Inlägg från: liebespuppe |Visa alla inlägg
  • liebespuppe

    BF JANUARI 2020

    Hej!

    Jag plussade den 10/5 och gick precis in i v. 7.

    Har BF den 15-16/1 2020 enligt appar.

    Det blir andra barnet för mig (har en sån född -09) men första för min sambo. Han fick reda på det idag. Han har varit så skeptiskt pga två tidiga missfall ett i sep -18 och ett i dec -18.

    Ringde MVC och fick tid till inskrivning redan den 31/5 också läkarbesök plus VUL den 3/6 redan. Då ska en remiss till KUB också skickas då jag fyller 34 år i sommar.

    Är så förväntansfull och äckligt nervös.

    Tittar efter blod varje gång jag kissar.... Testar mig var tredje dag för att hålla koll på HCG-nivån. Usch, gillar inte att vara en sån här människa. Jag är verkligen ingen med kontrollbehov.

    Men nu är det bara 10 dagar kvar tills jag får se om där tickar ett hjärta eller inte.

  • liebespuppe
    Vilseigarderoben skrev 2019-05-27 09:38:50 följande:

    Hej, grattis till er alla <3

    Jag är 25 år och väntar mitt första barn- med bf 23 januari. Mår helt okej- lite illamående på morgonen annars känner jag mig konstant sjuk bara ????

    Kan inte riktigt inse, eller glädjas riktigt ännu. Någon som känner samma sak?


    Jag väntar mitt andra men det blir min partners första. Och det var 11 år sedan jag var gravid sist. Jag är livrädd! :) Jag vågar inte heller tro att jag är gravid förrän jag gått en bra bit in... Är så nojjig över MF/MA.

    Och din sjukdomskänsla är nog pga immunförsvaret går ner lite efter en befruktning. Vissa kan vara småsjuka under graviditeten pga detta också. Så det är "positivt" ;)
  • liebespuppe
    Cic94 skrev 2019-05-28 21:06:19 följande:

    Eftersom Västra Götalands regionen har beslutat att inte utföra tidiga ultraljud under sommaren har vi bokat hos en privat klinik i Jönköping. Ska dit den 14/6 och kommer då att vara i v8+1 enligt apparna. Så spännande och nervöst!


    Dumt. Men smart att de meddelar i god tid och just kanske endast beviljar tidiga UL till akuta fall så inte vården blir lidande. Men trist att man inte kan komma och gå lite som man vill. Min MVC har en egen maskin och en egen läkare som är där minst 1 gång i veckan så då erbjuds det om man är orolig.

    Vad får man betala för ett UL?
  • liebespuppe

    Ti



    Titta. Där inne bakad min mitt och sambons lilla frö.

    Nu kan jag lugna mig. Mina graviditets symptom har lagt sig, som med min första graviditet. Så nojjig är jag men min MVC erbjuder UL varje torsdag om jag är orolig.

    Ska försöka hålla mig till runt den 3/7 då KUB ska göras.

  • liebespuppe
    zebrans skrev 2019-06-07 18:49:19 följande:

    Åh så fint! Hur långt gången är du? Är det VUL eller UL?


    Det var ett VUL i v 7+4

    Nu är jag i 8+4.
Svar på tråden BF JANUARI 2020