• Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 12:14
    13831 visningar
    777 svar
    777
    13831

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    Anonym (Haha) skrev 2019-06-22 11:39:23 följande:

    Tror du att han behandlar henne som en sten hemma eller? Vem är det av er två han tar ut på date och ger blommor till på alla hjärtans dag? Vem får frukost på sängen på sin födelsedag av er två? Vem firar han SIN födelsedag med? Vem firar han jul med? Vem har han barn med eller planerar barn med av er två? Vem av er två visar han upp för omvärlden? Vem av er två håller han om i den gemensamma sängen varje natt? Vem av er två har han oftast sex med i det gemensamma hemmet dessutom? Vem är det han sitter och gosar med och ger fotmassage varje kväll efter jobbet?

    Bara för att du har sex med honom nån gång ibland, någon snabbis, så innebär det ju inte att du är lyckligt lottad eller har något att vara stolt över i sammanhanget.

    Du kan också glömma att han bara är otrogen med dig.

    Självklart tror du det men som sagt så tror ju hans fru/tjej att han är trogen mot henne också.

    Fattar du inte att du är lika ?korkad? själv som går på att han inte är otrogen med fler?

    Eftersom han är en otrogen personlighetstyp så flirtar han med andra på sitt jobb och på andra ställen och så fort tillfälle ges.


    Jo det är ju hon, hon, hon :( Fan, jag måste lägga ner!!! Kommer slå mig så jävla illa i detta fall... Han är INTE otrogen ned fler men är ganska charmig (flirtig?) i sin personlighet...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 12:15
    Anonym (Haha) skrev 2019-06-22 11:42:43 följande:

    Jaså?! Hur jävla dum är du när du resonerar så och VET att han som tittar dig i ögonen och verkar trovärdig är OTROGEN MOT SIN FRU SOM LITAR PÅ HONOM?! Han har lovat inför Gud och hela släkten/deras vänskapskrets att vara henne trogen. Han går bakom ryggen på sin fru med hennes så kallade bästa vän och ändå tycker du det är svårt att tro att han skulle ljuga för DIG, som han INTE är gift med och som ingen annan vet om...


    Vet..
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 12:27
    Anonym (Haha) skrev 2019-06-22 12:22:43 följande:

    Men återigen, varför tror du att du vet vad han gör när du inte är med trots att frun också tror att hon vet vad han gör när hon inte är med? Ja, han flirtar och charmar till höger och vänster. Garanterat händer det saker också. Du sitter väl inte som en liten gubbe i låda han har med sig överallt eller?


    Han åker till och från jobbet och sina träningar... Under dessa tillfällen har vi så pass mycket kontakt att jag vet vad han gör. Annars är han ned sin sambo och dotter! Så jag är ganska säker på att det inte finns fler!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 18:39
    smulpaj01 skrev 2019-06-22 12:57:34 följande:

    Inte förrän den dag han har dumpat dig för någon annan. Sambon kommer han dock inte byta ut, bara du som är utbytbar.


    Tror som sagt inte han byter ut varken mig eller sambon, är väl jag som blir dumpad däremot...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 18:42
    ExhibitA skrev 2019-06-22 13:33:37 följande:

    Det som slår mig i den här tråden är vilket intensivt internaliserat kvinnohat många av dessa älskarinnor verkar ha. Jag förstår att det är en svår situation att bli kär i någon med en partner men jag får också intrycket att det är en del av tjusningen för flera i den här tråden. Inte bara att det är spännande och hemligt utan chansen att prioriteras över en annan kvinna, att mannen sviker en annan kvinna för en själv. 

    Sen denna naiva men också väldigt kvinnoföraktande tilltro till mannens kärlek. Felet ligger självklart hos hans fru/sambo som inte behandlar honom rätt, som inte förtjänar honom så som älskarinnan gör. Hon är ju den enda kvinna som skulle kunna tillfredsställa och göra den otrogne mannen lycklig så att han aldrig skulle bedra henne - för bedragen blir ju kvinnor för att de gjort sig förtjänt av det eller inte varit tillräckligt speciella såsom älskarinnan är.

    Jag tror att många (inklusive ts) skulle behöva konfrontera de starkt negativa känslor de har emot andra kvinnor och fråga sig varför? Men också kontakta en terapeut eller kurator och faktiskt få hjälp med de här känslorna. 


    Jag tycker han förtjänar bättre, det står jag för och jag tror och hoppas jag skulle kunna ge honom det. De har vuxit ifrån varandra, eller blivit så tighta (??) att hon inte respekterar honom... Så ser jag det!

    Hon är en fin människa och med facit i hand förtjänar hon också bättre!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 18:43
    Anonym (suck) skrev 2019-06-22 13:52:00 följande:

    Jag tycker inte man ska göra en kvinnofråga av detta. Jag tror att en person i TS situation kommer agera likadant mot vem som helst som tår i vägen för hennes "lycka". Vare sig det är en annan kvinna, man, barn, mamma , pappa , syster, katt eller hund.

    Anledningen till den nedlåtande synen på sin "rival" är för att hon behöver ha något som rättfärdigar hennes agerande för sig själv. Hon VET att hon beter sig som ett svin mot sin sk "kompis", hon VET att mannen inte vill ha henne utan väljer "kompisen" men hon fortsätter ändå ställa upp som knulldocka, det måste hon försöka rättfördiga för sig själv. Och vad bättre än att demonisera "kompisen" som bara är såååå taskig mot loverboy, det är hon som håller honom fastkedjad hemma, allt är hennes fel.... osv

    Jag håller dock med om att TS borde söka hjälp, för det är inte friskt att tänka som hon gör, det är självdestruktivt.


    Det finns inget som rättfärdigar det jag gör, så är det! Även om hon så slagit honom så är otrohet inte försvarbart! Vi handlar fel...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 18:44
    Anonym (X) skrev 2019-06-22 14:14:57 följande:

    Vad får dig o tro att han inte ljuger när han påstår att han är med sin sambo? Ringer du henne o frågar att han verkligen är hemma? Lögner är ju bevisligen inga problem för honom.


    Jag kan inte säga det utan att outa för mycket men jag vet var han är för det mesta...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 22 Jun 2019 18:47
    smulpaj01 skrev 2019-06-22 14:26:52 följande:

    Så länge han ser ts djupt i ögonen kan han lura i henne att himlen är gul, solen är blå och jorden är platt! Notoriska lögnare med k*ta desperata älskarinnor kommer undan med allt. För ett tag, tills bubblan spricker.

    Ts: Hoppas ni skyddar er så du inte blir gravid, får nån könssjukdom av honom eller ännu värre ger nån sjukdom till hans fru!


    Det han eventuellt kommer undan med är känslosnacket för det köper jag rakt av... Ingen kommer ge någon någon sjukdom, don't you worry!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sun 23 Jun 2019 11:13
    Anonym (Haha) skrev 2019-06-23 10:47:20 följande:

    Haha, eller hur! När han ?åker hem från träningen? åker han hem från ett sexköp. När han är ?hemma med sin fru? är han med Camilla, Natascha eller Emma...


    Ja ja, du tror ju som du tror och så är det säkert i många fall men i just det här fallet så vet jag att han är där han säger att han är! Så pass bra kontakt har vi...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sun 23 Jun 2019 11:14
    Anonym (?) skrev 2019-06-23 11:00:47 följande:

    Där måste jag faktiskt medge att jag inte håller med. Har man gått så långt att man slår sin partner, så förtjänar man inte att partnern är trogen. Även om jag är starkt emot otrohet, så har jag en gräns, och den går vid misshandel. Otrohet är inte ok, men misshandel är verkligen inte det heller. Övriga som argumenterar emot otrohet i den här tråden håller nog inte med mig, eftersom de inte tycker att det finns något öht som rättfärdigar otrohet (eller så tolkar jag det i alla fall), men då får det vara så.


    Ja kanske... Eller så bara drar man! Då kan man ligga med vem man vill, när man vill, utan att fela :)
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.