jag kommer bli helt redo ändå :)

    Kanske ska jag inte "klaga" på att jag inte har sammandragningar, verkar ju inte vara såå roligt. Men så har jag inte haft några typiska graviditetsymptom, inget illamående, cravings, osv. Jag är väl lite speciell haha.

    Men skönt att dina sammandragningar inte gör ont iallafall, (om dom nu brukar göra det?).

    Nu är det ju så trångt därinne att det känns både tryck upp och ner. Jag har mycket tryck nedåt när jag gått en stund, det kan kännas. Bebisen rör sig mycket kraftigare och starkare nu också, sitter man så magen "trycks ihop" så känns det nästan som man klämmer den stackars filuren.

    Idag har jag varit jättetrött, vaknar minst 5-6 ggr om natten. Så är man helt slut under dagen och orkar knappt någonting.

  • Dessiire

    Min kille är inte heller så pigg på sexbiten och nu känner jag väl mig inte heller jättesugen med bara 13 dagar kvar, stor och klumpig..

    Jag är så trött hela dagarna, men på nätterna sover jag ändå så kasst. Ligger mest och vilar. Känner mig helt slut i huvudet.

    Är det någon av er som är oroliga, rädda inför förlossningen? För mig känns det hela fortfarande så overkligt så jag tänker att jag kommer få en chock när det väl startar. Jag fattar liksom inte att JAG ska bli mamma haha

  • Dessiire

    Jag har varit sååå trött, sover så dåligt på nätterna, är uppe och springer på toa flera gånger. Inatt var bebisen galen, verkade ha party i magen :) Men jag är härinne och tjuvläser haha men nu tänkte jag att jag får skriva :D

    Idag har jag bara 9 (!) dagar kvar. Det enda jobbiga är egentligen på nätterna och att det får mig så trött på dagarna, jag har fortfarande inga sammandragningar. Kan dock också känna lite mensvärk, men inte alls att det gör så ont, och trycket nedåt såklart, det känns hehe

  • Dessiire
    LillaMy08 skrev 2019-05-24 03:41:01 följande:

    Visst var det något på gång! Igår kom hon till oss i full fart. Öppen 5 cm när vi kom till förlossningen, 2.5 h senare låg hon på mitt bröst. Världens finaste lilla tjej. 3 veckor tidig, 3130 g och 47 cm. Vår skatt :) lycka till nu allihopa, vilken fantastisk upplevelse det är med första mötet.


    Grattis!! Åhhh fantastiskt!! Hoppas allt gick fint! Det gick undan :D

    Nu blev man själv peppad. Ibland känns det som om det aldrig ska hända, bara 7 dagar kvar för mig. Ska till barnmorskan idag också vilket känns skönt, har haft högre blodtryck och åkte in och kollade, då såg allt bra ut med bebisen. Får se vad hon säger idag, det "värsta" som kan hända är att dom sätter igång mig sa hon sist så jag är inte så orolig :)
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2