• zapi

    Min make snackar skit om mig

    Nej men jag skulle inte bry mig ett dugg om att jag hade rotat i telefonen. Uppenbarligen hade du ju anledning till det. Och om han påstår att det är integritetskränkande att du snokat i hans mobil kan ju du kontra med att det är kränkande att han berättar privata saker om dig för andra. Känns som 1-1 där mellan er i så fall.

    Skulle ställa båda min sambo och dennas föräldrar mot väggen. Vad spelar det för roll att han är sjuk? Oavsett om nån är sjuk eller inte måste man väl kunna ställa den personen mot väggen om den säger/gör nåt dumt. Man har inte frikort till dumheter bara för att man är sjuk.

  • zapi

    Men säger han alltså samma saker till dig in front of you när han är arg eller har du aldrig hört detta från honom förrän du läste det på hans telefon? För om han sagt dessa saker till dig förut är det inte innehållet i sig du är chockad över utan det faktum att han säger det till andra? Eller är det både en chock men innehållet i sms:en och att han skriver sånt till andra?

  • zapi
    Superdupernice skrev 2019-06-07 13:46:47 följande:

    Jag konfronterade honom imorse. Lugnt och sakligt frågade jag frågor om vad han sagt till sina föräldrar och vänner om mig . Han ljög mig rakt upp i ansiktet och menade på att han aldrig säger nåt och att jag får berätta själv för folk det som jag vill att andra ska veta. Jag berättar då vad jag sett i telefonen. Hans reaktion: svart i blicken, vansinnigt arg, skriker att jag har kränkt honom att jag ska hålla käften dra åt helvete din jävla idiot och sen åkte han hemifrån.

    Jag åkte till hans föräldrar och berättade vad jag läst. Jag berättade även för dom om hur han behandlar mig när han är arg och att saker som han sagt inte är sanna. Hur kärleksfull han varit hemma samma dagar han skickat såna sms till sin mamma osv osv. Dom blev rätt snopna.


    Åhh vilken härligt skön känsla att läsa detta inlägg att du konfronterat dem alla (fast jag fattar att du inte mår bra, men ändå, så starkt av dig).

    Vad händer nu? Har din man kommit hem? Vad sa hans föräldrar lite mer exakt?
  • zapi
    Superdupernice skrev 2019-06-08 11:27:16 följande:

    Ja alltså när han kom hem så åkte jag :) jag vet inte hur länge. Han var ännu värre i morse. Jag är en hora och psykopat som kollat i hans telefon och vi ska skilja oss.. Ja jösses..


    Ok. Så allt fokus är bara att du kollat i hans telefon?! Ingen kommentar från hans sida varför han skrivit som han gjort om dig till vänner och familj? Bara du som gjort fel enligt honom?
Svar på tråden Min make snackar skit om mig