• Anonym (...)
    Thu 20 Jun 2019 00:53
    4680 visningar
    133 svar
    133
    4680

    Tynande sexliv i flera relationer. Vad är det som jänder

    Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-06-18 00:58:09 följande:

    Men att allt ska va perfekt är ju i princip omöjligt. Det är ju väldigt sällan allt bara e perfekt. Oftast är det ju nå man ex vis stör sig på . Jag ex stör mig på det långa förspelet.


    Ja och där har du anledningen till att dina flickvänner får ont i underlivet och tröttnar på sex.
  • Anonym (...)
    Thu 20 Jun 2019 01:11
    #88
    Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-06-20 01:00:26 följande:

    Ja men bara för att det suger betyder ju inte att jag struntar i det.


    Man märker om mannen tycker det är tråkigt eller en plikt med -kvinno- sex. Jag förstår att de tröttnar på dig.
  • Anonym (...)
    Thu 20 Jun 2019 15:45
    #97
    Anonym (Kl) skrev 2019-06-20 15:02:35 följande:

    www.vardfokus.se/webbnyheter/2019/maj/nu-vet-vi-mer-om-svenskarnas-sexliv/

    Här är en undersökning som lyfter fram det jag skriver om


    Säger inget om lust. Det står bara lägre intresse för sex. I samma mening nämns svårigheter att få orgasm, smärta vid samlag. Det är ju mycket möjligt att kvinnor känner lika mycket lust men pga att vissa inte får orgasm med män eller har smärta vid samlag så sjunker intresset just för sex. Lust är inte samma sak som intresse för sex.

    Sen får man ju också komma ihåg att detta är genomsnitt. Tex står det också att män kommer för snabbt. Handlar naturligtvis inte om alla män.

    Men det övergripande resultatet är att en majoritet av svenska folket, män och kvinnor är nöjda med sitt sexliv.
  • Anonym (...)
    Sat 22 Jun 2019 12:52
    Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-06-21 00:24:33 följande:

    Tack jag skulle uppskatta förspelet mer om jag fick ut nåt av det.


    Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-06-21 00:39:32 följande:

    Jag har själv funderat över lusten. Jag har väldigt stark lust eller drift jämfört med andra i min ålder. Jag har två hypoteser den Jena har med storleken att göra och dem andra med nån slags generell halt av hormoner. Hormon teorin grundar jag på att jag är ganska hårig med mycket skägg. Jag kommer tydligen ovanligt mycket och har väldigt lätt åt få stånd. Och får barn väldigt lätt. det som talar emot är att jag har ganska liten pung och är smal med smala muskler mellan 175 o 180 cm lång dvs ingen jätte.alls.

    Storleksteorin är att det eftersom jag själv e ganska liten blir väldigt proportionerlig att ha en så pass stor snopp. Dels är det visuellt påtagligt så fort man blir lite tänd men dessutom känns det ganska mycket. Framförallt när man blir hård men även annars vilket gör att jag får stånd väldigt ofta och därmed upptas en stor del av min tillvaro av tankar på sex.


    Utifrån hur du skriver om sex så uppfattar jag inte att du verkar ha så superstark lust till sex i allmänhet, du vill gärna vilja penetrera men samtidigt vill du inte göra andra typer av sexuella aktiviteter som du tycker är tråkiga och inte ger dig så mycket. Att ha hög lust tycker i jag karaktäriserar någon som känner lust till alla olika typer av sexuella aktiviteter och gärna ägnar sig åt sex i alla former, inte enbart penetration och också får ut mycket av allt möjligt som har med sex att göra. Att bara vilja stoppa in den låter som en högst medelmåttig sexdrift.
  • Anonym (...)
    Tue 6 Aug 2019 12:19
    Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-06-23 00:23:06 följande:

    Det kanske låter så men det beror nog på att det är svårt att ge en helt rättvisande bild utan o skriva en roman. Kortfattat är det så att jag inte alls har något emot andra typer av sex förutom penetration. Jag ger gärna och tänder på att min tjej blir upphetsad. Det som hänt nu är att det känns som att ömsesidigheten försvunnit. Hon tar emot vilket e tvärokej vanliga fall och tom poängen. Men iom att jag inte får nåt tillbaka alls så känns det faktiskt ointressant.. Min lust bygger ju på målet att få orgasm eller att åtminstone vara intim och njutactillsammans med den man är med. Förut brydde hon sig på ett helt annat sätt och ville att även jag skulle få mitt men nu gör hon inget alls hon tom tar avstånd ibland. Ex under förspel så använde jag min hand och tillfredsställde henne. Något jag njuter av bara för att det e läckert att hon njuter. Mitt i allt så slingrar hon sig och säger att jag ska ta bort den "där" Och syftade på min kuk som låg på hennes mage. Förr hade hon smekt tillbaka kanske tom kysst den lite men nu verkar hon helt anti. Då tappar man lite entusiasmen faktiskt. Betyder det att jag inte är nåt. Nä det betyder att jag får sköta mitt själv. Dessutom är inte penetration enbart så jävla kul utan det bör komma till en stadig hand eler två runt roten för att jag ska komma. Min känsel e nämligen mest intensiv längst in så utan litevtryck där så kommer jag inte.


    Spontant så tänker jag att en kvinna som ber dig ta bort din -en bra bit över medel- kuk, samtidigt som du tillfredställer henne med handen, inte är så sugen på just penetration men fortfarande har sin sexlust intakt. Möjligen är det rädsla för just penetration som gör att hon är mindre glad i din kuk just nu. Om ni tar bort det ur ekvationen kanske hon blir mer avslappnad och mer villig att tillfredsställa dig på andra sätt.

