• Pepsin

    BIM augusti 2019

    Hoppar också in! Är rätt säker på att vi inte lyckats denna gång heller. ÄL 19 juli och BIM 2/8 om cykeln blir som tänkt ????

  • Pepsin

    Verkligen! ???? Fick mensen idag som jag räknat med så nya försök! Men kommer bli svårt att få till när vi mitt under den veckan är hos svärföräldrarna i deras sommarstuga...


    Freya18 skrev 2019-07-03 10:35:53 följande:

    Välkommen! :)

    Vad lika det är med BIM för mig, dig och Lady K. Spännande!


  • Pepsin

    Fick mensen i onsdags som jag skrev och har mått SÅ dåligt. Yr, illamående, huvudvärk. Dessutom har mensen redan gått över och den brukar vara minst 5 dagar. Har gråtit typ konstant (brukar aldrig vara ledsen eller påverkad av mens tex) och haft hög puls. Kan det ha varit tidigt missfall? Känner INTE igen mig själv... Dock inte så ont i magen.

  • Pepsin

    Ja superjobbigt... men nu mår jag mycket bättre så kan ju ha varit hormonellt fast jag aldrig haft så innan. nu laddar jag om för elfte försöket... äl om drygt en vecka :)


    Freya18 skrev 2019-07-07 14:11:22 följande:

    Men usch vad jobbigt. :(

    Jag brukar alltid få huvudvärk vid mens och vara lite yrslig.

    Svårt att veta om du upplever ett tidigt missfall, men det kan ju vara så också. Många tidiga missfall märker vi inte av för att det startar redan med mensen. Och man behöver inte få ont i magen av det så tidigt. Blir typ som vanlig mensvärk eller så känner man ingenting.


  • Pepsin

    Jag hade räknat på BIM 2/8 (se lista), men enligt test så är ÄL idag så jag kommer snarare ha BIM 29/7 och om det inte tar sig då i slutet av augusti :)

  • Pepsin

    Jag brukar räkna det från när det blir rött men det blir det i princip alltid direkt för mig så jag är nog inte till så bra hjälp i frågan :) men som sist hade jag lite rosa på pappret dagen innan men räknade inte det som start

  • Pepsin

    Jag har använt clearblues test, lite dyra kanske men väldigt bra! Då börjar man ta typ 3-4 dagar innan beräknad äl och sen kommer den att visa en smiley de dagar du har störst chans att bli gravid :) sen kan man klicka bort själva testet och se strecken också. Försöker bifoga bild :)


    joss1234 skrev 2019-07-17 21:31:40 följande:

    Ni som använder ägglossningstest, tar ni flera gånger om dagen eller bara 1 gång? Är rädd att missa stegringen, tagit i några dar nu och det blir starkare men inte 2 lika starka streck än. Men idag var det iaf mycket starkare, betyder det att en stegring är på g? Ska nog ha ägglossning imorgon. Borde man testa oftare för att va säker? Tips mottages :D


  • Pepsin
    Pepsin skrev 2019-07-17 22:11:50 följande:

    Jag har använt clearblues test, lite dyra kanske men väldigt bra! Då börjar man ta typ 3-4 dagar innan beräknad äl och sen kommer den att visa en smiley de dagar du har störst chans att bli gravid :) sen kan man klicka bort själva testet och se strecken också. Försöker bifoga bild :)


  • Pepsin

    Det känns ju dock som om alla spermier simmar ut lika fort som de sommar in?! Eller är det endast för oss?, haha! Rinner sperma i minst ett dygn efter... huuur mycket som helst


    Förstabarnet123 skrev 2019-07-20 13:11:53 följande:

    Men sex dagen innan äl är ju toppen! Jag siktar på det denna äl, just för att de ska ligga och vänta på ägget. Förra och förrförra cykeln fick vi "bara" till det på äl-dagen, och blev inte gravid. Simmarna kan ju ha missat chansen att nå ägget pga man inte vet exakt när på dagen det släpper samt hur snabbt de simmar dit :) Skulle kännas bra om de denna cykel låg och väntade på ägget :) Håller tummarna för er också!


  • Pepsin

    Så himla tråkigt... vilket försök är ni på?


    Freya18 skrev 2019-07-29 14:25:24 följande:

    Inge mens i sikte och negativt gravtest idag. Suck. :/


  • Pepsin

    På natural cycles står det att man kan ha två ägglossningar inom samma cykel men det sker alltid inom 24 h från att det första ägget släppt! Det är väl så tvåäggstvillingar kan bli till?:)


    Majja92 skrev 2019-08-02 08:41:34 följande:

    Håller med om det känns påtok för tidigt för att kunna va en graviditet! Är det möjligt med positiva ägglossningstest i två olika omgångar eller vad kan det annars vara? :O


Svar på tråden BIM augusti 2019