Inlägg från: Anonym (Korkad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Korkad)

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    Anonym (Yup) skrev 2019-05-21 06:10:55 följande:

    Det var betydligt mer första halvåret. Sen höll vi på att bli påkomna och då drog han öronen åt sig och ville tagga ner. Sen har det gått upp och ner i hur mkt vi hörs och ses. Vi pratar om allt mellan himmel och jord men har väl några favoritämnen då vi delar ett gemensamt starkt intresse. Det är känslor från hans håll också men han trycker undan dom rätt mycket eftersom han mår för dåligt av att känna dom för mycket. Just pga att han inte tänker lämna sin fru. Jag kan tänka mig att lämna min man om min andre skulle bli 100% säker på att lämna sin fru. Annars stannar jag.


    Att ni ändå återkommer till varandra visar ju att där är känslor! Har du och din man drt bra ihop på andra plan? Jag lämnade ju innan just för att det var kasst men mannen jag träffat har det egentligen helt ok, som han själv uttrycker det. Därför blir det svårare för honom att lämna... Jag pratar inte med honom, vi messar och träffas! Eller gjorde då... Fan va tufft detta är!!!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (Yup) skrev 2019-05-21 07:18:36 följande:

    Ja det är riktigt tufft. Längtan och saknaden efter nån som inte kommer bli min på riktigt är hemsk. Framförallt eftersom jag inte kan visa något öppet. Min man och jag har det bra, det är bara känslorna som inte riktigt finns på rätt ställe. Vi är bästa kompisar och har jättekul ihop, helt ok sex, men jag vet inte om jag älskar honom längre.


    Men precis, att inte kunna prata med någon om det är skit!!! Längtan och saknad... Vill du leva ditt liv så oavsett om du kan få den andra eller ej?
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (Ribba) skrev 2019-05-21 09:33:13 följande:

    Önskar jag kunde säga 8 veckor är det magiska, då har man glömt och gått vidare. Men tyvärr, i mitt fall har jag en svacka för tillfället och hade helst sprungit in i armarna på honom igen.


    Åh fy... Orkar inte! Det är som en stort svart hål i magen som bara suger energi och livskraft!
  • Anonym (Korkad)

    Jag orkar fan inte gå igenom detta, på riktigt! Vill lägga mig ner och vakna efter sommaren typ... Det gör fysiskt ont i kroppen på mig!

  • Anonym (Korkad)
    Anonym (suck) skrev 2019-05-21 11:17:21 följande:

    Men sluta tyck synd om dig själv, du har ju själv valt din situation så det är inte det minsta synd om dig. Den enda det är synd om är hans fru (och barn) som både mannen och du hjälps åt att bedra.

    PS! NI blev inte kära i varandra. DU blev kär, han blev bara kåt och lyckades få dig att tro att han oxå var kär så att du ska sära på benen.


    Tycker jävligt synd om mig själv just nu oavsett vad du tycker och tänker! Visste om reglerna från början och det var lätt värt det så länge det varade...

    Vem är du att veta det? Kåt eller kär, mig gjorde det jävligt gött och eftersom vi båda åndå visste att det fanns ett slut på det spelar det egentligen ingen roll... Jag är kär, älskar honom och jag vet att han känner detsamma oavsett vad du skriver, men det spelar som sagt ingen roll tyvärr!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (suck) skrev 2019-05-21 11:21:46 följande:

    Då har du en jävligt märklig definition av "fantastisk". En snubbe som bedrar sin fru och barn är inte fantastisk, han är en skithög. Och en person som tycker en skithög är fantastisk bör söka hjälp (på riktigt!) för då har man stora problem med empati och en heltrasig moralkompas.


    Vet du vad, jag har en joker- jag är kompis med sambon...
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (B) skrev 2019-05-21 11:23:51 följande:

    Men lägg av. TS frågar inte efter din synpunkt. TS och de andra vill ha stöd och bolla med andra i samma sits. Oavsett vad man tycker om andra så påverkar inte deras val ditt liv. TS har inte efterfrågat din syn på moral så håll den för dig själv eller bett dig tycka synd om hen.


    Tack!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (suck) skrev 2019-05-21 11:28:35 följande:

    Jo, det brukar ju vara lätt att tycka synd om sig själv när man svinar mot andra. Men det är ju ganska patetiskt och ingen annan kommer tycka synd om dig.

    Precis, dig gjorde det jävligt gött. Du är precis lika egoistisk som han och tänker enbart på vad du behöver och skiter i allt och alla så länge du får det du vill ha. Det är anledningen till att det blir lite smått patetiskt när du sitter och tycker synd om dig själv.

    Klart du tror att han känner detsamma, annars hade du inte suttit här och tyckt synd om dig själv. Men handlingar säger mer än ord. och hade han velat vara med dig på riktigt så hade han gjort dig. Istället valde han att vara kvar med frun och ha dig vid sidan av när han behöver tömma.


    Alltså, jag tycker synd om mig själv för att det gör ont! Inte för vad jag gjort eller agerat under detta året... Smärtan gör ont! Patetiskt eller ej.
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (suck) skrev 2019-05-21 11:29:42 följande:

    Det är väl klart att alla egoister bara vill ha stöd och ryggklappar. Men beter man sig som ett svin så får man kritik vare sig man vill det eller inte.


    Söker varken stöd eller ryggklappar, bara någon att bolla med... Kan ta kritiken, vet ju att mitt agerande är fel!
  • Anonym (Korkad)
    Anonym (Samma lika) skrev 2019-05-21 11:37:31 följande:

    TS jag har varit i samma situation som dig ungefär. Vi hade båda samboförhållanden som var dåliga. Jag valde att avsluta med min sambo, då jag insåg att vårt förhållande var bortom räddning. Min ...vad man nu ska kalla honom...valde att stanna med sin sambo. Såklart. Han poängterade hela tiden att han inte såg nån framtid med henne.

    Med otroligt stor möda lyckades jag bryta med honom. Raderade mejl osv.

    Det tog över ett år att släppa honom (vi hade setts i två år). När jag väl lyckades med det, dök världens bästa man upp! Jag hade trott att den där förste var min drömman (ja utöver den lilla skavanken att hans moraluppfattning var bristfällig), men det visade sig att den nye mannen var min drömman på riktigt! Vi har nu varit tillsammans i 4 år.

    När man stänger en dörr så öppnas en annan...så sant.

    För ett år sen såg jag att den förste mannen har gift sig nu. Jag kunde inte låta bli att skicka ett satiriskt mejl. Genast svarade han med samma patetiska bortförklaringar som förr och hur mycket han tänker på mig, hur jobbigt han har det hemma osv. Men nu kunde jag se igenom honom. Så skönt!

    Bryt helt med honom är mitt råd. Det gör galet ont länge men blir bättre sen! Bestäm också hur du vill ha det med din man -satsa eller avsluta. Han är värd en kvinna som älskar bara honom.


    Jag tänker också att det är så, att jag behöver släppa honom helt för att finna helt rätt! Han bedrar sin fru, så fantastisk kan han väl inte vara??? Jag älskar honom men hoppas komma över honom på kortare tid än det tog för dig, så här kan jag inte må en längre period!!!

    Kul att höra att du lever med Mr Right nu, det vill jag med!!! Jag har redan lämnat... Inte för honom men nog hjälpte han mig en bit på vägen.
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.