• Anonym (Yup)

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    molly50 skrev 2019-06-30 20:49:03 följande:

    Sanningen kommer ofta fram. 

    Hade du själv velat att din man skulle vara otrogen och dessutom bli förälskad i en annan kvinna och sen ljuga för dig om det?

    Om inte,varför utsätta din man för det?


    Det man inte vet lider man inte av. Hade han skött det snyggt så hade jag ju aldrig märkt nåt.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (suck) skrev 2019-06-30 21:31:06 följande:

    1) Fast nu är det ju du som bedragit din man och inte tvärtom så vad du hade gjort om han varit otrogen är irrelevant

    2) Om du inte ville krossa en familj, varför var du otrogen?


    Jag har inte krossat någon familj.
  • Anonym (Yup)

    Jag tänker inte diskutera saken mer med er då vi inte kommer att komma någonstans. Det var TS jag vände mig till så vill hon svara får hon det. Er andra kommer jag inte svara mer.

  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-02 08:55:13 följande:

    Åh så strongt av dig, kämpa på! Mår du inte bra av det så är det inget att hålla fast vid... Jag tror att jag kommer att fundera på hur framtiden med den här mannen skulle kunna se ut, dagligen. Jag älskar honom och trots att han har känslor för mig så är de för familjelivet större. Men vem vet hur det ser ut längre fram??? Jag håller fast vid nåt litet obefintligt hopp eftersom jag vet att det här är mannen jag letat efter, han är perfekt för mig! Tyvärr måste jag lägga honom åt sidan för han är upptagen och precis som alla här skrivit så långa gånger så snackar han bara skit, annars hade han såklart redan lämnat! Det får väl ta den tid det tar antar jag men jag måste över honom!

    Jag förstår att du inte lämnar din man, kul att läsa att ni har det bättre nu!!! Förstår också att du väljer att inte berätta om det som varit, det hade inte jag heller gjort!

    Lycka till med din fortsatta kamp!!!!! Kram


    Jag känner igen mig i mkt du skriver. Jag älskar X och han har känslor för mig med. Han har haft känslor för mig flera år innan det faktiskt hände något. Men, ett jäkligt viktigt men, när det väl kom till kritan så väljer han sin familj och han har bara använt mig för sin egen vinnings skull. Han har haft tryggheten i sitt sexlösa och tråkiga äktenskap och fått leva ut när han varit med mig. Och jag vägrar vara hans leksak längre. Jag ville ha hela paketet. Jag har precis som du greppat varje halmstrå jag fått tag i och hoppas och hoppats och hoppats. Men till slut blev jag bara förbannad. Och tack vare min terapeut lyckades jag bryta. Jag tror att du någonstans inom dig ser att du också måste bryta även om det känns omöjligt. Jag vet, det tog mig 5 månader att ta det steget från att jag tänkte den tanken första gången. Varför bryta ned någon man älskar och vill ha liksom...

    Jag rekommenderar verkligen att du söker hjälp hos en terapeut. Jag har träffat min regelbundet i 6 månader nu och det är otroligt skönt att få ventilera hos en opartisk person som inte moraliserar utan bara jobbar med att få mig att må bättre.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-10 19:55:04 följande:

    Jag kan tyvärr inte u svika honom, det skulle bli för uppenbart... Vill inte prata med någon!


    Jag som ändå kan förstå sitsen du sitter i kan garantera att det känns lättare om man får sitta med en opartisk person och prata. Varför vill du inte prata med någon? De har tystnadsplikt.

    Jag förstår också ditt dilemma i att det blir för uppenbart att det är något om du bryter. Jag har brutit så mycket jag kan med minsta möjliga kontakt. Men vi måste ändå ses med ojämna mellanrum några månader till. Vi sitter nämligen i en sits där det är omöjligt att bryta utan att väcka misstänksamhet hos ca 20 personer. Men försök bryta så mycket det går, för din skull. Jag vet att det känns förjävligt på alla sätt och vis. Jag går sönder inombords flera gånger i veckan. Men jag vet att jag kommer klara det. Alternativt är ju att lägga sig ner och ge upp.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-11 10:41:04 följande:

    Jag vet att de har tystnadsplikt! Det handlar nog om att jag vet att jag felar och att det är jobbigt att få det till sig från någon annan... Skäms ju tom i den här tråden :(

    Kan som sagt inte heller bryta helt men har försökt skära ner på vår kontakt...


    Skulle du gå och prata med en terapeut och hen säger ett enda pip om rätt och fel så agerar den terapeuten oprofessionellt. De ska inte lägga några värderingar i vad patienten säger. Deras jobb är att hjälpa dig att må bra. Min terapeut har själv sagt det till mig "Mitt jobb är inte att moralisera. Mitt jobb är att få dig att må bra baserat på de val du gör.". Och min terapeut säger varken bu eller bä om otrohet. Jag kan inte ens gissa vad hennes privata åsikt är. Men hon är en fena på att låta mig komma fram till lösningar som hjälper mig framåt i det jag valt.

