• Anonym (Den rätte)

    Sluta skriva till honom ?

    Vi pratas vid på telefon minst 1 gång om dagen, ibland 2 eller 3 gånger.
    Själv tycker jag det är smidigare att kontaktas via datorn, men ibland läser han bara mina meddelanden och svarar inte tillbaka, antagligen för att han vet att jag ringer ändå senare.
    Sedan i Torsdags har jag skrivit till honom på Skype, typ bara korta meddelanden, men får inget svar på mina frågor, i går kväll stod det att han läste mina meddelanden, men jag vet att han varit online tidigare. Vi har även skypat under helgen. I morse när jag kollade Skype ser det verkligen ut som jag pratar mot en klottervägg.
    Nu ska jag nog sluta skriva till honom helt eftersom jag ändå inte får någon respons tillbaka.
    Jag ska även sluta skriva att jag älskar honom då jag inte heller får respons på det, iaf inte via Skype.
    Kanske överanalyserar jag hans beteende men varför visar han inga känslor på meddelanden och SMS ?
    Han har i övrigt många bekanta och vänner sedan längre tillbaka som han skriver till.
    Han klagar på att ingen svarar på hans Facebook ibland men när jag skriver där så reagerar han inte på det, blir så jävla trött på skiten och ska nu sluta skriva till honom helt.Varför är han så kallsinnig mot mig och inte uttrycker sina känslor annat än när vi ses, då är han världens bästa.
    Han tillhör den äldre generationen och jag är i 40 års åldern.
    Han har ibland även kompisar som sover över om dom druckit ihop.

  • Svar på tråden Sluta skriva till honom ?
  • smulpaj01
    Anonym (Den rätte) skrev 2019-06-06 19:31:37 följande:

    Ja idag försökte jag få kontakt med honom genom datorn, men han kollade bara på mina meddelanden, det var inget viktigt men nu beter han sig på samma sätt igen.

    Så störande detta är.

    Från ena stunden då jag verkar betyda mycket till nästa då jag inte betyder något.

    Nu har jag inte skrivit mer idag.

    Jag skickade några kort på Messenger som han inte kommenterade.

    Vet att han skulle iväg på möte ikväll men han skriver typ aldrig något spontant vilket stör mig ibland, typ nu åker jag iväg på mötet.

    Han hälsar mig aldrig en bra dag.

    Det hade räckt med om han skrivit fina bilder eller typ vad som helst, men han visar ingen empati emellanåt.


    Han är inte "den rätte" för dig hur mycket du än önskar att det vore så. Det är ENBART du som kämpar för ert s.k "förhållande", han verkar måttligt intresserad eller faktiskt inte intresserad av dig alls.

    Tycker du ska glömma honom och gå vidare nu.
  • Anonym (Den rätte)

    Ikväll frågade jag rakt ut varför han inte svarar och han tycker vi ska ta allt på telefon eller Skype eftersom han har så mycket att skriva på datorn i sina föreningar. Han har många fler vänner och bekanta att skriva till men att vi som par kan prata i telefon. Frågade också om han ville göra slut men det ville han verkligen inte. Så nu är det bra att vi har rett ut situationen, kommer bli via mobil och skype som vi har kontakt och mindre via chatt.

  • Anonym (Den rätte)

    Och nu har jag inte skrivit på hela dagen och inte kontaktat honom heller.
    Känns lite tråkigt att han bara vill prata på telefon eller Skype, jag får verkligen abstinens när jag inte kan kontakta honom på chatten och vet att han inte kommer skriva tillbaka längre
    Men jag ska väl följa hans råd om bara kontakta via mobil och Skype för då blir våra samtal mer givande.

  • Anonym (Den rätte)

    I morse använde vi Skype igen men han sa rätt ut att han kände sig övervakad.
    Så nu har jag slutat skriva och så ska vi höras ännu mindre på mobil/skype. Själv tänker jag på honom nästan dygnet runt, vill inte behöva känna så här.
    Jag har ändå trappat ner på kontakten med honom men tydligen inte tillräckligt.

