Forum Övrigt - Familjeliv.se
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Varning för Skuru skola!

  Tis 12 nov 11:17 Läst 0 gånger Totalt 3 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Förälder) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Föräl­der)
  Återställ
  Tis 12 nov 11:17 #3

  Hej,

  Jag läser vad ni skriver men jag förstår inte riktigt vad ni menar. Jag har själv barn på skolan och upplevde inte det bara fanns en bra biträdande rektor när denna fortfarande jobbade kvar. Däremot så tog den biträdande rektorn ganska stor plats och pratade mycket men dom övriga var minst lika bra.

  Sen läser jag det om ordningsregler, att dom skulle tagit bort dom? Har ni ens barn på skolan eller är ni troll? Det är väl klart som korvspad att det finns ordningsregler att förhålla sig till på skolan? 

  Visst har jag fått höra att det händer saker i skolan och att det är stökigt ibland. Men det har väl snarare att göra med politiken som inte ger skolorna möjligheten att ha den personaltätheten som krävs än skolans fel.

  Lärare som byter jobb, många gör så för att få upp sin lön. Det är inget nytt fenomen. Visst allt är inte perfekt men er beskrivning av skolan är helt klart överdriven. Lite av det som nämns är sånt som är svenska skolans utmaning. Det finns inga verktyg. 

  Besök skolan och bilder er en egen uppfattning. Jag håller inte med om allt dom gör på skolan men mycket av det dom gör är väldigt bra. Min son trivs. Det är det som är det viktiga för mig.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll