• Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Fri 7 Jun 2019 08:20
    14085 visningar
    777 svar
    777
    14085

    Olyckligt, korkat, kär i en gift man.

    molly50 skrev 2019-06-06 12:09:59 följande:

    Men du tänker inte det minsta på din vän? Hur det kommer att bli för henne om sanningen kommer fram? (Vilket den tenderar att göra)

    Varför slösa bort tid på någon som varit så tydlig med att han inte kommer att lämna sin partner? Du kan ju riskera att missa den rätte.

    Inget illa ment,men hade hans känslor varit lika starka som dina så hade han varit ihop med dig nu och inte med din väninna.


    Jag tänker på min vän... Gillar ju henne men älskar honom! Hon kommer aldrig få veta! Anser mig inte slösa tid när jag är med honom men det där med att missa den rätte har jag funderat på. Har dock kommit fram till att jag inte är där efter min separation ännu...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Fri 7 Jun 2019 08:21
    smulpaj01 skrev 2019-06-06 12:20:39 följande:

    Ts bryr sig inte ett skit om sin s.k "väninna", tvärtom önskar hon garanterat att väninnan kommer på hans otrohet så han blir utkastad och kommer krypande till sin simpla älskarinna som alltid kommer vara ett andrahands val - eller mindre. Men vissa (ts) nöjer sig med småsmulor...desperata kvinnor som har svårt att träffa män brukar agera så..


    Nej, riktigt så är det inte.. Men det fattar jag ju att du vet, du tycker förmodligen bara det är roligt att trycka ner folk på nätet!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Fri 7 Jun 2019 18:35
    molly50 skrev 2019-06-07 12:18:23 följande:

    Gör du verkligen det? Om du tänker på henne så borde du inte ligga med hennes man.

    Och varför ska hon aldrig få veta? Tror du att det kommer att bli bättre för henne att få veta att ni båda gått bakom hennes rygg och ljugit för henne ett längre tag?

    För mig sårade det ännu mer än om jag hade fått veta sanningen så att jag hade kunnat få göra mitt eget val om hur jag ville leva mitt liv.

    Jag var också fruktansvärt knäckt och nere efter separationen från mitt ex. Mycket pga otroheten.

    Jag försökte också trösta mig med andra killar. Men hjälpte det mig? Inte ett dugg! Jag blev bara ännu mer knäckt. Speciellt då jag blev kär i en av dem.

    Det var när jag bestämde mig för att vara helt singel och började gå hos en samtalsterapeut som jag började hitta tillbaka till mig själv.

    Och då träffade jag också min nuvarande man.

    Du verkar vara mer kär i kärleken än i honom som personligen.

    Att det är närheten du saknar.


    Hon kommer inte få veta, aldrig! Det funderar jag mycket på- om jag är kär i kärleken och älskar den närhet han ger mig...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Fri 7 Jun 2019 18:37
    molly50 skrev 2019-06-07 12:24:39 följande:

    Jag tycker att man kan backa och låta bollen ligga i hans händer. Är det verkligen äkta kärlek så kan man väl försöka ordna upp allt med sin partner innan man hoppar i säng med den man är kär i? Det tycker i alla fall jag är mer värdigt.

    Varför är det så fel att tycka så?

    Ingen har påstått att man har någon slags äganderätt på sin partner.

    Men är det en väns partner så tycker jag att man ska tänka efter både 1 och 2 och 3 gånger innan man hoppar i säng med personen.

    Man bör fundera på om det är värt att offra sin vänskap för en sådan sak.


    Dubbelt... Skulle det bli vi skulle det vara värt att offra vänskapen till henne. Som det är nu, nä. Vi var ganska tighta och umgicks mycket men på sistone har jag dragit mig undan, hon har ju vad jag vill ha och det gör ont i mig att ha de framför ögonen! Så nära men jäklar så långt borta!!!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sat 8 Jun 2019 09:44
    -1
    molly50 skrev 2019-06-07 19:20:49 följande:

    Varför? Hur tror du att dte kommer att bli om hon får reda på det på annat sätt?'Sanningen brukar komma fram förr eller senare ändå.

    Så det hjälper sällan hur man än försöker ljuga och undanhålla sanningen.

    Du skyddar henne inte genom att göra så,om du tror det.Men han har ju varit tydlig med att han inte kommer att lämna henne.

    Så varför då fortsätta äventyra vänskapen?

    Det lär bara bli värre för dig själv.


    Vi kommer helt enkelt ljuga om/förneka det i all evighet! Vi kommer inte bli tagna på bar gärning, det är vi för försiktiga med...

    Jag vet inte... Nu har han dessutom sagt att de håller på att få det bättre, samtidigt som han ger mig andra förhoppningar :( Det kommer ju aldrig bli vi! Önskar jag kunde avsluta, vill ju det men samtidigt vill jag inte... Vet vad som är bäst och vad jag borde göra men vet inte var jag ska hitta styrkan till det!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sun 9 Jun 2019 01:00
    molly50 skrev 2019-06-08 12:25:23 följande:

    Det är det nog många otrogna som tror. Att de är så försiktiga att sanningen aldrig kommer att komma fram.

    Men sanningen brukar komma fram förr eller senare ändå.

    Och svara gärna på frågan varför du inte kommer att berätta för henne själv?

    Är det för att skydda henne eller dig själv?

    Om han nu är så tydlig med att han aldrig kommer att lämna henne och dessutom säger att det börjar bli bättre mellan dem så tycker jag att du ska backa. Även om det är svårt.

    Både för din egen skull och för hans familjs.

    Involverar du dig ännu mer så lär det bara bli värre.


    Skulle nog säga att jag inte berättar för henne för hans skull i dagsläget! Och anledningen till varför vi aldrig kommer erkänna det är nog mest för hennes skull...

    Kanske ska det, backa alltså...
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sun 9 Jun 2019 01:02
    Anonym (Mm) skrev 2019-06-08 16:31:33 följande:

    Tycker du borde ge hans sambo en ärlig chans att dumpa aset. Vem vet, han kanske väljer dig efteråt.

    Om han nu är den man du vill ha varför låter du en annan kvinna få mestadels tid med honom.

    Nej tycker du ska säga som det är till hans sambo och berätta även att du tycker att hon är elak och taskig mot din älskare. Vågar du inte det? För ni vågar uppenbarligen vara falska och snacka skit om henne. Ni har ingen moral någon av er och ni verkar passa varandra perfekt.


    Nej, det vågar jag inte... Eller jag vill inte! Vi snackar inte skit om henne, det lilla som sägs om henne är inget skitsnack!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sun 9 Jun 2019 01:02
    Anonym (Anna) skrev 2019-06-08 10:19:50 följande:

    Ja, du har valt  ett passande nick i alla fall.

    Du mår som du förtjänar.


    Jo men visst!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sun 9 Jun 2019 11:28
    Anonym (suck) skrev 2019-06-09 01:28:51 följande:

    Faktisk, jag menar du är uppe i 234 inägg och kläcker fortfarande ur dig exakt samma nonsence som i början. Vad är det du vill med din tråd? Uppenbarligen skiter du fuilkomligen i vad någon säger, du ska bara har loverboy till varje pris även om det kostar dig alla dina vänner och blir stämplat som tjejen ingen vill släppa nära för hon sticker sin vänner i ryggen och allt för en snubbe som inte vill ha dig till något annat än sex. Du betalar ett jävligt högt pris för några knull.

    Så vad är det du vill? Ville du få medhåll och andras uppmuntran så det ska kännas lättare att svika din sk vän? Det kommer du få, FL kryllar av moraliskt handikappade människor med taskigt samvete som behöver rättfärdiga sina egna tabbar genom andra. Men det kommer inte hjälpa ett skit. För innerst inne vet du att det du gör är fel och att loverboy är ett svin. 


    Vad jag vill med min tråd? Bolla tankar med andra i samma sits, precis som det står i mitt första inlägg!
  • Anonym (Korka­d) Trådstartaren
    Sun 9 Jun 2019 11:29
    Anonym (X) skrev 2019-06-09 01:14:05 följande:

    Hah, jag skrattar alltid inombords när jag läser sånt här! Min sambo var övertygad om att jag aaaaaaldrig skulle få reda på otroheten, de fanns INGEN CHANS att jag skulle få det. Men se. De fick jag, och det var inte av honom.

    Du kan tro ni är hemligast i världen, men det finns alltid nån som vet och till slut kommer det fram. Även i ditt fall. Sanna mina ord.

    Om jag vore du skulle jag backa ur situationen. Snabbt.


    Men här finns det ingen annan som vet...
Svar på tråden Olyckligt, korkat, kär i en gift man.