Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

  Mån 20 maj 2019 20:41 Läst 0 gånger Totalt 776 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Ribba) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Ribba­)
  Återställ
  Mån 20 maj 2019 20:41 #1

  Här finns en till...fast jag är själv också gift. Gått en dryg månad sen jag avslutade ett hemligt förhållande jag(vi) haft i fyra år. Saknar honom nåt fruktansvärt, men nån gång måste det ta slut. Och fastän det sista året var mer vardag och slut på spänning kommer jag såklart bara ihåg allt det roliga och härliga från de två första åren nu. Hoppeligen har det lättat efter sommaren när hösten och mörkret kommer igen. Hatar och älskar honom..

 • Anonym (Ribba­)
  Återställ
  Mån 20 maj 2019 21:28 #9
  Anonym (Korkad) skrev 2019-05-20 21:16:33 följande:

  Jag hade ju önskat att det inte alls behövde ta slut... Vi har ju absolut ingen vardag ihop, allt är bara fantastiskt. Men jag tror att skulle vi leva ihop skulle vi båda vara lyckliga, jag tror verkligen det! Fan, min första sommar som singel på evigheter, mptte den bli riktigt jävla bra och minnet av honom blekna!!! Hörs ni någonting?


  Så tänkte vi med...de första två åren. Vi var verkligen fantastiska ihop. Var som ett förhållande, pratade timmar i telefon dagligen...ännu sista tiden. Fast vardagen kom ikapp och jag kände att jag blev irriterad på honom för minsta lilla, allt störde mig. Och när förhållandet på sidan om blir mer gnabb och strul än det man har hemma på riktigt....då är det dags att avsluta. Vi har visserligen avslutat några gånger förut, men aldrig klarat det....dras som magneter till varandra. Men nu har det gått 8 veckor och jag har gett mig fan på att klara det. Inte haft nån kontakt alls, men varit nära (för min del) många gånger. Hoppas verkligen det lättar snart....för dig också. Du är ju singel, hitta nån annan att fördriva tiden med. Lättare sagt än gjort....jag vet.
 • Anonym (Ribba­)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 09:27 #23
  Pope Joan II skrev 2019-05-21 08:12:19 följande:

  Så du har levt ett parallellt liv med en annan man under fyra år? Varför det? 


  ?Hoppeligen? är en finlandism och precis vad jag menar.

  Och ja, det har jag. Antagligen för att jag ville det just då.
 • Anonym (Ribba­)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 09:33 #25
  Anonym (Korkad) skrev 2019-05-20 21:44:56 följande:

  Nä, då är det klart att man lessnar... Men som du säger så minns man ju bara det bra! Man vet om att det inte var all that men vad som inte var bra är som bortblåst. Jag har funderat på alla hans egenskaper och tror liksom inte jag skulle störa mig på dem, det gör man ju alltid, men denna gången känns det bara såå rätt!!! Och så är det så jävla fel... 8 veckor??? Heja dig, jag längtar tills jag kommer dit! Stå på dig! Grejen är ju att jag egentligen inte alls ville träffa någon och så stod han bara där (naken :)). Att leta efter någon annan intresserar mig inte och att ligga runt är inte jag- hopplöst fall!


  Önskar jag kunde säga 8 veckor är det magiska, då har man glömt och gått vidare. Men tyvärr, i mitt fall har jag en svacka för tillfället och hade helst sprungit in i armarna på honom igen.
 • Anonym (Ribba­)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 09:33 #26 -1
  Pope Joan II skrev 2019-05-21 09:30:57 följande:

  En del människor saknar verkligen varje uns av anständighet och fungerande samvete. Hoppeligen är ni till nytta och gagn på åtminstone något sätt, även om det låter osannolikt. 


  Tack för din åsikt
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll