• Thu 23 May 2019 13:21
    1333 visningar
    78 svar
    78
    1333

    BF JANUARI 2020

    Åh jag hoppar också in här :) plussade också vilket va en chock för mig.. väntar således fjärde barnet i början på januari :) yngsta sonen kommer då vara 17 månader vilket ibland gör mig nervös.

    Tycker att jag känner mig orolig inför denna graviditet då jag har två snitt med mig och detta blir ett planerat i så fall. Upplever dock mer mensvärk denna gången men tror det är pga att jag fortfarande ammar samt att jag vid senaste förlossningen fick en stor reva i livmodern som kanske nu gör att man har lite mer ont.. jag vill bara att tolv veckor ska tå så man kan andas ut lite mer ialf. Inskrivning om tre veckor och ultraljud i samband med KUB.

  • Tue 28 May 2019 13:35
    #32

    Med tredje barnet hade jag mycket rosaaktiga och bruna flytningar. Fick göra flera vaginala ultraljud men allt va bra med bebisen i magen. Har idag en fullt frisk snart tiomånaders gosse som ska bli storebror i början av januari.


    MammaPolly skrev 2019-05-28 12:34:52 följande:

    Ska också på vul om va 2-3 veckor! För att kolla av hur långt gången jag är...

    Ska bli kul!

    Men jag är så rädd att något är fel! Att dom inte ska hitta nåt eller att det sitter fel tex...

    Har lite känningar kring livmodern och äggstockarna och hade en brun flytning för ca en vecka sen!

    Tar gravtest hela tiden och de blir starkare men är endå orolig! Och tycker inte jag har några tydliga symptom heller...

    Mår illa om jag är hungrig och om jag äter "mycket"

    Har inte ont i brösten, vilket jag haft jättetidigt i tidigare graviditeter (även missfall)


  • Tue 28 May 2019 14:20
    #33

    Är det någon mer än jag som har erfarenheter av akuta kejsarsnitt kontra planerade? Jag ska göra ett planerat snitt denna gången pga mina tre tidigare förlossningar och undrar om någon har gjort både planerat och akut och har erfarenheter av det att dela med sig av?

Svar på tråden BF JANUARI 2020