Inlägg från: Anonym (Samma lika) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma lika)

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    TS jag har varit i samma situation som dig ungefär. Vi hade båda samboförhållanden som var dåliga. Jag valde att avsluta med min sambo, då jag insåg att vårt förhållande var bortom räddning. Min ...vad man nu ska kalla honom...valde att stanna med sin sambo. Såklart. Han poängterade hela tiden att han inte såg nån framtid med henne.

    Med otroligt stor möda lyckades jag bryta med honom. Raderade mejl osv.

    Det tog över ett år att släppa honom (vi hade setts i två år). När jag väl lyckades med det, dök världens bästa man upp! Jag hade trott att den där förste var min drömman (ja utöver den lilla skavanken att hans moraluppfattning var bristfällig), men det visade sig att den nye mannen var min drömman på riktigt! Vi har nu varit tillsammans i 4 år.

    När man stänger en dörr så öppnas en annan...så sant.

    För ett år sen såg jag att den förste mannen har gift sig nu. Jag kunde inte låta bli att skicka ett satiriskt mejl. Genast svarade han med samma patetiska bortförklaringar som förr och hur mycket han tänker på mig, hur jobbigt han har det hemma osv. Men nu kunde jag se igenom honom. Så skönt!

    Bryt helt med honom är mitt råd. Det gör galet ont länge men blir bättre sen! Bestäm också hur du vill ha det med din man -satsa eller avsluta. Han är värd en kvinna som älskar bara honom.

  • Anonym (Samma lika)

    TS - avsluta, det här kan inte sluta på annat sätt än att du blir alltmer desperat/ledsen/sårad etc. De lyckliga historierna som du läser här finns - men de männen betedde sig inte som din. Du skriver ju själv att denna s k man sårar sig och redan har sagt att han inte kommer lämna sin fru. Han kommer inte ändra sig efter såhär lång tid, för nu vet han att han kan ha dig som nr 2 vid sidan om sin fru. Du har ju "lärt" honom att han inte behöver välja mellan henne och dig. Ungefär som dr Phil säger: människor behandlar dig så som du låter dem behandla dig.

    Drömmer ni om en framtid tillsammans, tror du skrev det i något inlägg? Ja, ställ ett ultimatum! Det gjorde jag till slut (min "man" gillade också att fantisera med mig om när vi skulle flytta ihop i ett nytt hus som han skulle bygga, hur köket skulle vara, vi planerade vår gemensamma ekonomi och allt möjligt) och då fick han slutligen bekänna färg - dvs att han inte kunde lämna sin fru "just nu" . Han försökte hålla kvar mig med massor av bortförklaringar, men då till sist såg jag klart vilken skitstövel han var. 

    Sen är det faktiskt så att han inte är den ende fantastiske mannen i världen. Han är inte ens fantastisk, men det ser du inte just nu. Det finns andra män och av dem finns det många som är bra män, inte otrogna, lögnaktiga, själviska typer.

    Jag lovar - du kommer må bättre utan honom så småningom!!! 

Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.