Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Tynande sexliv i flera relationer. Vad är det som jänder

  Fre 31 maj 2019 22:41 Läst 0 gånger Totalt 133 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (.) - Visa alla inlägg
 • Anonym (.)
  Återställ
  Fre 31 maj 2019 22:41 #18
  Anonym (Göran) skrev 2019-05-31 11:04:32 följande:

  Det har ingenting med din lem att göra.
  Det är biologi.
  När dina kvinnor har lurat dig att befrukta dem, så är de tillfredsställda.
  Då ser kvinnorna inget uppenbart syfte i att ha sex.
  Då kommer huvudvärken, läkarintygen, etc
  Det har hänt dig två gånger.
  Att du inte lär dig!
  Män är generellt tröga på den här biten.
  Mäns svagaste länk är behovet av fitta.
  Män jagar och vänder ut och in på sig själva istället för att inse sanningen.
  Kvinnor har fittans makt.
  Män måste vakna upp och ta kontroll över sina liv samt sina lemmar.


  Mest sanna inlägget på länge.
 • Anonym (.)
  Återställ
  Fre 31 maj 2019 22:45 #20
  Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-05-30 01:29:00 följande:

  Jag har sedan snart tio år en kvinna som jag dessutom har två barn med. I början när vi sågs så hade vi sex så fort vi sågs och snart blev det något mer sällan vilket väl e helt i sin ordning.

  Under hennes första graviditet hade vi bara sex en eller kanske två gånger och jag tror det dröjde nästan 7 månader efter snitt innan vi hade sex igen. Sedan dess har det varit mycket sällan kanske max en gång i månaden fram tills för drygt ett år sedan när hon ville ha barn igen hon blev snart gravid och då hade vi inte sex alls under nio månader

  5 månader Efter snitt 2 hade vi sex igen vilket inte kanske va det bästa sexet vi haft tyvärr och sedan dess inget.

  Hon är inte den första heller. Mitt ex som jag har barn med slutade ha sex och skyllde såsmåningom, utan att ha besökt läkare, på nån form av sjukdom som medförde att samlag gjorde ont.

  Liknande saker har hänt i alla mina längre förhållanden. Det har påtagligt ofta handlat om smärta när jag försökt närma mig ämnet med vissa av mina ex och min nuvarande.

  Många har sagt att jag är väldigt stor "därnere". Det har sagts av de flesta kvinnor både i början av förhållandena och sedan har det påtalats även i de fall när de ska förklara varför de inte vill ha sex.

  Det som gör mig förvirrad i detta är att jag är helt normalt utrustad mellan benen. Något tjockare och marginellt längre än medel men inget särskilt alls. Trots det tycks det antingen som att jag upplevs som mkt större av kvinnor eller att jag helt enkelt bara suger på sex så de tröttnar. Vad e sant egentligen


  Kvinnor har sex av två skäl, bli på smällen och skaffa resurser.

  I ditt fall har du redan gjort henne på smällen och resurser ger du henne ändå varken du vill eller inte därmed har hon inget driv.

  Google dread game om du måste, men problemet med kvinnors sexualitet är att den drama som krävs för att kvinnan ska vara kåt också förstör det lugn man gärna vill ha i övrigt i sitt liv som man.

  Bästa rådet. Skaffa ny, yngre, utan barn.
 • Anonym (.)
  Återställ
  Sön 16 jun 2019 07:20 #48
  Anonym (Ja) skrev 2019-06-16 07:10:07 följande:

  Upplever att kvinnor kontinuerligt utvärderar hurvida mannen är värd att få sex.. Troligtvis är detta en omedveten funktion.


  Så är det, och ju längre mannen är med henne och ju mer han är hemma så hon ser honom ju mer troligt är det att hon kommer att göra en beta av honom och därmed tappa sitt sexuella intresse för just honom. Det är rätt vanligt att hon sen misstolkar det som att hon tappat intresset för sex, men det kan lätt väckas av nya män som hon inte känner och därför inte gjort till beta ännu.
 • Anonym (.)
  Återställ
  Sön 16 jun 2019 12:04 #55
  Anonym (Ja) skrev 2019-06-16 08:11:54 följande:
  Ja precis. Ju mer han är hemma stämmer ganska bra.. Kvinnor är min erfarenhet, vill inte ha en man som är hemma mycket. De vill ha en workaholic som jobbar jämt och drar in pengar. Sen kommer de att gnälla och klaga på honom för att han aldrig är hemma, men det är lite mera show.. Kvinnor i gemen kommer alltid att premiera män som är mycket borta, framför män som är mycket hemma. Så upplever jag det..
  Kvinnor tänder ju på aktiva, framåt män som får saker att hända och leder.

  Hemma så hamnar ju mannen i soffan för han springer ju knappast runt och är aktiv där.

  Samtidigt är ju kvinnor inte med på jobbet där mannen ibland kan vara exakt det som kvinnan skulle tända på men där ser hon honom inte.

  Vet en kvinna som började tända rejält på sin man efter hon varit trött på honom länge. De bor i USA och jobber med media på distans mot Sverige mycket, och då är ju han hemma hela tiden. På sommaren är de Stockholm och då jobbar han på SVT och chefar, och då var hon med och såg honom i aktion och blev plötsligt imponerad igen, och kåt.

  Det är ju enklare att helt strunta i att uppfylla den här delen av kvinnors krav och istället vara KK med dem efter de kommer ur sina förhållanden, då är de kåta som fan efter en tid i celibat på män som inte uppfyller en promille av de det nyss krävde av sina långtidspartners.
 • Anonym (.)
  Återställ
  Sön 16 jun 2019 12:07 #56
  Anonym (Kl) skrev 2019-06-16 08:16:57 följande:

  Alltså ta av er era offer-koftor. Om ni har haft ett tynande sexliv i flera relationer så är den enda gemensamma nämnaren: ni själva. Inse det och skyll inte på random kvinnor. Jag har haft flera långa relationer (tre stycken) och det är först i det här förhållandet som jag har tappat sexlusten till min man. Det beror på dom klassiska sakerna som det står om i så många trådar: barnafödande, sömnbrist och småbarnsliv, preventivmedel, drar det tyngre lasset hemma, mannen tar mig för given och uppvaktar mig inte längre (bara sporadiskt, då han vill ha sex. Får han inte sex samma kväll surar han). Tror många många kvinnor upplever samma. Sedan, om vi separerar och träffar en ny man, är sexlusten där igen, garanterat.


  Sexlusten är garanterat där igen efter separation och då till män som inte uppfyller nästan någon av de krav de just listade som orsak till att inte ha sex med din man. Det är det här som är så ironiskt.
 • Anonym (.)
  Återställ
  Mån 17 jun 2019 11:23 #58
  Anonym (samma fast kvinna) skrev 2019-06-16 18:13:35 följande:
  Här måste jag faktiskt hålla med KI: om man låter partnern dra hela lasset med barn och hushåll bör man inte bli förvånad om sexlusten uteblir. Att ha sex med någon ny med vilken man (ännu) inte konfronterats med problematik som rör vardagslivet kan inte jämföras med en relation som är belastad med sånt ?bagage?. Dock tror jag att det är långt ifrån alla fall av dåligt sexliv som beror på sned fördelning av hushållsarbete. Ibland gör man allt rätt och partnern är i alla fall inte intresserad av sex.
  Då håller ju alla med varandra.

  En naturlig slutsats för män som gillar sex kan ju då bli att istället för att plöja ned massa energi på en specifik kvinna, att spendera den energin på sig själv så han blir attraktivare, och på att ragga upp exakt de kvinnorna som ramlar ur sina förhållanden. Då får han knulla kåta kvinnor utan att investera i dem samtidigt som deras karl blir utan trots helt enorm investering, ofta halva deras liv.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll