• Anonym (Pröva­t)
    Thu 4 Jul 2019 16:47
    730 visningar
    35 svar
    35
    730

    Instruktionsbok för "dtörre"

    Jag har två olika erfarenheter.

    En kille som var både grov och lång. Vi gjorde så att jag red honom. I början så kände vi efter hur djup jag kunde gå. Sedan höll han om mina skinkor och höll emot så att jag inte kom djupare. Jag kände mig trygg i att han hade koll på att jag inte skulle "slå i botten". Vilket resulterade i att jag verkligen njöt av att kännas så full och red på ganska hårt. Med två stadiga händer om skinkorna som agerade stop. Känslan när han kom och svällde lite extra var otroligt skönt.

    Sedan har jag varit med en riktigt grova man. Som jag kunnat ta hela vägen. Dock är jag är en kramar som tycker om att använda mina muskler. Att knipa fast och massera en blyertspenna när man onanerar är så skönt. Men är man fylld av en grov man så använder man musklerna annorlunda, i början tyckte jag det var jobbigt (fick träningsvärk). Fick inte heller till kramandet så där skönt och omslutande. Vi löste det med en smal glasstav. Så först pumpar han mig full. Därefter smeker vi varandra och sakta känner jag musklerna nypa fast staven. Lägg till lite oralsex och jag kommer i varma vågor som rister i hela kroppen.

  • Anonym (Pröva­t)
    Thu 4 Jul 2019 19:52
    #11
    t1000 skrev 2019-07-04 19:21:02 följande:

    När blir den för grov för att du inte ska kunna nypa ? En normalgrov kan du nypa ?


    Vet inte hur jag bäst beskriver skillnaden. Tänk att du tycker om att kramas. Normalt kan du hålla om någon och dina armar når omlott så du kan trycka om den andra personen. Sedan kramar du en person som är större. Du får kämpa för att händerna ska nå varandra. Du kan fortfarande kramas. Men det blir annorlunda. Typ så är skillnaden.

    Var det svar på frågan?
  • Anonym (Pröva­t)
    Thu 4 Jul 2019 22:31
    #14
    t1000 skrev 2019-07-04 20:20:17 följande:

    Väldigt utförligt svar ! Tack :)

    Kramar du med hela slidans längd eller mest vid mynningen?

    Min är typ konformad, så ganska grov vid roten och smalnar ut mot ollonet. Svårare eller lättare att krama en sån?


    Jag kramar med hela. Tycker om att krama olika. Kan krama med mynningen men också längre in. Ibland kan jag retas ???? då kramar jag höger sida sedan vänster sida, lite fram och tillbaka. Sedan upp och ner. Ibland expanderar jag hela grottan så det blir lite luftigt för att därefter jucka/pulserande krama in och uppåt från roten och upp mot ollonet.

    Hmmm en grov som smalnar av låter trevligt. Det skulle nog kräva lite fokus för att riktigt nypa åt om ollonet. Men med utvinklade fötter och lätt böjda knän (det är inte att fuska) så skulle det nog bli ett trevligt avslut. ????
  • Anonym (Pröva­t)
    Tue 9 Jul 2019 15:45
    #16
    t1000 skrev 2019-07-05 19:02:25 följande:

    Oj, herregud!

    Hade inte en aning om att kvinnor kunde kontrollera sina muskler som värsta precisions instrumentet.

    Har du alltid kunnat göra det ? Eller har du tränat med geisha kulor.

    Jag antar att jag alltid sett slidan som en enda muskel. Men det finns alltså flera olika muskler i slidan ?

    Call me impressed ????


    =) nää jag kör mer "crossfit" i bilen. När jag sitter i bilen brukar jag passa på att spänna och knipa med olika muskler i bäckenet. 10 snabba 10 långsamma med höger skinka, sedan vänster. Därefter försöka isolera och knipa med varje muskel individuellt. Göra lite traditionella knipövningar. Nedre och inre magmusklerna osv osv.

    Kommer det på en bra låt så brukar jag "dansa" med genom att röra på de olika musklerna i takt med musiken. Har hållit på så sedan äldre tonåren när jag sitter i bilen.
  • Anonym (Pröva­t)
    Thu 11 Jul 2019 12:47
    #24
    Anonym (Kisda) skrev 2019-07-09 19:33:42 följande:

    Är det du säger att jag ska skaffa nån typ av smalare dildo till tjejerna?


    Din omtänksamhet är inspirerande. Önskar fler killar/män visa samma omtanke. Alla tjejer är olika. Det den ena får orgasmer av kan vara direkt obehagligt och smärtsamt för andra. Så lyhördhet och dialog är oftast viktigare än allt annat. Det kan vara en idé att regelbundet erbjuda tjejen att ni kan köpa en dildo till henne. Ibland kan det sitta långt inne att erkänna att man vill pröva något annat. Att tillsammans titta på olika hemsidor med produkter kan gör dialogen naturligare.
Svar på tråden Instruktionsbok för "dtörre"