Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Ni som varit otrogna, hur gick det till?

    Anonym (Anna Anonym) skrev 2019-06-20 14:30:52 följande:

    Har själv aldrig varit otrogen och skulle nog aldrig kunna vara det. Men jag är nyfiken, ni som varit otrogna någon gång, hur gick det till?

    Hur kom ni i kontakt med varann?

    Vad gjorde ni när ni träffades? Vart det sex direkt eller bara hångel? Var det romantisk stämning?

    Hur kändes det efteråt? Samvetskval eller en lust efter att ses igen?


    Nära kollegor som umgåtts i flera år på jobbet där det uppstod starka ömsesidiga känslor. Det var erotiskt, extrem åtrå.

    Efteråt kändes det fantastiskt och magiskt på alla sätt men även skitjobbigt eftersom vi visste att vi startat något som skulle sluta i katastrof.
  • Anonym (M)
    Anonym (Anna Anonym) skrev 2019-06-20 15:01:46 följande:

    När kom ni till punkten att nu ska vi ha sex? Hände det bara eller planerade ni det?

    Så det slutade i katastrof? Fick din partner reda på det?


    Den punkten kom sex dagar efter att vi erkänt att vi åtrådde varandra. De sex dagarna var det ett vansinnigt chattande. I början sa jag till honom att jag inte tänkte vara otrogen men sen tog reptilhjärnan över när vi väl träffades på tu man hand. Så det hände nog bara även om vi både var inställda på det. Sen höll vi på nio månader.

    Vi blev störtförälskade i varandra och det slutade i katastrof då jag var villig att lämna min man medan han inte tänkte lämna sin fru. Så mitt hjärta blev krossat och jag har brutit med honom för att läka och försöka hitta tillbaka till min man.
  • Anonym (M)
    Anonym (Anna Anonym) skrev 2019-06-20 17:38:59 följande:

    Tråkigt att det blev som det blev, men hoppas ni hittar tillbaks. Fick din man reda på din otrohet? Var det sexet hemma som inte var bra eftersom du föll för den andra mannen?

    Hur gick detförresten till när ni träffades? Fick ni boka ett hotellrum då för ni kunde väl inte vara hemma hos någon av er? Under dem här 9 månaderna, var det som att ni var ett par eftersom du var förälskad i honom?


    Nej, han har aldrig fått reda på det och så skall det förbli. Jag upplevde egentligen inga problem i vårt förhållande då utan jag föll bara som en fura för den andre. Det kom som blixt från klar himmel även om jag i efterhand förstått att jag haft känslor för honom ca 1,5 år innan jag förstod det på riktigt. Däremot gjorde affären med honom vissa saker i mitt förhållande synliga som jag tidigare aldrig tänkt på. Saker som jag insåg var dåliga. Därför har jag nu ställt betydligt mer krav sexuellt hemma. Men det absolut viktigaste jag upptäckte var att jag inte kände mig sedd. Min man tar aldrig på mig utan att själv få något tillbaka, sexet har varit mkt fokus på honom osv. Men vi går i parterapi nu och lyfter alla de här frågorna.

    X och jag träffades hos honom, på hotell eller i bilen. Ja, vi var som ett par då vi var förälskade båda två.
  • Anonym (M)
    Anonym (Anna Anonym) skrev 2019-06-20 22:36:24 följande:

    Ok låter bra att du kom till insikt med dem sakerna, tack vare otroheten. Det kanske var såna problem som låg i bakhuvudet trots alls, som gjorde att du blev förälskad i honom?

    Slutade det bara helt plötsligt med att han inte ville lämna sin fru, och sedan sågs ni aldrig mer?


    Nej det var inte det som låg bakom. Han var/är en fin vän och det var humorn jag föll för först. Men sen hände en rätt specifik sak och det var då jag insåg vad han egentligen betyder för mig.

    Det slutade med att jag inte orkade längre. Han sa en sak men visade en annan och det tog knäcken på mig. Jag var beredd att lämna allt för honom. Vi kommer att ses några gånger till då det är oundvikligt men jag har brutit all kontakt med honom.
  • Anonym (M)
    Anonym (Gjort det) skrev 2019-06-28 18:52:50 följande:

    Om man störs på att moralpoliser trollar i tråden så är det sämsta man kan göra att mata dem, dvs. att besvara och börja diskutera med dem. Det genererar ju bara många fler OffTopic-kommentarer.

    Ignorera bara deras inlägg! Svara bara på inlägg som följer trådens ämne.


    Exakt! Sluta svara på deras inlägg, hur provocerade ni än blir, så tröttnar de.
Svar på tråden Ni som varit otrogna, hur gick det till?