    Eftersom du varit med om exakt detsamma i tidigare relationer också och även haft tidigare kvinnor som fått problem med smärta i underlivet till och med så borde du tänka om. Den gemensamma nämnaren i dina relationer är ju du. Ni verkar ju av allt att döma redan ha fått era barn så penetration är ju inte en nödvändig del för ömsesidig sexuell tillfredställelse.
  • Anonym (...)
    Wed 28 Aug 2019 08:50
    Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-08-09 03:29:31 följande:

    Jag har tänkt tanken med att vara tydlig med at det inte blir penetration men det funkar inte hittills. Och att komma dit i en konversation är inte så enkelt. Sen r jag en svag man så jagbörjar alltid hoppas när vi kommer till det läget.

    Jag är medveten om att gemensamma nämnaren är jag men jag har svårt att begripa det ändå. En gång träffades vi ju och hade sex betydligt oftare och jag e ju samma kille o hon e samma tjej. Hur kan det blivit så mycket sämre nu? Jag e likadan som innan och hon var då väldigt entusiastisk över storlek och allt och trots vissa problem ville hon ändå försöka.


    Som alltid låter det som att ni har kommunikationssvårigheter Och kanske också bristande förtroende. Ni har ändå varit tillsammans länge och ni har barn ihop men du har inte kommit dit i en konversation att ni kunnat prata om det- att ha annat sex än penetration- sex behöver man kunna prata om. Om man inte ens kan prata om det, hur ska man då känna sig bekväm nog att göra det?

    Sen kan du inte säga att inget har förändrats sedan ni var nykära, naturligtvis har allt ändrats. Bara det att ni nu har en familj är ju helt annorlunda.

    Och då var ni förälskade, inte kära utan förälskade

    Väldigt få tänker på hur mycket energi och tid man lägger på förberedelser för sex när man är förälskad och nykär. Förutom att man håller efter sitt utseende som aldrig för. Så uppmärksammar man också varandra konstant, har i princip förspel så fort man ses i flera timmar, kysser och tar på varandra när man kommer åt, flirtar, har romantiska dejter. Det är knappast det livet ni har nu...
  • Anonym (...)
    Wed 28 Aug 2019 12:18
    Anonym (så fungerar kvinnor) skrev 2019-08-28 11:58:29 följande:

    Här är du inne på något väsentligt som jag aldrig sett någon annan ta upp. Honeymoonfasen är ju ett heltidsjobb där man bara odlar kärlek och inget annat. Att vara perfekt för varandra, doftlös, silkeslen, ultrahygienisk, strålande, bästa kläderna, humöret, orden vänds och vrids innan de uttalas. Varje rörelse och aktivitet är noga uttänkt för att attrahera den andre.

    Jag har tänkt på det mycket sista tiden eftersom jag nu är i nyförälskelse/lära kännafasen med en ny person efter en väldigt lång relation som blev slentrian och tråkig, där jag inte ville ha sex på flera år, och mest drömde mig bort.

    Nu duschar jag konstant, tvättar håret varje dag, använder så mycket produkter för att lukta fantastiskt, köpt ny garderob, parfym, tränar kroppen dagligen för att den ska vara spänstig, slank och inbjudande för min nya älskling. Rakar, drar hårstrån, filar fötter, skrubbar, peelar, tandtrådar tungskrapar, inspekterar varje centimeter med förstoringsglas mer eller mindre för att inga obehagliga överraskningar ska göra sig påminda. Checkar spegeln konstant, tänker på hur jag rör mig, sitter, ser ut i olika vinklar, låter, t o m äter så att magen inta ska krångla osv.

    Det är ett "osynligt" heltidsjobb och inget jag skulle orka hålla på med i längden!

    Stor del av tiden går samtidigt åt att tänka ut saker jag vill överraska honom med, köpa till honom, göra med honom sexuellt, överraska, fråga honom osv.

    Men det är ju så underbart att man blir tossig;) Ett av livets stora mysterium och gåvor, allt detta för att förhoppningsvis bli accepterad, vald, så att personligheten ska kunna få ta plats och kärleksbygget påbörjas?!

    Ett tag innan detta dejtade jag runt lite på olika dejtingappar och insåg att jag gjorde detta inför varje ny person och dejt. Helt förtärande eftersom 99 % aldrig blev mer än högst några timmars fika eller i bästa fall hyfsat sex. Så efter att ha lagt ner detta destruktiva  och hemska totalt avskräckande förfarande sprang jag på en man irl, mitt i livet på en återkommande aktivitet där vi dessutom sakta fick börja lära känna varann och bli förälskade.

    Tror knappast allt ser ut såhär i de flesta relationer efter barnaår och slentrian.

    Man behöver då gå tillbaks till detta stadie i tankarna och försöka återinföra lite magi i vardagen.Se varann med nya ögon och sätta kärleken och förälskelsen först något de första aldrig klarar.


    Ja jag hörde det i en intervju med en psykolog som pratade om just sexlivet i en längre relation och det är så väldigt sant.

    Psykologen menade att en stor anledning till att sexlivet blir sämre och ibland obefintligt är för att man slutar lägga ner tid på sex och kärlek i förhållandet och gjorde jämförelsen just med förälskelsefasen då allt handlar om det.
Svar på tråden Tynande sexliv i flera relationer. Vad är det som jänder