    Jag rekommenderar fortfarande samtalshjälp. Eftersom du inte kan bryta till 100% precis som jag inte kan det tror jag för din skull att du behöver hjälp och verktyg för att hantera alla känslor som ändå kommer finnas kvar när ni ses. Mina terapitimmar består av 60 min störtgråt från min sida. Det är där och endast där jag kan släppa på den fasad jag måste upprätthålla i vardagen. En ventil att släppa ut all ilska, frustration, förtvivland och det faktum att jag inte vet vad jag vill med något. Men, jag har gjort valet att stanna med min man och behöver därför bryta så mkt det är möjligt med den andre. Och där hjälper hon mig. Ibland bara genom att lyssna.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-14 09:36:12 följande:

    Jag kämpar! Var på en gemensam tillställning nyligen och nu sitter jag i soffan och gråter för hur patetisk jag är som älskar denna man... Söker inte ert medlidande eller er sympati, vill bara säga att jag försöker stå på mig! Nästa gemensamma grej är om en månad...


    Jag vet att det är förjävligt! Men heja dig! Ha noll kontakt med honom den här månaden. Jag lovar att det blir bättre. Jag träffade min kärlek i förrgår och kommer träffa honom nästa vecka igen, och två ggr veckan därpå. Träffar honom alltid ensam. Jag håller nu en strikt professionell nivå när jag möter honom för att skydda mig själv. Efteråt är jag mest förbannad på honom och det är skönt att jag nu även känner ilska mitt i all sorg. Kämpa på!!!
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-15 21:07:32 följande:

    Fy fasen vad jobbigt!!! Håller han samma fasad? Har ni pratat om det? Din ilska i sorgen är förhoppningsvis ett steg framåt för dig... Jag tror mest jag backar :(

    Kommer springa på honom en del denna veckan, inget nästa Veck men som vanligt veckan därpå... Som vanligt innebär nästan dagligen för vår del, just nu! Fick reda på igår att det nog snart blir ändring på det och där har jag extremt dubbla känslor men hoppas som ni skriver att det blir bättre om jag inte ser honom!!! Vi är sällan ensamma ihop vilket jag inte heller vet om det är bra eller dåligt.

    Kram till dig och kämpa på i era möten och även under dagarna därimellan!!!


    Det känns mest som att han är obekväm med situationen. Stundtals är det en stor elefant i rummet men jag kör stenhård fasad och då vågar han inte säga nåt misstänker jag. Skönt att inte prata om "det" eftersom jag mår så dåligt av det och det är han extremt väl medveten om. Men samtidigt blir jag så förbannad på att han inte frågar hur jag egentligen mår. Han fattar att jag håller en fasad, han är ju inte dum i huvudet. Strax innan jag bestämde mig för att bryta kontakten hade vi två väldigt långa samtal om oss då jag storgrät hela tiden. Han vet att jag älskar honom och är beredd att lämna min man. Men eftersom han inte tänker lämna sin fru är leken för hans del över. Han ska inte få en enda smula av kakan längre.

    Utan att avslöja för mkt, varför måste ni träffas så ofta? Går det att göra nåt alls för att minska kontakten? Jag vet att det blir lättare om ni ses så lite det bara är möjligt. Avfölj på fb, ta bort från Instagram. Radera allt i telefonen för att slippa påminnas av honom. Sms och messengerkonversationer, bilder, vad som helst. Allt för att skydda dig själv mot smärtan.

    Kram!
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-15 22:27:52 följande:

    Han kan gott få vara obekväm!!! Han vet ju var du står och har gjort sitt val... Han borde skämmas! Kanske inte för sitt val men för sitt handlande. Precis som jag borde... Precis som jag gör! Ändå är jag inte beredd att bara radera allt samtidigt som det hugger i mig när jag läser vad vi skrivit till varandra och kollar på bilder vi skickat.

    "Han ska inte få en enda smula av kakan längre." Så bra uttryckt!!! Önskar jag var lika stark som dig :) Den här mannen vet också att jag älskar honom och skulle gå genom eld för honom och han vet också att jag tycker att handling säger mer än ord (också något ni lärt mig gäller extremt bra i den här situationen)! Jag är nu säker på att han älskar mig men inte kommer lämna sin familj för mig! Det för ont samtidigt som jag i och med det förstår att jag måste bryta och gå vidare...

    Vi är involverade både genom släkt och vänner så att ta bort på fb och ibsta funkar inte, inte heller att minska kontakten mer än jag redan gjort.


    Jag raderar minsta lilla vi skriver till varandra nu. Det gäller bara korta meningar om dag och tid men det viktiga för mig är att det inte får finnas nån messengerkonversation alls. För då kan jag tex gå in och se när han var aktiv senast. Jag är allt annat än stark, men jag har inget val än att hålla honom på så långt mentalt avstånd som möjligt. När jag släpper honom för nära mår jag bara skit.

    Träffade honom igår kväll igen, bara han och jag. Tillät mig själv att sätta på musik som jag förknippar med honom när jag åkte hem. Mådde såklart skit och grät i bilen. Men min terapeut säger att jag måste tillåta mig själv att få pysa ibland. För annars är risken att jag exploderar.

    Jag vet att det är magiskt att läsa allt fint man skrivit till varandra. Men som du själv säger så hugger det i dig när du gör det. Ta ur den där kniven så snart du kan. För din skull. Det är ett självplågeri och ett självskadebeteende att fortsätta. Been there... Och om du är arg på honom, låt honom veta det. Skrik i en kudde. Det gar jag gjort och det är otroligt befriande.

    Jag hatar den här situationen. Jag älskar honom på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Och jag är så in i helvete förbannad på hans bekvämlighet och feghet.

    Du kan avfölja honom på insta, det märker ingen annan än du.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (suck) skrev 2019-07-16 11:54:13 följande:

    Men varför messar du och träffar honom öht om du sen mår skit över det?

    Du skriver "men jag har inget val än att hålla honom på så långt mentalt avstånd som möjligt"... men ändå väljer du att messa med honom och träffa honom? Hur går det ihop?

    Du skriver "been there", men det låter som att du fortfarande är där fast kanske inte i lika hög utsträckning som tidigare?


    Vi har den kontakten vi har pga ett jobb som ska utföras som endast vi två är involverade i. Våra konversationer ser ut ungefär så här om du behöver veta:

    X: Fått förhinder på tisdag. Fredag?

    Y: Kollar upp. Återkommer.

    Några timmar senare...

    Y: Fredag kl 13?

    X: Ok!

    Sen hörs vi inte alls förrän vi ses då vi bestämt. Det där är alltså maxkonversationen mellan våra träffar, OM nån får förhinder dvs. Annars hörs vi inte alls.

    Ja jag är "there". Men långt ifrån lika mkt.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (suck) skrev 2019-07-16 13:29:44 följande:

    Ok, så det är enbart arbetsrelaterad kommunikation och umgänge?

    Det är väl en av anledningarna till varför så många företag avråder från att inleda romantiska relationer med kollegor, det funkar säkert bra så länge det pågår, men när det spricker så kan det ställa till det ganska bra.

    På mitt tidigare jobb inledde två gifta kollegor en affär, alla visste vad som pågick ink chefen, men ingen ville lägga sig i. Det kom fram och kvinnans man kom till jobbet och skällde ut både kollegan och chefen som tillåtit det pågå. Han meddelade oxå kollegans fru om vad som pågått. Det slutade med att han och kvinnan skildes och den manliga kollegan bytte jobb för att bli förlåten av sin fru. Även de skildes något år senare.


    Ja, fast vi är inte kollegor.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-07-17 08:45:50 följande:

    Det är ju precis det jag gör, går in och läser och kollar när han är "aktiv". Hur kan man vara så dum mot sig själv...

    Tror också det är bra att gråta mellan varven, det gör jag också! Tar en långpromenad och tårarna bara rinner! Är han värd det??

    Är precis som dig förbannad på att han är så jäkla feg och hatar liksom dig situationen!!!

    Ska avfölja både honom och hans sambo...

    Kram


    Har du lyckats avfölja honom (och henne) som du sa? Vad har han och du för slags kommunikation nu? Eller snarare, vad har han för kommunikation?
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-10-20 19:45:50 följande:

    Sådär! Eller heldåligt faktiskt :( Jag är kär och träffar honom så ofta jag bara kan!!!


    Tråkigt att höra! Lider med dig! Jag var totalt nere på botten för en månad sen efter att vårt projekt var avslutat. Nu har vi inte hörts alls sen dess. På gott och ont.
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-10-23 16:42:27 följande:

    Ja det är astrist! So in love... Gör det fortfarande ont? Jobbigt att ta sig ur?


    Det gör fortfarande fruktansvärt ont. Det sista vi gjorde efter att projektet var avslutat var att gå ut och äta middag ihop. Magiskt! Sen inget... Tror tystnaden beror på ett missförstånd. Därför på gott och ont...
  • Anonym (Yup)
    Anonym (Korkad) skrev 2019-10-26 14:08:15 följande:

    Åh, fy fan! Jag ser inte fram emot denna smäll!!! Var det bara ni två? Vill du berätta mer om missförståndet?


    Ja det var middag på tu man hand och båda tyckte det var jättemysigt, han var den som pratade mest om hur mysigt det var. Tror missförståndet grundar sig i att vi i våras löst pratade om att bryta helt efter att projektet var slut. Men jag sa att vi skulle "utvärdera situationen" först. Men nån utvärdering blev inte av och jag gav honom aldrig intrycket att jag ville bryta kontakten efter middagen. Vi skulle bara inte ses på länge av naturliga orsaker. Nu hörde jag av mig igår ändå för att visa att jag vill få en fungerande kommunikation mellan oss men han var väldigt konstig tillbaka. Jag förstår ärligt talat inte hans beteende för fem öre med tanke på att han för fem veckor sen sa att han hade känslor för mig. Men det är säkert för att skydda sig själv då han har väldigt svårt för känslor rent generellt. Så nu hör jag helt enkelt inte av mig mer. Han är uppenbarligen för feg för att säga att han vill bryta och jag tänker hålla huvudet högt och inte ge hans ego mer. Idag har jag en bra dag och känner så. Imorrn kan jag krascha igen av nåt som påminner om honom.
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.