Inlägg från: Anonym (Onkel C) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Onkel C)

    Är SD grymmare än digerdöden?

    Ont om SD-tråder nuförtiden. Det verkar som alla sverigedemokrater på nätet blivit kristdemokrater och kvar finns bara någon enstaka SD är dödsrasistnazistfascist-aktivist.

    Det var betydligt bättre klass på SD-trådarna förr då satiren inte alltid var så genomskinlig.

  • Anonym (Onkel C)
    Anonym (H) skrev 2019-06-15 06:28:42 följande:

    Alltså jag stödjer inte SD för fem öre och håller inte med dem i en enda fråga.. Men att jämföra dem med digerdöden är ju bara larvigt.


    Kan man tycka.

    Men om ingen annan utmålar dem som digerdöden så blir de ju så illa tvungna att göra det själva - med risk för att offerkoftan hamnar på sniskan eftersom det då så uppenbart handlar om egenvård.
  • Anonym (Onkel C)
    Anonym (Nej) skrev 2019-07-08 15:31:02 följande:

    Vänsterfittorna är däremot grymmare än diegerdöden. Samt aset Löfvén. Han är värdelös. Röstar man rödgrönt är man en lat kommunist som går på bidrag. Punkt.


    Det verkar som du hetsat upp dig en aning.

    Ta inte ts på alltför stort allvar. Det är ofta svårt att veta syftet med inlägg på sociala forum.

    Ditt syfte skulle ju mycket väl kunna vara att visa på en människosyn som tycks vara utbredd i vissa kretsar, t ex genom ditt inledande "Vänsterfittorna".
  • Anonym (Onkel C)
    Anonym (Nej) skrev 2019-07-08 16:03:40 följande:
    Då får jag väl ha det då. Tycker inte om dem och det jag sa om dem är bara fakta. Finns ingen som bidrar till samhället som röstar rödgrönt.
    Min gissning är att ts är sverigedemokrat.

    De som sympatiserar med SD har ofta mycket svaga begrepp om hur andra än just sverigedemokrater resonerar, vilket innebär att trovärdigheten närmar sig absoluta nollpunkten.

    Apropå bidrag. Om du lyckas ta dig ut på arbetsmarknaden så småningom, försök undvika att kalla människor"fittor", "as" och "kommunister", annars blir du nog hemskickad redan första dagen.
  • Anonym (Onkel C)
    Konservativ skrev 2019-07-08 16:36:02 följande:
    Du menar att de är untermenschen?
    Nej, varför skulle jag göra det.

    Jag menar att många bara behöver en ordentlig dos verklighet för att fungera alldeles utmärkt ute i samhället. Det var därför jag kom med rådet att inte kalla folk för fittor, as eller kommunister.

    I synnerhet kan det vara olyckligt att kalla folk fittor, risken finns att man slutar som en bitter kvinnohatare på FL som skriver oändligt många inlägg om att det är orättvist att man inte får knulla.
Svar på tråden Är SD grymmare än digerdöden?