Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Om du som kvinna bara akut vill ha ett ons, vilken man väljer du då?

  Tis 11 jun 2019 13:01 Läst 0 gånger Totalt 34 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Sugen på nåt gott) - Visa alla inlägg
  Anonym (Sugen på nåt gott)
  Återställ
  Tis 11 jun 2019 13:01

  Hur ska han se ut vara om andan bara faller på och du bestämmer dig för att ha ett one night stand med någon?

 • Anonym (Sugen på nåt gott) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 11 jun 2019 17:02 #7
  Anonym (E) skrev 2019-06-11 14:11:57 följande:
  Situationen du beskriver finns inte. Jag går ut för att ha trevligt. Någon gång händer det att man träffar någon intressant, trevlig, snygg, sexig person och det uppstår tycke/lust oss emellan och då kan det leda ibland till ett ONS, ibland till något mer.

  Jag har aldrig någonsin haft sex som ett mål med att gå ut.
  Kan garantera dig att den absolut finns utan tvivel. Har många kvinnliga vänner som raggat stenhårt med fokus sex och även kärlek vanligast i åren då det festades en del och de varit singlar mellan varven.

  De har varit frustrerade och det har varit så uppenbart att de faktiskt huvudsakligen varit ute för att hitta nån att gänga ihop sig med om så bara för en kväll. Kvinnor är också kåta..även om de inte tänder till tillnärmelsevis så lätt som män, som du också var inne på.Men raggar gör det och den yngre generationen 90-talisterna och 00-barnen har sex som vi andra tar ett pass på gymet ungefär.
  Så din inställning gäller nog bara för din typ av människa och i dina kretsar och knappast generellt.
 • Anonym (Sugen på nåt gott) Trådstartaren
  Återställ
  Tis 11 jun 2019 22:09 #13
  Anonym (Sara) skrev 2019-06-11 21:46:45 följande:
  Här generaliseras det friskt. Jag har flera ggr blivit akut liggsugen. Raggat upp nån som tänder mig på typ body Contact, träffats för att knulla bara. Jag är en kvinna på 43.
  Ja du är inte ensam. Vet många som gjort det;) Jag själv har haft några riktigt minnesvärda ons i mitt liv. Skulle inte göra det längre eftersom jag är lite mer försiktig numera och gärna har sex flera ggr med samma. Men visst är det ganska vanligt.

  Kvinnor tänder visserligen på färre än vad killar gör så frestas generellt inte lika lätt och kanske hellre låter bli. Mer risker också involverat för kvinnor...
  Har det gått bra för dig att du träffat bra män och inga galningar?
 • Anonym (Sugen på nåt gott) Trådstartaren
  Återställ
  Ons 12 jun 2019 10:32 #22
  Miss Sunny skrev 2019-06-12 00:32:40 följande:

  Att han kan charma mig på rätt sätt, att han kan tända mig. Utstråling och kemi, mandighet.  Är det bara ONS, så är det gärna yngre "hunkar" som gäller. 


  Samma här. Skulle bara gå hem med någon som var så pass snygg och sexig att jag liksom blev mållös Brukar ha som hobby att se om jag kan fånga just de männen och när det väl händer det kan jag omöjligt tacka nej. YOLO;)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll