• Sat 6 Jul 2019 07:56
    4269 visningar
    20 svar
    20
    4269

    Min sambo vill inte ha sex efter graviditet

    linaHs skrev 2019-07-03 15:35:35 följande:

    Hej! Jag har nyss fått barn (ca 3 månader sedan), och mon sambo verkar inte alls ?sugen? på mig längre. Vi har haft samlag 2 ggr efter förlossningen och det känns som vanligt, kanske att det är lite mer ömt, men inget som stör. Jag försöker verkligen göra allt för att han ska bli sugen, går runt i kjol hemma och drar väl upp den liiite extra, och försöker få honom att mysa med mig. Det är inte orgasmen jag är ute efter, utan det är kärleken och närkontakten och det har jag även berättat för honom! Jag behöver inte heller att han måste stoppa in ?den? heller utan bara få känna sig lite sexig och omtyckt.

    Min sambo verkar helt ointresserad och går varje dag och funderar om det är pga hur jag ser ut med min lösa hud och mina bristningar. Är jag inte attraktiv längre? Har frågat honom och han säger att jag är jättesexig, men han visar det ALDRIG... han har innan kunnat komma fram och gett mig ett tjuvnyp och berätta att han tycker jag är snygg och sexig, men inte längre...

    Känner mig helt värdelös och äcklig, och jag som person kan behöva bli påmind lite då och då för att inte trycka ner mig själv totalt även innan graviditeten. Han vet också om detta, men jag vet att jag kan inte tvinga honom att tycka att jag är sexig, det vet jag.

    Jag bara känner mig så ful och osexig och jag önskade att han kunde få mig att tycka annat, men känner mig bara värre nu när han inte ser på mig som innan...

    Snälla vad ska jag göra? Pratat har jag försökt med men det verkar inte hjälpa...


    Prova att säga att andra killar kanske ger vad inte han ger.
    Lite fult, men kanske nödvändigt för att få honom att vakna och göra sitt till för att hålla liv i passionen och för ett fungerande förhållande.
  • Sat 6 Jul 2019 19:43
    #12
    Anonym (Srsly?) skrev 2019-07-06 09:00:38 följande:
    Ja, för lögner bygger ju långvariga och respektfulla relationer.

    I typisk familjelivs-anda så är tipsen att lämna, få uppmärksamhet på annat håll och ljuga.
    Du får förtydliga var lögnen i det finns.
    Anonym (Srsly?) skrev 2019-07-06 09:00:38 följande:
    Han har ju sagt att hon är sexig, har han svårt att visa det bara 3 månader efter förlossning så är det ju förmodligen pga av det. Vi hade inte heller sex på närmare ett halvår efter första barnet.
    Jag hade bara läst trådstarten när jag postade mitt första inlägg och där stod inget om det.

Svar på tråden Min sambo vill inte ha sex efter graviditet