• Anonym (Anony­mkolle­ga)
    Mon 17 Jun 2019 23:16
    4090 visningar
    38 svar
    38
    4090

    Hur kan man flörta diskret?

    Hej!

    Märklig rubrik, men som rubriken lyder, finns det något sätt som man kan flörta diskret men tillräckligt mycket för att personen ska förstå?

    Lite bakgrundsinformation:

    Jag tycker att min kollega ser väldigt bra ut och har svårt att tyda hans signaler. Jag vet inte om han flörtar med mig eller om han bara är väldigt trevlig. Han och jag pratar väldigt mycket (både om privata saker och jobbrelaterat) när vi väl jobbar ihop och han brukar ofta ?ta? på mig. Så som att han lägger en hand på min rygg eller på min höft när vi kommer nära. Vi bägge två skiner även upp när vi ser varandra. Det skiljer dock 10 år på oss så vet inte om han kanske bara är att han är trevlig eller om han faktiskt själv är intresserad.

    Så jag skulle gärna vilja flörta lite mer med honom utan att det blir alldeles för uppenbart. Jag är helt värdelös på att få det att verka naturligt att ta på honom annars hade jag redan gjort det. Jag är rädd att skulle jag bli allt för tydlig att han kanske backar och att vi förlorar den kontakten vi har idag (vet att det är risky att dejta en kollega ifall det skulle ta slut).

    Hjälp mig snälla med tips och råd eller är jag helt enkelt fast i situationen jag sitter i, att det antingen är att ta mod till sig och fråga ut honom eller vara fast i det stadiet jag är i nu?

  • Svar på tråden Hur kan man flörta diskret?
  • Anonym (Anony­mkolle­ga) Trådstartaren
    Tue 18 Jun 2019 21:02
    #2

    Det kanske är som du säger att jag ska försöka kolla med honom om han skulle vilja käka något efter jobbet ihop. Men tycker att det är så svårt, hur kommer man in på det? Utan att det ska verka tafatt och utan att han märker att det kanske inte kommer speciellt naturligt för min del? 

    Ursäkta att jag låter som jag vore 15 och att detta skulle vara min första kärlek, men har en tendens till att vilja över tänka allting haha!

  • Anonym (Anony­mkolle­ga) Trådstartaren
    Sun 23 Jun 2019 08:47
    #16
    Noname00 skrev 2019-06-20 17:35:14 följande:

    Brukar du röra vid honom också?

    10års åldersskillnad behöver inte spela någon roll, hur gamla är ni?


    Nej det brukar jag inte, jag vet inte hur det ska falla naturligt att göra det, haha! Hade dock gärna men tycker aldrig riktigt att det har funnits något speciellt bra läge utan att han ska tycka att jag verkar creepy (förstå mig rätt)

    25 resp 35
  • Anonym (Anony­mkolle­ga) Trådstartaren
    Sun 23 Jun 2019 22:57
    #19

    Tänkte kapa min egna tråd lite. Visade sig även nu att jag är sent gravid och ej kan göra abort. 

    Får man ändå flörta? Eller är det ett big no no under en graviditet? Är det även kört att hitta någon nu när man är gravid? Pappan till barnet kommer ej finnas med i någon större utsträckning under graviditeten. 


    Skulle ni kunna dejta någon som är gravid med någon annans barn? 

  • Anonym (Anony­mkolle­ga) Trådstartaren
    Sun 23 Jun 2019 23:01
    #20

    Vill också bara säga tack! Tack för att ni har tagit er tid att svara, känns skönt att höra andras åsikter än bara sitt egna malande! Skrattande 

  • Anonym (Anony­mkolle­ga) Trådstartaren
    Mon 24 Jun 2019 07:00
    #22
    Anonym (Glas) skrev 2019-06-23 23:14:37 följande:
    Okej... plötsligt känns mina egna s k svårigheter väldigt mycket mindre.

    Ja, jag tror det blir svårt att dejta som gravid och dessutom på jobbet. Det är liksom för många inblandade på alla håll och kanter. Men hoppas att det ordnar sig för dig!
    Tack! Det gör det nog med all säkerhet. Under tiden får jag väl bara tråna efter min kollega och hoppas på att han skulle vara intresserad efter barnet har kommit istället Oskyldig 

    Hoppas det löser sig för din del med! Skrattande
Svar på tråden Hur kan man flörta diskret?