Forum Barn 3-5 år - Förälder
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Flytta från stora avdelningen till småbarnsavdelningen på förskolan

  Mån 20 maj 2019 22:57 Läst 0 gånger Totalt 6 svar
  Visar endast inlägg av Jjjooss - Visa alla inlägg
  Mån 20 maj 2019 22:57

  Måste bara fråga vad ni hade gjort i min/våran sits.

  Vårat barn är 3 år och började sent på förskola eftersom jag ändå var hemma. I september 2018 skulle hon skolas in på en helt ny avdelning med barn som var ungefär 1-1,5 år. Hon va då 2,5 år. Vi kämpade verkligen med att hon skulle få hamna på en avdelning med barn i hennes ålder ( hon leker inte alls med barn som är yngre än henne och trivdes inte alls med dom små barnen )

  Efter mycket om och men fick hon en plats med barn som var födda 15 och 16. Hon är själv född 16. I oktober/november var hon färdig inskolad och fick snabbt vänner och trivs med pedagogerna. Verkligen en toppen avdelning. Nu fick vi precis veta att efter sommaren kommer de göra omorganisation på BARA hennes avdelning, barn som är födda 15 flyttar över till ?stora avdelningen? som är i ett annat hus. Och barn som är födda 16 kommer delas upp och börja på andra avdelningar. Min dotter ska tillsammans med en annan tjej som min dotter inte alls brukar leka med flytta till en NY avdelning. Där barn födda 17-18 ska skolas in. Dom får en annan gård att vara på, vilket betyder att rutschkanor, gungor och cyklar försvinner för min dotter. Leksaker dom har på nuvarande avdelning kommer inte hon få leka med eftersom så små barn inte får ha tex saxar, lim och annat små pyssel.

  Dessutom försvinner ALLA hennes kompisar från henne.

  Hur kan man flytta ner en 3 åring till så små barn? Borde hon inte då få flytta med hennes kompisar upp till den stora avdelningen. Jag blir sååå ledsen att hon blir av med leksaker, kompisar och pedagoger. Vad ska man göra?? Vad hade ni gjort??

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll