Inlägg från: couleours |Visa alla inlägg
  • couleours

    Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!

    Hej, jag hänger gärna på här!

    Tredje barnet beräknad till 26/1-20. Har två döttrar sedan tidigare, 6 och 4 år gamla. Har varit hemskt illamående och haft yrsel, men det har börjat lägga sig. Nu är det bara tröttheten kvar, men om den blir lik tidigare graviditeter kommer den inte att ge med sig heller, hehe. Var på tidigt ultraljud i v. 9, KUB blir den 19 juli och inskrivning hos BM den 29:e.

    Grattis till alla era graviditeter!

  • couleours
    eeat skrev 2019-07-03 22:46:27 följande:

    Välkommen! :D jobbigt.. hade du det genom hela graviditeterna??:O


    Hehe, ja faktiskt. Tröttheten alltså. Min man minns mig mest sovandes under båda graviditeterna :P avtog lite efter v. 30, då kroppen började ställa om sig så då var jag vaken på nätterna och sov på dagarna om jag kunde istället. Men jag har tagit det med ro, att sova är ju skönt så varför inte passa på :P
  • couleours

    Hej! Har varit på KUB nu och sett en sprattlande liten krabat. Ändrar mitt BF till 23/1, så helt plötsligt var vi inne i v. 14. Illamåendet och yrseln har försvunnit nu, medan magen börjat kika fram. Så förväntansfull!

  • couleours

    Hej! Här är vi i v. 24 (23+5) och det lunkar på utan några större krämpor. Vi väntar en tredje tös och det är en väldig skillnad att vänta 3:e barnet, då man stundvis ?glömmer? vad som komma skall. Vi har i princip inte gjort ett enda inköp förutom vagnen som vi fick billigt från vänner, och med de andra barnen vart allt redan klart vid det här laget. Tyvärr har vi nästan inga saker kvar sedan tidigare då råttor/möss tog alla kläder på vinden och de större sakerna hann vi sälja, men än finns ju tid. I övrigt mår jag bra. Känner rörelser varje dag (mest kväll och natt, så hoppas hon släpper de rutinerna utanför magen, hehe) och enda stället jag har ont är i ländryggen vilket säkerligen förvärras av mitt arbete på kontor. Jag njuter varje dag jag får må bra!

Svar på tråden Alla med BF JANUARI/FEBRUARI 2020!