Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

  Tis 21 maj 2019 11:17 Läst 0 gånger Totalt 776 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (suck) - Visa alla inlägg
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 11:17 #29 +2
  Anonym (Korkad) skrev 2019-05-21 11:03:54 följande:
  Åh fy... Orkar inte! Det är som en stort svart hål i magen som bara suger energi och livskraft!
  Men sluta tyck synd om dig själv, du har ju själv valt din situation så det är inte det minsta synd om dig. Den enda det är synd om är hans fru (och barn) som både mannen och du hjälps åt att bedra.

  PS! NI blev inte kära i varandra. DU blev kär, han blev bara kåt och lyckades få dig att tro att han oxå var kär så att du ska sära på benen.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 11:21 #32 +3
  Anonym (Korkad) skrev 2019-05-21 06:45:59 följande:
  Jag förstår det, jag fattar det inte heller men så fantastisk är han!
  Då har du en jävligt märklig definition av "fantastisk". En snubbe som bedrar sin fru och barn är inte fantastisk, han är en skithög. Och en person som tycker en skithög är fantastisk bör söka hjälp (på riktigt!) för då har man stora problem med empati och en heltrasig moralkompas.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 11:28 #34
  Anonym (Korkad) skrev 2019-05-21 11:20:56 följande:
  Tycker jävligt synd om mig själv just nu oavsett vad du tycker och tänker! Visste om reglerna från början och det var lätt värt det så länge det varade...

  Vem är du att veta det? Kåt eller kär, mig gjorde det jävligt gött och eftersom vi båda åndå visste att det fanns ett slut på det spelar det egentligen ingen roll... Jag är kär, älskar honom och jag vet att han känner detsamma oavsett vad du skriver, men det spelar som sagt ingen roll tyvärr!
  Jo, det brukar ju vara lätt att tycka synd om sig själv när man svinar mot andra. Men det är ju ganska patetiskt och ingen annan kommer tycka synd om dig.

  Precis, dig gjorde det jävligt gött. Du är precis lika egoistisk som han och tänker enbart på vad du behöver och skiter i allt och alla så länge du får det du vill ha. Det är anledningen till att det blir lite smått patetiskt när du sitter och tycker synd om dig själv.

  Klart du tror att han känner detsamma, annars hade du inte suttit här och tyckt synd om dig själv. Men handlingar säger mer än ord. och hade han velat vara med dig på riktigt så hade han gjort dig. Istället valde han att vara kvar med frun och ha dig vid sidan av när han behöver tömma.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 11:29 #35
  Anonym (B) skrev 2019-05-21 11:23:51 följande:
  Men lägg av. TS frågar inte efter din synpunkt. TS och de andra vill ha stöd och bolla med andra i samma sits. Oavsett vad man tycker om andra så påverkar inte deras val ditt liv. TS har inte efterfrågat din syn på moral så håll den för dig själv eller bett dig tycka synd om hen.
  Det är väl klart att alla egoister bara vill ha stöd och ryggklappar. Men beter man sig som ett svin så får man kritik vare sig man vill det eller inte.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 11:33 #36
  Pope Joan II skrev 2019-05-21 09:30:57 följande:
  En del människor saknar verkligen varje uns av anständighet och fungerande samvete. Hoppeligen är ni till nytta och gagn på åtminstone något sätt, även om det låter osannolikt. 
  Håller med, och sen sitter de och tycker så synd om sig själva, kan det bli mer patetiskt?
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 12:59 #52
  Anonym (Korkad) skrev 2019-05-21 11:44:15 följande:
  Alltså, jag tycker synd om mig själv för att det gör ont! Inte för vad jag gjort eller agerat under detta året... Smärtan gör ont! Patetiskt eller ej.
  Jo, jag kan absolut förstå att det gör ont men kritiken beror på att du enbart tänker på dina egna känslor men sket tydligen fullkomligen i hans frus och barns känslor. Om du tycker det gör ont, hur ont tror du de kommer ha när skiten kommer fram?

  Hur tror du det känns när den du älskar och trodde du kunde lita på mest i hela världen och som du valde att skaffa barn med visat sig vara en falsk skithög och valt att såra och förnedra dig för det höga nöjet att sticka kuken i någon annan?

  Hur tror du det kommer kännas för deras barn när de får reda på att deras pappa sänkt deras mamma totalt och fuckat upp deras trygghet?

  Men det sket ju du i, allt du tänkte på var dina egna känslor och vad du ville ha. Därav kritiken.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 13:02 #54 +3
  Anonym (B) skrev 2019-05-21 12:45:15 följande:
  Ingen orsak. Blir så trött när folk ska uttrycka en massa åsikter om sådant som ingen frågat om i tråden. Men generellt så tror jag på att det är i sådana fall bara är bäst att ignorera kommentarerna som någon annan skrev också.

  Lycka till dig.
  Du får bli hur trött du vill. Men faktum är att ingen som beter sig illa vill någonsin ha kritik om de får välja själva. Och skulle det räcka med att säga att "jag vill inte ha kritik" så skulle ingen någonsin få kritik. Men riktigt så fungerar inte världen, gör man dumma saker så får man kritik vare sig man gillar det eller inte.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 14:22 #56
  Anonym (Lever med den fd gifte mannen) skrev 2019-05-21 13:31:32 följande:

  Självklart är det aldrig något positivt (moraliskt sett) att vara otrogen, eller att vara med någon som är gift även om man själv inte är otrogen. Men jag tycker faktiskt det är lite förenklat när man gör grova påhopp på de kvinnor (? är det väl bara) här i tråden som är olyckliga/har varit olyckliga över att ha förälskat sig i en upptagen man.

  Såsom jag skrev tidigare i tråden har jag varit i en liknande situation. Jag valde att ställa ett ultimatum - vi väljer varandra eller så gör vi slut. Jag var också helt beredd på att själv lämna mitt äktenskap oavsett vad den andre mannen valde att göra, vilket jag informerade honom om. Vi lämnade båda våra äktenskap för varandra och är tillsammans nu sedan flera år, men visst slår tanken mig att detsamma skulle kunna hända mig, dvs att han är otrogen igen och lämnar mig för någon annan. Men så är det faktiskt för i princip alla, tror jag. Man har ingen aning om framtidens utmaningar. Visst är risken större om du är med någon som varit notoriskt otrogen att han är otrogen igen, men de flesta kan nog vara otrogna trots att de aldrig trott sig vara "sådana". Man får ha tilltro till sig själv att man kan klara framtida situationer oavsett vad som händer och fatta beslut baserat på vad man vill och tror snarare än av rädsla för vad som kan hända. 

  Jag är nöjd med mitt beslut att lämna, men inte stolt över att ha varit otrogen. Det har varit en lång och tuff resa. Om jag blir lämnad för en annan i framtiden för att han är otrogen igen, så kommer jag klara det. Jag fattade mitt beslut grundat på att jag älskade mannen jag lever med idag. Jag ville inte vara utan honom trots all ångest och sorg det inneburit för andra och mig själv. Jag gjorde det bästa jag kunde i den situationen. Och det är väldigt förenklat som jag inledde med att bara hoppa på alla olyckliga kvinnor i denna tråd. Sanningen är sällan så enkel. Min före detta man var en komplicerad man, jag är rätt säker på att han uppfyller alla kriterier för narcissistisk personlighet. Denna personlighet kan vara fantastisk på håll och som en bekant, men inte att leva med. Han omväxlande kränkte och höjde mig till skyarna. Efter många år av detta var jag helt slut och även om jag fortfarande faktiskt saknar och en liten del av mig alltid kommer älska honom så mådde jag väldigt dåligt i vårt äktenskap. Min poäng med denna beskrivning är att det sällan finns en sanning, en bov, en hjälte, ett offer osv. Livets situationer är ofta mer komplexa än så och därför hamnar man i svåra situationer där de flesta av oss ändå någonstans försöker göra så gott vi kan.

  Styrkekramar till er alla olyckligt kära där ute!


  På vilket sätt menar du att påpeka att det man håller på med eller hållit på med är jäkligt fult är detsamma som ett "grovt påhopp"? I så fall är väl all slags kritik eller ifrågasättande "grova påhopp"?

  Dessutom är det inte att de blivit förälskade i en upptagen man som kritiseras utan vad de valde att göra av sina känslor, det är inte känslorna som kritiseras utan handlingarna.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 18:50 #59 +2
  molly50 skrev 2019-05-21 18:19:08 följande:
  Du menar alltså att du är kompis med din älskares sambo?
  Jg har varit i hans sambos situation. Och om du tycker att det gör ont så ska du veta att det är ingenting mot vad det gör att få veta att ens partner varit otrogen med ens vän.
  Du verkar åtminstone ångra det du gjort. Det gjorde varken mitt ex eller min fd vän.
  Jag tycker snarare att det enda TS ångrar är att det inte blev hon och loverboy. Hans fru och barn skiter hon i helt och hållet.
 • Anonym (suck)
  Återställ
  Tis 21 maj 2019 20:58 #62
  molly50 skrev 2019-05-21 19:23:37 följande:

  Som jag skrev ovan så har hon ju skrivit att hon vet att det hon har gjort är fel.


  Mmm att veta att man gjort fel och att ångra det man gjort är inte samma sak. Tex verkar TS tycka det är skitskoj att hon är kompis med hans fru. Det tyder väl inte på någon ånger?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll