Inlägg från: Anonym (tobbe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tobbe)

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    Ni som inte kan hålla er ifrån männen har ni ingen självdiciplin det är ju bara att låta bli. Det finns bara fem saker man inte kan låta bli. Det är att äta, dricka, andas, skita och sova. Allt annat klarar man utan problem att avhålla sig ifrån. Sen vad tror ni kommer hända om ni blir ihop med männen? Tror ni att ni då kommer leva lyckliga i alla era dagar? Troligen inte för män som är otrogna slutar inte bara för att dom blir tillsammans med älskarinnan dom kommer att skaffa en ny.

  • Anonym (tobbe)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-10-23 16:36:55 följande:
    Jag skulle leva lycklig med den här mannen om han valde mig.
    Fast det är dels ett tecken på att du saknar självdiciplin sen måste du ju känna dig patetisk som svansar efter en gift man. Dessutom vet du att risken är väldigt stor att han kommer ligga med andra även om han är ihop med dig för en gång otrogen alltid otrogen. Men då kan du inte gnälla eftersom du accepterade det beteendet.
  • Anonym (tobbe)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-10-26 14:14:00 följande:
    Kanske att jag saknar det gällande just detta... Inte patetisk men korkad och dum! Men sen är jag ju kär!!! Jag tror inte på "en gång otrogen..." och jag accepterar inte att någon är det mot mig trots att jag handlar som jag gör nu! Denna man kommer vara mig trogen om han blir min! Jag ser det snarare som tvärtom. Vi kommer se tecknen och prata om det innan det sker!
    Du är medveten om hur många kvinnor som har sagt så och sen har dom suttit med en man som ligger runt. Och varför skulle han vara trogen mot dig när han inte är det mot frun. Dessutom lär det inte vara svårt att vara det utan att du märker det med tanke på hur blind du verkar vara för hans dåliga sidor.
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.