• Sat 25 May 2019 20:58
    325 visningar
    1 svar
    1
    325

    Hjälp! (Integrerad) diskmaskin

    Hejsan,

    Vi kommer renovera köket efter sommaren men vill gärna redan nu köpa och använda diskmaskinen då vi i nuläget inte har en och helt enkelt inte orkar diska från hand så länge till :)

    Det blir alltså en temporär lösning där diskmaskinen kommer stå fritt direkt i anslutning till den ena sidan av köksbänken (finns inget skåp att ha den i nuläget i pga massa rör som går genom sockeln av skåpet). Det finns bara ett tomt 60 skåp mellan diskho med vattenanslutningarna och den temporära platsen för diskmaskinen, tanken är att helt enkelt borra stora hål genom de 2 skäpväggarna för anslutningsrören. El finns.

    Frågan är nu, går det att använda en integrerad diskmaskin på ett icke-integrerat sätt ett tag? Kan man liksom öppna den utan att en lucka med handtag sitter på? Behöver vi skruva fast maskinen på plats på ngt sätt?

    Jätte tacksam för alla tips!

  • Svar på tråden Hjälp! (Integrerad) diskmaskin
  • Sat 25 May 2019 21:55
    #1
    3mmaHavsg1itter skrev 2019-05-25 20:58:52 följande:
    Hejsan, Vi kommer renovera köket efter sommaren men vill gärna redan nu köpa och använda diskmaskinen då vi i nuläget inte har en och helt enkelt inte orkar diska från hand så länge till :) Det blir alltså en temporär lösning där diskmaskinen kommer stå fritt direkt i anslutning till den ena sidan av köksbänken (finns inget skåp att ha den i nuläget i pga massa rör som går genom sockeln av skåpet). Det finns bara ett tomt 60 skåp mellan diskho med vattenanslutningarna och den temporära platsen för diskmaskinen, tanken är att helt enkelt borra stora hål genom de 2 skäpväggarna för anslutningsrören. El finns. Frågan är nu, går det att använda en integrerad diskmaskin på ett icke-integrerat sätt ett tag? Kan man liksom öppna den utan att en lucka med handtag sitter på? Behöver vi skruva fast maskinen på plats på ngt sätt? Jätte tacksam för alla tips!

    Råkade köpa en inbyggd diskmaskin en gång (antar att du menar det). Använde den utan problem och min fixare gjorde en framplåt till den, så det blev fint. Skillnaden var väl att framsidan såg konstig ut.
Svar på tråden Hjälp! (Integrerad) diskmaskin