• Anonym (?)
    Fri 19 Jul 2019 16:43
    4359 visningar
    20 svar
    +2
    20
    4359

    Min sambo vill inte ha sex efter graviditet

    Anonym (Kvinna 35) skrev 2019-07-03 16:09:09 följande:

    Fy fan vilken douche! Du har alltså påtalat för honom hur du känner dig och han fortsätter att strunta i att bekräfta dig. Usch! Det finns gått om män som älskar postgravida kvinnokroppar med läckande bröst och tycker det är ursexigt. Han har ingen anledning att tycka du är oattraktiv tvärtom. Han bör tycka att du är ännu vackrare och sexigare nu när du fött hans barn. Finns inget som gör mig så förbannad som att höra talas om sånt här!! Du klämmer ur dig ett barn, det vackraste man kan göra och förvandlas till något för din man oattraktivt. Det är tack och lov inte alla män som har den här inställningen. Jag tror det är vanligt att tro att män tycker så här. För något år sedan läste jag den vackraste hyllningen till mammakroppen här på fb, skrivet av en man som som ärligt såg sin kvinna som så mycket attraktivare efter förlossningen. Det är så det SKA vara!


    Man kan bestämma själv eller åt andra vad man tycker är sexigt.

    Vi hade en rätt svår förlossning med sugklocka. Sambons underliv förvandlades till en blodig massa, och min sexlust dog rätt snabbt där. Tog många månader innan vi hade sex efter förlossningen, då jag helt enkelt hade svårt att få bort minnesbilden av forlossning.

    Läckande bröst är inte heller så sexigt, så undvek dem under amningsperioden.

    Tycker det är rätt märkligt att man som man absolut inte får ställa några krav på kvinnans sexlust efter en förlossning, men själv ska man ställa upp direkt när kvinnan blir sugen.

    Att få barn är en stor omställning för oss också, och vi kan också behöva lite tid för att hitta tillbaka till sexlivet.

    Däremot hade vi mycket fysiskt kontakt under den tiden i form av kramar och närhet.
Svar på tråden Min sambo vill inte ha sex efter graviditet