• Anonym (Tjock­is)
    Fri 28 Jun 2019 00:10
    3855 visningar
    143 svar
    143
    3855

    Ledsen tjockis

    Behöver nog bara skriva av mig lite....
    Sitter och känner mig jätteleden. Är snart 50, har utflugna barn och är riktigt sugen på att ge mig ut och dejta.
    Men jag är så rädd. Och nu till pudelns kärna; Så fet och äcklig!Kräks

    Nej, jag är inte nån sån som aldrig haft nån man. Jag var jättesmal och fin i min ungdom, har varit gift och två längre förhållanden efter det. 
    Jag är fortfarande söt. Kan spela utåtriktad, charma, är omtänksam, har humor, rätt ok i sängen.

    Men jag vågar ju inte lita på att nån man verkligen vill ha mig.
    ALLA, även stora kvinnor har nån del på kroppen som de kan vara stolt över. 
    Inte jag. Skulle helst vilja gömma mig i en burka.

    Ok, men banta då! 
    Är det inte för sent? Jag är förbannat lat (förutom zumba och sånt). Har sett serier på tv där överviktiga får ner och får en massa överskottshud och ser ännu värre ut än från början. Vågar inte gå till ett gym. Skulle skämmas ihjäl över att jag varken har kondis eller styrka.

    Saknar bara närhet sååå mycket. Att få en kram, hålla han och...etc.
    Nej, jag tänker inte bara gå ut och ragga vem som helst för en natt. Skulle inte ge mig något. Och bara tanken på att ligga bredvid någon och han skulle känna mig...ännu värre SE mig. Stackars sate.

    Nej, jag förväntar mig inte någon fotomodell. Drömprinsen är av typen 2 meter lång, bred som en ladugårdsdörr. Hellre nåt kilo för mycket än för lite. Vill ha någon att hålla i.

    Just nu är jag bara sååå ledsen....

  • Svar på tråden Ledsen tjockis
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Fri 28 Jun 2019 01:09
    #3
    Anonym (:)) skrev 2019-06-28 00:51:24 följande:

    Du är inte äcklig. Tror du mår dåligt och då är det lätt att bli oerhört självkritisk och elak mot sig själv. När jag vägde som minst hade jag storlek 36/38 och jag tyckte ändå jag var fet. Jag kunde stå och titta mig i spegeln och nypa mig i allt "fett" (var egentligen hud). 

    Mår man dåligt och har dåligt självförtroende och låg självkänsla så tror man oftast att om man bara gå ner i vikt, gör en eller två plastikoperationer etc. kommer allt bli bra. Jag har sett folk som ser bra ut göra näsoperationer, fillers, gå på dieter trots att de är smala. 

    Jag har flera överviktiga kompisar som är i förhållanden. De har aldrig haft problem att dejta. 


    Jag har aldrig haft ätstörningar. Aldrig hetsätit eller kräkts. Men när jag var som snyggast (För 30 år senSkrattande) vägde jag 53 kg och tyckte redan då att jag var tjock.

    Elak mot mig själv? Absolut! Skulle aldrig säga eller tänka såna saker om andra som jag gör mot mig själv.

    Det finns absolut skitsnygga stora kvinnor som har självförtroende. Jag kan se dessa som är det dubbla som mig och beundra dem. Självförtroende är snyggt. Att bära upp sina kilon med högburet huvud. Men själv ser jag bara mina hängiga överarmar och min fruktansvärda mage.Gråter
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Fri 28 Jun 2019 01:10
    #4
    Anonym (Aj Aj Aj) skrev 2019-06-28 00:59:22 följande:

    1 - sluta kalla dig själv för tjockis!

    2- om tio år kommer du ångra att du inte tog steget (idag) det är inte försent

    3- det finns någon för alla det vill jag verkligen tro men du är jo inte nöjd med dig själv och me ditt utseende det är problemet och det är där du måste börja

    4- när du är på gymmmet kommer INGEN att bry sig om hur du ser ut lr om att du inte har bra kondition.

    5- låt hela gymmet märka det är inte just pga de bristerna du är där!? Och!!!!!? Vem bryr sig? Nä inte du det har du inte tid med! När jag ser någon riktigt överviktig på gymmet tänker jag att de är på heeeeeeelt rätt ställe o blir glad för deras skull!

    Så nu ut ovh lev!


    Tack snälla för dina fina ord. Behöver dem just nu...
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Fri 28 Jun 2019 11:55
    #10
    Ocdkille skrev 2019-06-28 01:19:58 följande:

    Finns många som inte bryr sig om du är överviktig det finns flera där ute. Och vill du ändå göra något åt övervikten då ska du inte oroa dig för gymmet. Man kan ha fördomar om att det bara är dom i perfekt form på gymmet och att dom kommer att stirra men så är det inte. Det finns alla typer och dom vältränade är för det mesta inne på vad dom sysslar med och tänker inte på dig. Och framförallt ska du bara skita i vad folk tycker. Men sen behöver man inte gå på gym för att träna det finns otroligt mycket man kan göra med bara kroppsvikten eller några hantlar. Sen kan bara snabba promenader som får upp pulsen göra väldigt mycket. Nu finns det många män som ändå inte bryr sig så vill du få tag på någon finns det garanterat många därute även om du inte tränar. Fast att börja träna kan vara bra ändå för man mår bra av det och det får upp självförtroendet och man mår bättre både fysiskt och psykiskt. Träning ger mig jättemycket och får mig att må bra.


    Tack för omtanken och fina ord.
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Fri 28 Jun 2019 12:03
    #11
    Anonym (Älska dig själv) skrev 2019-06-28 01:22:21 följande:

    I första hand bör du lära dig att älska dig själv och acceptera dig för den du är. Det finns många män som gärna har en rundare kvinna. Jag är själv långt ifrån smal och hade väldigt svårt att acceptera min vikt tidiare. Gick upp 20 kg av en medicin jag är tvungen att ta för att över huvudtaget fungera som människa. Träffade mitt i sorgen en man som fått mig att både acceptera min nya vikt och tom. Trivas med mig själv. Mår så otroligt mycket bättre nu än innan. Detta utan att gå ner ett enda hekto. Vet att jag av hälsoskäl borde ta tag i min vikt, och kanske kommer det en dag när jag verkligen gör det också, men fram tills dess njuter jag av livet här och nu

    Man behöver inte nöja sig med engångsligg bara för att man är stor. Man är inte per automatik oälskad bara för att man är stor. Man behöver bara, som alla andra, hitta någon som vill älska en trots att man inte är perfekt. För ingen är perfekt.

    Som en parentes kan jag tillägga att jag inte fått en enda neativ kommentar gällande vikten sedan jag blev överviktig. När jag var yngre och pinnsmal sa folk åt mig jämt och ständigt att jag är anemiskt smal och borde äta mer (åt som en häst men inget fastnade på mig). Fick även kommentarer om hur mycket mat och godsaker jag kunde äta. "Vart gör du av med allt du äter?!" Och det klassiska "har du en ätstörning när du är så sjukt smal?". Detta har också upphört och det är så skönt att slippa få kommentarer om något man inte kan göra något åt. Så jag föredrar alla dagar min extravikt. Ogillar magen, låren och armarna och mitt rundare ansikte men accepterar dem. Min kille älskar varje cm av min kropp och för mig är det det enda som betyder något. Min kille är för övrigt normalviktig. Och han kallar mig jätteviktig/livsviktig varje gång jag nämner mig själv och ordet övervikt i samma mening


    Ett härligt svar. Tack!
    Det säga att för att kunna älska andra måste du först älska dig själv.
    Men jag hoppas bara att det kan funka åt det andra hållet. Annars får jag vänta vääääldigt länge.Skrikandes
    I ett förhållande som jag hade behandlade han mig verkligen som en drottning. Som den mest fantastiska sexguddinna! Och då kände jag verkligen att jag dög. Att jag var helt ok, trots mina kilon. Nu tog det slut av helt andra orsaker, men....

    Så drömmen skulle vara om någon man kunde se denna spillra av människa, se den fina insidan och bara älska mig till döds (inte bokstavligt), och därigenom kanske jag sakta vågar tro att jag är värd något.
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Fri 28 Jun 2019 12:17
    #12
    Anonym (Stina) skrev 2019-06-28 09:10:40 följande:

    Jag jobbar på ett gym. Du behöver absolut inte vara rädd för att gå till ett gym. Om folk alls reagerar så brukar de allra flesta  vara lite extra trevliga mot nybörjare som du. Det finns inget en inbiten gymråtta och hälsofreak gillar så mycket som någon ny att frälsa. Det är alltid glädjande när någon ny håller i och fortsätter träna trots övervikt. 

    Väldigt många av de som är på gym har själva varit otränade och överviktiga någon gång i livet. Jag var det också. 


    Tack för dina ord. Betyder lite extra när du jobbar på ett gym.
    Nu gillar jag inte att lyfta vikter, även om jag har hört att det är jättebra för förbränningen. Jag gillar sånt som har med dans och göra liksom. Typ zumba.
    Men känslan när man är där inne på en klass och jag känner att magen hoppar, jag konstant måste rätta till kläderna, hatar att se mig i spegeln (även här hemma undviker jag i största möjliga mån att se mig i spegeln), och måste "dricka vatten" var femte minut för att jag har ett skitdåligt flås.

    Älskar musiken, har alltid älskat att dansa, hänger med i koreografin, men vill ändå bara gråta för att jag undrar över vad de andra tycker om mig. För själv ser jag ju bara en stor, jävla klumpig elefant!Gråter
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Thu 4 Jul 2019 09:56
    #19
    Anonym (Fluffig) skrev 2019-07-04 06:13:17 följande:

    Men å! Känner precis samma. Vill gärna träffa någon att bry mig om, känna närhet och intimitet. Men jag är för feg. Tror inte på mig själv. Vet inte hur man gör ens. Vem vill ha mig? En liten tjockis som passerat 50? Vågar inte.


    Jag hade kunnat sagt de där exakta orden själv.
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Thu 4 Jul 2019 18:43
    #22
    Anonym (T28) skrev 2019-07-04 16:39:07 följande:

    Sorry men med det tänker kommer du inte långt med.

    Du kan men du måste våga. Om du dejtar och killen inte gillar dig. Det är hans problem inte ditt. Våga måste tro på att du kan.

    Det mesta ligger hos dig för att du dömer dig själv och ingen annan. Så kolla dig i spegeln några gånger på dagen och säger till dig själv att du duger.

    Sluta döm dig själv innan du försökt.


    Men tack....

    Jag trodde att jag skulle få en massa bantnings- och träningsråd i tråden.
    Och läser man ditt svar så kan man se den som lite elak.
    Men så läser jag den igen....

    Jag är mycket väl medveten om att jag är elak mot mig själv och dömer mig själv mycket hårdare än andra. Kan se andra kvinnor som är mycket större, men som kan vara jättefina.

    Du menar alltså att jag kan duga som jag är? Trots allt?

    Ja, jag är lite hyperkänslig just nu, men det kommer en lite tår för att du var så snäll. Tack.
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Thu 4 Jul 2019 22:08
    #25
    Anonym (T28) skrev 2019-07-04 19:16:20 följande:

    Spelar verkligen inte någon roll om man är tjock, smal, mullig eller så det mesta är vad du utstrålar själv som gör att det attraktion uppstår.


    Tack snälla för dina fina ord.

    Men det är just det här (det markerade stycket) som är så jobbigt.
    Det spelar visst roll om jag är tjock! (I mina tankar.)
    Bland alla vackra, häftiga, vältränade, smala kvinnor....vad fan ska en man se i mig?
  • Anonym (Tjock­is) Trådstartaren
    Thu 4 Jul 2019 22:17
    #26
    Anonym (E) skrev 2019-07-04 19:29:50 följande:

    Man ser skönheten hos alla om man har ett gott inre, och du vill ha en fin, snäll man... Jag lovar dig att om du kan få bort dessa tankar, så kommer det någon, när du minst anar det...

    Vad är det vackraste en människa kan bära? Ett leende, karisma, och en tro på sig själv! Sååå attraktivt! Så var den du är, allt det du beskriver, perfekt så!

    Lycka till, & njut av famnen <3


    ...tack...(kommer ut svagt i utandningen)...
    Du skriver så väldigt fina ord och jag håller så mycket med om vad som gör en människa vackert. Men....det gäller liksom inte mig...Gråter
Svar på tråden Ledsen tjockis