Inlägg från: Konservativ |Visa alla inlägg
  • Konservativ

    Provoceras av kejsarsnitt!

    Anonym (Provocerad) skrev 2019-07-08 13:48:02 följande:

    [quote=79743783][quote-nick]Anonym (Tess) skrev 2019-07-08 12:52:11 följande:[/quote-nick]Vill du ha ett glas vatten, eller nåt?[/

    Tack jag har druckit både vatten och kaffe precis. Och det hör knappast hit. Faktum kvarstår; snitt är en operation och ett onaturligt förlossningssätt som tas till när medicinska orsaker finns. Inte en bekväm utväg för den som inte orkar krysta ut sitt barn själv. Tycker det är sjävklart att snitt enbart bör vara ett läkarbeslut. Man opererar inte friska människor hur som helst och hur många andra operationer och behandlingar sitter vi som lekmän och kräver?


    Jag tycker det är provocerande med alla dessa homopar, för att inte tala om de som vill operera sitt kön för att de fått för sig attt de har fått fel kön.
  • Konservativ
    Anonym (Tvillingmamma) skrev 2019-07-08 16:25:45 följande:

    Vaddå trolla? Det angår ts för att hon är skattebetalare och KS utan medicinsk anledning är onödig kostnad.

    Jag fick ks för att det varit fara för barnens liv annars men önskade att få föda dem vaginalt. Det krävdes 10 personer i rummet vid min förlossning som var flerbörd. Bara tanken på vad det kostat! Hellre lägga pengar på samtal för den som är rädd att föda.


    Och andra mödrar betalar ingen skatt? 

    Ska de som betalar tillräckligt mycket skatt få välja kejsarsnitt men inte de andra?
Svar på tråden Provoceras av kejsarsnitt!