Inlägg från: Theresesvea |Visa alla inlägg
  • Theresesvea

    BIM augusti 2019

    Hej! Hoppar gärna in här med! Plussade denna månaden på bim-1 men började sedan blöda kraftigt på bim och blöder fortfarande så räknar det som tidigt missfall. Så nu blir det nya tag med bim 2 augusti även jag ;) om nu inte denna blödning skevar till cykeln.

  • Theresesvea
    Freya18 skrev 2019-07-04 17:06:14 följande:

    Åh nej! Fy så tråkigt! :( Fick så i höstas. Missfallet började dagen efter plus. Från och vara superglad till helt nedstämd. Dock så kom plusset som en överraskning till oss för vi försökte inte.

    Jag har svårt att bli gravid så vi får se hur många försök det blir för oss denna gång. Sonen kom efter 5 års försök. Hoppas på att kroppen har ställt om sig nu efter en lyckad graviditet.


    Ja det var verkligen så, superglad ena dagen och superdeppig andra! Men nu känns det bättre. Känns så synd att jag testade innan, hade jag väntat hade jag ju inte vetat. Men nu tar vi nya tag!

    Håller tummarna att det går fortare för dig denna gång att bli gravid :)
  • Theresesvea

    Åh min man är tvärtom! Han frågar hela tiden när det är dags för äl för han är så exalterad över att få en till liten här hemma. Eller kanske mest exalterad över att göra ett till barn haha ;)

    Är i full äl nu så kör på här hemma och hoppas det blir plus denna månaden också och att den lille vill stanna kvar denna gång <3<3

  • Theresesvea

    Nu när äl är över för denna gång så börjar ju tankarna om när man ska börja testa. Hur tänker ni kring detta? Jag var helt bestämd på att jag skulle vänta till bim+1 med tanke på förra månaden, men nu kommer ju testhuvudet igång igen ;) är så sugen att ta ett test om en vecka, är då på äl+10 vilken är den dagen jag brukar plussa om det tagit sig.

  • Theresesvea
    Förstabarnet123 skrev 2019-07-22 14:17:45 följande:

    Om inte sambon hade velat vara med att läsa av ett test gemensamt, så hade jag nog börjat testa från äl+10 typ!! :D Nu väntar vi tills BIM/BIM har passerats :/ Han tänker ju tråkigt men logiskt, att "ingen vits att testa för tidigt, vi avvaktar tills mensen är sen"

    Jag hade nog gått bananas med test annars.... :P


    Haha ja det blir ju lätt en del testande ;) men det lät ju mysigt att testa tillsammans! Jag kanske också väntar till bim så vi kan testa ihop :)
  • Theresesvea
    Annali85 skrev 2019-07-22 22:06:30 följande:

    Är det nån mer som planerar en 3a?


    Yes här planeras en trea! Det trodde jag aldrig ;) När vi fick nr 2 kände vi oss klara, men under åren har det smugit sig på en känsla och nu känns det självklart att vi ska ha en till! Hur gamla är dina? Mina är 8 och 5 år :)
  • Theresesvea

    Är idag på äl+5 och har idag haft molande värk hela dagen. Dessutom har mina tuttar växt till typ det dubbla! Känner igen detta från när jag plussade med min yngsta dotter. Så spännande! Har också varit mer avslappnad denna månad och inte känt efter lika mycket som jag brukar, men detta var för tydligt för att missa ;)

  • Theresesvea
    Förstabarnet123 skrev 2019-07-25 07:24:02 följande:

    Oj, det lät som ett spännande tecken! Har du tänkt testa nått innan BIM? :)


    Ja jag testar nog äl+10, det är då jag brukar plussa vid graviditet. Varken jag eller mannen kan vänta längre ;)
  • Theresesvea

    Tog ett cb early nu och kaaanske kan ana ett litet blått streck, men vet också att dessa är kända för att ge såna falska svaga streck. Gick knappast att fånga på bild dock men såhär såg det ut.

  • Theresesvea
    Mandistoss skrev 2019-07-29 07:15:54 följande:

    Hej tjejer!

    Precis som några andra av er har jag haft spottings (senaste tiden har jag mer eller mindre haft det hela lutealfasen), som igår förmiddag blev lite rikligare (men fortfarande så att ett trosskydd var mer än tillräckligt), men framåt eftermiddagen försvann det sen helt. Är nu på ÄL+9 och jag har vanligtvis en kort lutealfas på ca 10 dagar, så som den martyr jag är så tog jag ett test i morse. Mina negativa test brukar vara toknegativa, inget att dividera om liksom. Så vet inte om jag börjar se saker när jag tycker mig ana något svaaagt svagt?! Vad tror ni?


    Jag ser!! Så spännande :D
  • Theresesvea

    Nä hörrni! Tog både cb early och predictor early idag för vill inte få falska förhoppningar om cb visar spök. Det var tydligt (men svagt) streck på cb men inget på predictor early. Så nu väntar jag till bim med att testa! Lycka till alla :)

  • Theresesvea
    Monkan93 skrev 2019-07-30 08:12:33 följande:

    Jag har tyvärr inga test för early så tog ett vanligt nu precis. Och jag tror banne mig att det är ett litet streck där. Supersvagt, så det kan ju vara ett spök, men fortsättning följer i morgon :D hoppas!!!


    Åh! Håller verkligen tummarna för dig!
  • Theresesvea
    Mandistoss skrev 2019-07-30 09:02:42 följande:

    Åh, hoppas så att dit streck är ?tillbaka? till BIM! Inte sååå länge kvar nu :p


    Mandistoss skrev 2019-07-30 09:07:58 följande:

    Tog ett nytt test idag ÄL+10 (brukar ha kort lutealfas på ca 10 dagar), och nu börjar jag känna mig mer säker på att det verkligen är ett streck där, om än svagt. :D Nu hoppas jag bara med allt jag har att det får stanna och att mensen inte dyker upp i veckan då jag haft små spottings och mellanblödningar som jag är ganska säker beror på lågt progesteron. Lycka till alla, jag forsätter att följa med ett tag, vill så gärna se hur det går för er!


    Åh stort grattis till dig! Det är ett tydligt streck :)

    Och tack! Jag hoppas också det visar något på fredag.<3<3
  • Theresesvea
    Freya18 skrev 2019-07-30 09:01:49 följande:

    CB är såå dåliga. Har använt dom ett fåtal gånger i brist på annat, men har då sett ett svagt streck fast jag inte har varit gravid.

    Predictor Early är superbra! Dom litar jag helt på. Har aldrig fått spök på dom. Tyvärr så säljer inte Apoteken dom i närheten av mig nå mer. Vet inte varför dom slutade försäljningen.


    Ja verkligen jättedåligt! :/ Var första gången jag testade med predictor early och så glad att det inte går att feltolka. Beställde mina på apotea.se! :)
  • Theresesvea
    Monkan93 skrev 2019-08-01 07:23:59 följande:

    Idag fick jag mitt pluss!!! Min sambo sover fortfarande, längtar tills han vaknar så jag kan berätta! :D ÄL+11/BIM-1


    Stort stort grattis! :D
  • Theresesvea

    Tog ett gravtest i morse (trots att jag sa att jag skulle vänta till fredag haha ;), men det var helt blankt idag på bim-1 så jag tror jag får försöka igen nästa månad! Håller tummarna för många plus i tråden :)

  • Theresesvea
    Freya18 skrev 2019-08-01 10:19:12 följande:

    Mensen kom i tisdags och nu är jag redo för nästa omgång! :D


    Haha härligt! Ska nog göra samma så fort mensen kommit igång ;)
  • Theresesvea
    Lejoninnan37 skrev 2019-08-02 07:23:43 följande:

    Tjejer, vad tror ni? <3


    Jag ser också ett svagt streck! Men personligen litar jag inte på dessa test från cb. Fick själv svagt streck på cb early denna månad och negativt på alla andra test.

    Men jag håller självklart tummarna att ditt är riktigt!! :)
  • Theresesvea

    Här kom mensen idag så punktlig! Lite besviken är jag allt men jag tror på att nästa månad är vår månad! 2 av 4 i familjen (plus vår katt!) fyller ju år i maj så en till skadar ju inte ;)

    Lycka till alla, jag hoppas på många plus! Kommer följa er lite i bakgrunden då min nästa bim kommer bli 1 september :)

Svar på tråden BIM augusti 2019