    Hur ofta hör ni av er till eran partner ?

    Nu blir det nog bara ett samtal per dag framöver. Efter 10 timmar har jag abstinens och vill höra hur han har det.

  • Anonym (A)
    franksmatte skrev 2019-06-06 19:40:55 följande:
    Lägg ner honom, om det är något seriöst förhållande du är ute efter. Annars se honom bara som en "hobby".
    Det tror jag med
  • Anonym (Den rätte)

    Han skrev igårkväll när vi inte hade hörts på hela dagen och så skypade vi, i morse skrev han också då jag inte hade hört av mig. Så verkar som det lönar sig att dra ner på skrivandet.

  • Anonym (Den rätte)

    Nu ska han ha vänner där i helgen igen, så fort jag lämnar får han besök.
    Under dom veckorna vi spenderade ihop så ville han inte göra något och klagade på att han hade olika smärtor typ i benet, men det går bra så fort jag lämnar, då hittar han på olika äventyr med andra. Kanske är han rädd att visa åldersskillnaden inför sina vänner, jag är typ 30 år yngre.Eller så känner han sig så trygg i våran relation och vill då bara vara med mig ?
    Dock när jag är där kan ha stanna upp länge på natten och komma och lägga sig när jag redan somnat vilket ibland irriterar mig.
    Jag fick säga till honom sist att jag är där för honom och att om jag vill sova ensam så kan jag lika gärna stanna hemma och då gick vi till sängs tidigare några kvällar.

  • Anonym (Kvävd)

    Han är alltså ca 70 år gammal? Och du förväntar dig ett förhållande med hjälp av sociala medier?

  • Anonym (Olika)

    Människor är olika och jag skulle rätt snabbt känt mig kvävd om den jsg var tillsammans med hela tiden höll på och skrev vad han gjorde och ville hela tiden veta vad jag höll på med, det låter som han är likadan. När jag blev ihop med min man så var i och för sig sociala medier inte lika vanliga som de är idag men vi ringde inte ens varandra dagligen. Ibland kunde det ta upp till tre dagar mellan samtalen och det var ok, ingen av oss har anlag för svartsjuka. Men som sagt var, det var länge sedan, hela 19 år. Visst kunde vi skicka sms men det gjorde vi inte alls ofta Visst saknade vi varandra men inte behövde vi ha konstant kontakt med varandra.

    I ert fall kan det mycket väl vara så att ni är väldigt olika varandra. I det fallet bör ni försöka hitta en väg som fungerar för er både, annars är det risk för att det inte kommer att hålla på sikt. Ditt behov av ständig kontakt kan kväva hans kärlek samtidigt som ditt behov sv att hålla tät kontakt kan kväva hans. Det är förståeligt att du tänker mycket på honom men det betyder ju inte att du behöver ha ständig kontakt. Du älskar väl honom för den du är? För i så fall borde du inte vilja ändra så mycket på honom? Har du funderat på varför du är så svartsjuk av dig? Känns det rimligt att vara så eller är det något du känner att du borde försöka göra något åt? För hur påverkar det dig och dina känslor att han umgås med sina vänner? Reagerar du starkt på det kanske du ska fundera på varför du gör det och se på din reaktion ur hans synvinkel. Ska han sluta leva för att du inte ska behöva vara svartsjuk eller är det så att du behöver ta itu med din svartsjuka?

    Sedan så kan det ju kort och gott vara så att han inte är lika intresserad som du. Oavsett så tycker jag att du borde ta dig en rejäl funderar över om ert förhållande verkligen är rätt

  • Anonym (.)

    Tyvärr verkar han inte intresserad av dig! Du förtjänar någon som vill vara med dig, och kan mötas på din nivå!

Svar på tråden Sluta skriva till honom ?